Paria lilaa ja tikkuprojektin kuulumisia

Juhannus on onnellisesti ohi, toivottavasti olette kaikki kunnossa. Omani meni sangen rauhallisissa merkeissä kotiympyröissä, mihinkäs täältä maalta tarvisi lähteä:)
Sunnuntai-iltana oli saatava pikaisesti jotain kynsille, edelliset lakkaukset olivat ikävästi lohjenneet ulkona puuhastellessa.

Valitsin purkistani kaksi keskenään mätsäävää lakkaa, China Glazen Gothic Lolitan ja KBShimmerin Sugar Plum Faerien. Kaveriksi vielä Adeninalta saamani siirtokuvat, jotka olisi voinut asetella jotenkin järkevämminkin, nyt kun lopputulosta katsoo. No, tänään minulla pitäisi olla vähän enemmän aikaa laitella kynsiä.

Toinen näistä lakoista päätyi kirppislootaan. Kuka arvaa, kumpi? :D

Odottelen aika kuumeisesti pakettia, joka on postitettu jo 11.6. Toivottavasti tulisi tällä viikolla ja saisin himoitsemani ILNP:t hyppysiini. Tracking-koodilla näkyy vain sähköisen ilmoituksen vastaanotto 12.6, sen jälkeen ei mitään tietoja. Vähän kummallista:o

Viikonlopun aikana sain järkkäiltyä myös tikut paikalleen renkaisiin. Perfektionisti minussa yrittää ummistaa silmänsä tikuilta, joista puuttuu asianmukainen etiketti…odottelen seuraavaa inspistä.

Fb:ia seuraavat ovat nämä kuvat jo ehkä nähneetkin:

Olen käyttänyt valkoista tussia, koska ajattelin, että kun teen tikkuihin laput, teksti ei jää näkyviin etiketin alta.
Tosi käteviltä kyllä vaikuttavat ruuveihin verrattuna, jopa minulla on toivoa saada pidettyä kokoelma ajan tasalla:)

EDIT: lisäsin pienen videonpätkän havainnollistamaan tikkujen irrottamista renkaista, sillä aiheesta on ollut jonkin verran keskustelua fb:n kynsikoristeluissa:

Siirtokuvat on saatu testiin blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

23 thoughts on “Paria lilaa ja tikkuprojektin kuulumisia

 1. Noista kahdesta MINÄ laittaisin kirppislootaan Gothic Lolitan, koska Sugar Plum Faerie on ihan järjettömän nätti lakka. Mutta sinusta ei koskaan tiedä ;) Kynnet ovat kauniit kuten aina, ja on syytä onnitella tikkuprojektin etenemisestä! Minä aion sinnikkäästi pitäytyä ruuveissa, kun ne ei onneksi rassaa mun hermojani :D

  1. Niin minäkin laitoin:) Ihan peruskivanätti mutta ei niin ihmellinen, että kannattaisi säilyttää. Sen sijaan Sugar Plum Faeriesta tykkään kovasti, olis joutanut lakata vaikka koko kynnellekin. Tosi nätti:)

   Ruuveissa on puolensa, tikut asettuvat nätimmin niihin ja renkaita ei voi laittaa kovin täyteen koska muuten tikut sojottavat häiritsevästi. Tilasin vielä yhden setin renkaita että saan noita aika täyteen sullottuja jaettua.

 2. iiiiihana lakkaus! Ja vähänkö oot ahkeroinu noitten tikkujen kanssa…that reminds me, mua oottais tuolla ”muutama” teipeistä yhteen tarttunut tikkuläjä…:D

  1. Noi väliaikaiset ratkaisut tuppaa jäämään pysyviksi ja aiheuttavat sitten ongelmia:D Oon kyllä hiton ylpeä kun olen saanut edes tämän verran aikaiseksi. Laput sitten seuraavassa elämässä:DD

 3. Oi, että on kauniita nuo tikkukuvat!
  Ymh… Minullekin on alkanut nyt kerääntyä irrallisia tikkuja… Kukahan ne laittaisi ruuveihin? Juuri tänään katselin kaupungilla käydessäni HenkkaMaukan korviksia sillä silmällä, josko sopisivat tikkurenkaiksi, mutta ei löytynyt sopivia. Mutta kuusi lakkaa tuli kotiin, että saa taas tikuttaa :D Niistä kolme China Glazea. Ihanaa, kun niitä voi ostaa ihan omasta pienestä kotikaupungista <3

  1. Mulla aukee kohta viimeinen pussi tikkuja, tarttee kai taas tilata. Laatikossa oli joku 50 irrallaan odottamassa niputusta ja osan olin jo myynyt poiskin. Samoin ruuveista purin jonkun 30-40 tikkua sellaisia lakkoja, jotka oli muuttaneet pois. Onneksi mulla on aika hyvä muisti ja vain pari lakkaa oli kysymysmerkkejä, en ollut varma onko ne vielä mulla.

   Mitkäs ChG:t ostit? :)

  2. ChG:t ovat Nova, Shooting Stars ja Awaken. Viimeinen oli ihan puhdas heräteostos, mutta se näytti pullossa niin nätiltä ja tikulle lakatessa peitti jo yhdellä kerroksella, eli sopinee leimauksiin. Olen tosin kuullutkin, että tuon sarjan lakat ovat hyviä leimauslakkoinakin.

   Tilaat tikkuja? Minäkin voisin tarvita lisää, viimeinen nippu menossa, niillä on niin helppo kokeilla marmorointeja ja siihen sopivia lakkoja. Kirjoitan sitten aina tikkuun, mitä lakkoja olen käyttänyt. Sitten kun innostuu tekemään marmoroinnit kynsille saakka, katsoo vain tikuista, mitkä lakat toimii.

  3. Juu, Romantique-kokoelman kaikki lakat leimaavat hyvin ja toimivat myös vesimarmoroinnissa:)

   Koitan muistaa informoida sua sitten kun olen tilaamassa.

  4. Täytynee sitten käydä katsomassa, olisiko siellä lisää tuota kokoelmaa. Ei ehkä ollut enää. Tekisi mieli taas marmoroida.

   Kiva. Kummasti noita tikkuja vaan kuluu.

  1. Laskin tuolta lila-osastolta 46 lakkaa. Mukana ei ole esim. glitterit, tekstuurit tai holot, ne on omilla osastoillaan. Onhan noita muutama:) Ja yritän vielä suhtautua niihin kaikkein kriittisimmin eli huono saa herkästi lähtöpassit, muuten määrä riistäytyy ihan käsistä:D

 4. Hihkaisin jo riemusta, että sulla on enemmän tikkuja kuin mulla, mutta jos niitä on ”vain” hippasen yli 300, niin tasoissa ollaan. Jotenkin noissa renkaissa tikut näyttää ..runsaammilta? Mieli tekisi siirtyä renkaisiin, jotta ei tarvis aina repiä kaikkia ulos saadakseen tikkua oikeaan koloon, mutta ruuveissa ne pysyy niin nätisti paikoillaan.. paitsi sitten kun ruuvi on liian täynnä ja tikut sojottelee. Onko sulla tai muilla muuten ongelmaa, että lakka lohkeaa tai jopa kokonaan irtoaa tikustaan?

  t. Nunnuli

  1. Munkin mielestä määrä näyttää valtavalta kun ne on renkaissa, mutta tosiaan niitä on joku 320kpl. Renkaita voin kyllä suositella, ovat älyttömän paljon kätevämpiä kuin ruuvit.
   Yhdestäkään tikusta ei ole lakkaa lohjennut…onko sulla paljon sellaisia tikkuja?

 5. Tikkuja on jotain 350-400 kpl. Tarkkaa määrää ei tiedä kukaan :) Lakka on irronnut levynä ehkä kymmenestä tikusta ja muutamasta on lohjennut pala sieltä täältä. Osittain se voi kyllä johtua siitä, että tikut oli aikaisemmin kovin tiukissa nipuissa. Sittemmin olen ostanut lisää tikkuja ja saanut näin niput löysemmiksi. Kaikissa tikuissa on 3 kerrosta lakkaa ja kirkas päälilakka. Glitterlakoissa on puoli kynttä mustaa, 2 kerrosta glitteriä ja päälilakka.

  t. Nunnuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *