Parit kesäkynnet

Heh, kumpikin näistä lakkauksista on nähty täällä jo moneen kertaan, tosin vähän eri lakoilla toteutettuna. Mä olen vaan juuttunut tälle mukavuuslevelille, joten en malta luopua näistä turvakynsistä.


Ensimmäisenä Picture Polish Surf, jonka kaverina on Essencen Wild White Ways ja MILVin seiloridecalit.


Kumpaakin lakkaa on kaksi kerrosta ja näillä lakkaaminenhan sujuu kuin tanssi, tai siis mähän en osaa tanssia, mutta jos osaisin, niin sanoisin näin. Surfia tulen varmasti käyttämään myöhemminkin tänä kesänä. Ihanaa muuten sanoa tänä kesänä, koska se tarkoittaa, että viimein kesä on täällä!


Toistakin lakkaa olen käyttänyt aiemmin, mutta neonlakat kuuluvat kesään yhtä varmasti kuin hyttyset, grillimakkara ja mansikat.


Neonlakkojen kuvaaminen on tunnetusti mahdotonta ja China Glazen Lip Smackin’ Good on niin kirkas, että se melkein häikäisee. Ihana!


Mä soisin LSG:n olevan vähän peittävämpi, koska jouduin nyt lakkaamaan sitä kolme kerrosta ja tietenkin kesti jonkin aikaa kuivua. Muistelin selvinneeni edellisellä kerralla kahdella, mutta sama pää kesät talvet, joten ei voi muistaa.


Kaverina suosikki-varpaankynsilakkani eli KBShimmerin Foiled. Sitäkin on kolme kerrosta ohuesta koostumuksesta johtuen. Se kyllä kuivuu nopsaan.


Kivat pikkuiset siirtokuvat olen tilannut Born Pretty Storesta. Vähän kieli keskellä suuta noita sai asetella ja tuppasivat tarraamaan kynteen heti siihen osuttuaan, mutta tykkään tosi paljon tällaisista geometrisistä kuvioista, joten kestän sen kyllä. Leimaamalla en saa ikinä noin siistiä jälkeä ja viimeistään päällyslakka levittäisi kuviot kuitenkin.
Toisekseen useimmat pieniksi tarkoitetut kuviot ovat mun kynsillä jättimäisiä, mikä tuli huomattua kun tilasin muutamia leimauslaattoja tässä taannoin.

Viikonloppuna on tiedossa jännää, kun meitä lähtee joukko kauneusbloggaajia tutustumaan Viroon Signe Seebidin luonnonkosmetiikkatehtaaseen. Merkillä on mm. ihania vartalokuorintoja ja käsivoiteita, joista mäkin olen kirjoiteitellut.
Koitan saada jonkinlaisen matkareportaasin reissusta ensi viikolla teillekin luettavaksi.

Aurinkoista viikkistä!

20 thoughts on “Parit kesäkynnet

 1. No mutta mitäs pahaa siinä on, jos turvalakkauksilla mennään ja ne näin kivoja on?! :) Mä oon niin hurahtanut noihin geometrisiin kuvioihin, että laattoja löytyy jo vähän liikaakin sillä saralla, mutta silti tulee katseltua lisää… :D

  Kivaa reissua teille!

  1. Ei niistä pitemmän päälle yksistään riittäisi blogiin kerrottavaa, mutta onneksi on näitä muitakin aiheita:)
   Reissu oli kyllä onnistunut, voisin lähteä vaikka uudelleen!

 2. on kyllä niin kivoja molemmat!! Mä olin ihan varma että graafiset kuviot on leimaukset :o Neonit on mun suosikit näistä kahdesta, juurikin noiden kuvioiden vuoksi :)

  1. Mulla ei taida olla noin pieniä kuvioita millään leimauslaatalla. Tarttisin kyllä jonkun semmoisen laatan ja ainakin MoYoulla niitä taitaa olla.

 3. Mitä sitä hyvää muuttamaan? Molemmat lakkaukset on todella kauniit, en ihmettele että tykkäät. :)
  Mukavaa reissua! Kuulostaa ihanalta. :)

 4. Molemmat on kivat, mutta arvaat ehkä, että Surf-kynnet saavat meikäläisen sydämen sykähtämään rajummin. On kyllä nätti lakka. Oletko verrannut sitä OPIn I Believe in Manicures -siniseen, että onko paljonkin eroa? Äkkiseltään ajattelisi, että ovat lähellä toisiaan, mutta kuka tietää, rinnakkain asetettuna voisikin olla ylläri miten erilaiset.
  Ihanaa reissua sulle!

  1. En ole vierekkäin lakkoja verrannut, mutta näin muistin varassa sanoisin, että IBiM on vaaleampi eikä yhtä kirkas. Täytyypä tutkaista, kun seuraavan kerran lakkalaatikkoa tutkailen.
   Ja kiitos, reissu oli kyllä mainio:)

  1. Kiitos Mia! Surfin juju on kirkkaudessa ja turkoosissa vivahteessa, tästä varmasti tykkää moni joka ei niin sinisestä innostu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *