Peace, Love & Polish

No niin. Aloitetaan siten, että kuvittelette hailakanpunaisen lakan tilalle oikein kirkkaan ja hehkuvan neonpinkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kas näin, hyvä. Nyt kun jokainen on mielessään asennoitunut siihen, että kyseessä on upea, kesäinen ja täyteläinen sävy, voin kertoa, että livenä lakkaus oli paaaljon kivempi kuin näissä kuvissa. Emma voi todistaa, me rymyttiin yhdessä helsinkiläisterasseilla kun mulla oli nämä lakat kynsillä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ne on vaan niin hankalia kuvata, neonit. Leimaus on tehty valkoisella Dashican leimauslakalla käyttäen Messy Mansionin laattaa MM20. Musta tää leimakuvio on niin kiva, että olen käyttänyt tätä jo tosi monta kertaa aiemminkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Täydensin kesäistä fiilistä kullanvärisillä vartalotatuoinneilla, joiden olemassaolon muistin yhtäkkiä. Nämä ovat jostain pr-kassista peräisin, muistaakseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oikeaa tatskaa en ottaisi ikinä, mutta tällaisilla on kiva leikitellä:)

5 thoughts on “Peace, Love & Polish

  1. Tämä leimakuvio on kyllä upea ja mulla on jotenkin tunne, että näin nämä livenä. Tai ehkä ne oli jotkin toiset saman sävyiset kynnet. =) mä yritän nyt visioida tuon pinkin!

  2. Jälleen kauniit kynnet! Näitä ei instassa näkynytkään. Mä olen ollut pari viikkoa aivan pellolla kaikista blogijutuista, räpytellyt vaan instaa kun en ole muuta jaksanut. Pitäis vissiin ryhdistäytyä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *