Penelope Luz

Tällä viikolla ei varsinaisesti ole otsikoiden suhteen revitelty ja tänäänkin mennään asialinjalla. Esiteltävänä on uusi lakkamerkkituttavuus; Penélope Luz.

Kyseessä on brasilialainen 3 free-indiemerkki, jota voi tilata mm. Polishinaililta, josta sain oman kappaleeni esiteltäväksi. Cicuta on tealinsävyinen scatteredin ja lineaarisen välimaastoon sijoittuva hololakka. Mikä ällistyttävintä, lakkakokoelmassani ei ollut täsmälleen samansävyistä lakkaa entuudestaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koska en yhtään tiennyt, mikä sävy minulle lähetetään, jännäsin vähän minkä värin saan. Suosikkini olisi ollut Hortense, mutta ehkä hankin sen joskus myöhemmin.

Cicutan koostumus oli vähän paksua mutta toisaalta sen ansiosta se ei valunut mihinkään. Kaksi kerrosta myös peitti kivasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin päälle ristikkokuvion Über Chicin laatasta 1-03 ja sen päälle laitoin perhossiirtokuvat. Aika tarkkaan noita decaleja saa tiirata, että ne tunnistaa perhosiksi ja ne myöskään eivät etenkään livenä erottuneet kovin hyvin. Vähän fail -ja seurausta siitä, että halusin jääräpäisesti käyttää jotain muuta kuin iänikuisia kukkadecaleja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joka tapauksessa olin tyytyväinen lakkaan, vaikka koristelupuolella ei mennyt ihan putkeen. TämäKIN ansaitsisi uusintakierroksen piakkoin. Kohta uusintalista on niin pitkä, etten pääse ikinä lakkaamaan niillä ihan uusilla lakoilla:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakan nimi ajoi taas Googleen ja selvisi, että kyseessä on myrkyllinen kasvi, jota minäkin olen ihan lapsuudesta saakka hyvässä uskossa keräillyt teiden varsilta maljakkoon. Oppia ikä kaikki! Mutta nätti se on kuitenkin, kuten nimeä kantava lakkakin:)

Cicuta saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

14 thoughts on “Penelope Luz

    1. Kiitti! Mun tekis mieli taas tehdä tällaiset, ehkä vähän erottuvammalla kombolla. Toisaalta tekis mieli taas tuplaleimatakin ja ja :D

  1. Tuo myrkkykasvi ei ole sama asia kuin koiranputki, joita varmaan olet keräillyt. Se on samannäköinen mutta jättiversio siitä. Koiranputkea voi huoletta laittaa maljakkoon :)

    1. Käsitin, että tuo ei ole koiranputki joka aika helposti sekottuu jättiputkeen vaan joku muu laji? Tosin en ole mikään hortonomi, mitä nyt nopeasti googlettelin uteliaisuudesta:)

  2. Tosi kivan värinen lakka ja tykkään kovasti noista siirtokuvista leimausten päällä :). En ihan heti erottanut, että siirtokuvissa on perhosia mutta eipä se haitannut koska lakkaus on siitä huolimatta jälleen kerran upea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *