Peilipallona luokses pompin

Päivän puheenaiheeksi on noussut Models Ownin Mirrorball-kokoelma joten jos olet saanut aiheesta jo yliannostuksen, kannattaa skipata ja tutkailla vaikkapa aiempaa postausta, jonka tein tänään:)

Kokoelma muuten on myyty jo loppuun Englannissa eli mikäli et tilannut omaasi nyt, joudut odottamaan seuraavaa painosta lokakuussa.

Näitä tulee nyt joka tuutista mutta halusin omatkin kuvat ja esittelen ne teille nyt saman tien.
Tyhmä juttu, jonka huomasin vasta kuvista on, että minulla oli kynsinauhaöljyiset näpit kun pulloja hypistelin ja ne olivat täynnä sormenjälkiäni tehden kuvista hieman sameita:P
Kirkas 3 in 1 -lakka jäi puuttumaan kuvista mutta eiköhän jokainen tiedä, miltä väritön lakka näyttää:)

 Boogie Nights

Freak Out!
Dancing Queen
Disco Inferno
Hot Stuff

Samassa tilauksessa kotiutin vielä Emerald Cityn ja Ibiza Mixin Hedkandi-kokoelmasta

Dancing Queen ja Disco Inferno taitavat olla noista ne mieluisimmat. Ainakin on glittereitä mistä valita:D

Kiitos jälleen Minnalle!

Ps. 
TD:n tilaukseni ei saapunut vielä tänään, se seikkailee näköjään jossain maailmalla. Nailsupplies toimittaa nopeammin vaikka ovat samaa puulaakia. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa…
Summary Your item was processed through our MIAMI, FL 33112 facility on September 19, 2012 at 5:03 pm. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
Details Depart USPS Sort Facility, September 18, 2012, ATLANTA, GA 30320

16 thoughts on “Peilipallona luokses pompin

 1. Koitan pitää itsekuria yllä etten tilaa noita mutta kun pakko kuolata kaikkien postaukset näistä.. eli hyvä vaan että loppuunmyyty!:D

  1. Jotenkin nää on vähän sellainen must have -juttu, että ne vaan pitää olla vaikka ei oikein tietäisi, mihin käyttää. Tosin, mä kokeilin mustan päälle kiekolla ja silloin noista vasta hienoja tulikin!

 2. Toi freak out olis mun heiniä. Olin tosi helpottunut kun luin tänään MO:n sivuilta et tää kokoelma on loppu ja pitää ootella vähän jos haluu niitä, sillä olen taistellut… :D

 3. Nuo lakat on kyllä niin lääh, pakko varmaan itsekin tilata sitten kun niitä tulee lisää :B Mulla on aina joku glitteri/ hippulakkojen jemmausvimma, kaikki mikä kiiltää ja kimaltaa niin tänne vaan! :D Onneksi nuo mun glitterivillitykset tuntuvat menevän kausittain, ei tartte lähipiirin ja miehekkeen katella diskopallokynsiä 24/7 x)

 4. Tuo Disco Inferno näyttää kyllä kokoajan vaan hienommalta! Tuskinpa maltan odottaa että omani saapuu maanantaina :) En noita kaikkia kylläkään tilannut, Dancing Queen ja Hot Stuff tulee tuon DI:n lisäksi. Ibiza Mix löytyy jo ennestään, aika ihana glitteroksennus sekin :)

  1. Mä taidan kans tykätä siitä kaikkein eniten näistä:) Ibiza Mix oli jo edellisessä kimpassa mulla korissa mutta lakkoja siunaantui niin monta, että tiputin sen saituuttani pois, mikä harmitti tähän asti:D

 5. Ovatpa nämä lakat ihania! Tuli ihan harakka olo ja tekisi heti mieli alkaa haalia näitä. Minun rahapussini onni, että sattuvat olemaan lopussa! ;) Lisäksi olen päättänyt käyttää/kokeilla kaikkia käyttämättömiä lakkoja, ennen kuin hankin uusia. Kummasti niitäkin kertyy, vaikka ostaa vain ne ihanimmat päältä. Suosikeiksi discopallo -lakoista pääsivät Boogie Nights ja Dancing Queen, mutta kivoja nuo kaikki muutkin.

  1. Se on tosi hyvä periaate jos noudattaa jonkinlaista ”mustan laatikon” systeemiä eikä osta mitään ennen kuin kaikki entiset on ainakin kokeiltu! Voi kun itsekin pystyisin mutta jotkut tilaisuudet vaan ovat liian houkuttelevia, kuten nyt tämäkin.

  1. Mäkin tykkään kun ei ole niitä tavallisia valkoisia korkkeja:) Varmaan tulee uudet kimppatilaukset kunhan noita taas saa tilattua joten sinne vaan mukaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *