Pari ponilakkaa

China Glazen julkaisema My Little Pony-kokoelma saa takuuvarmasti isompienkin ponityttöjen sydämet läpättämään ^_^ Sain kaksi lakkaa esiteltäväksi ja vaikka kokoelmassa on montakin söpöläistä, mun oli helppo valita suosikkini.

She’s A Mane-iac on räikeä, melkein neonsävyinen purkkapinkki. Mukana on ripaus shimmeriä. Lakka peitti kahdella kerroksella ja oli ihan ok-tason lakattava.


Multa ei kauheasti löytynyt mielikuvitusta koristeluissa, eli tutuilla kukkadecaleilla mennään. Decalien keskellä on vielä pylpyrät OPIn I Snow You Love Me-lakasta.


One Polished Pony sai sentään leimat ylleen. Lakka itsessään olisi ehkä kaivannut vähän ohentajaa, sillä paksu koostumus tuppasi hieman kuplimaan. Tässä oli jämäkämpi koostumus ja veikkaan, että hieman ohuemmat kaksi kerrosta olisi toiminut paremmin. Vaalea, hieman murrettu vedenvihreä sävy on joka tapauksessa erittäin kaunis ja hopeinen shimmer erottuu myös kynsillä – paitsi jos leimaa päälle:)


Leimakuvio on Über Chicin laatasta 18-02 ja käytin leimauslakkana MoYoun Dream Holidayta. Hyvin toimii tämäkin yhdistelmä, vaikka aluksi ajattelin käyttää valkoista tai hopeista leimaukseen.

Mitäs tykkäsitte kokoelmasta? Mun mielestä tällaisia yhteistyö- tai teemakokoelmia voisi olla enemmänkin!


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta

19 thoughts on “Pari ponilakkaa

 1. Omasta mielestä tämä My Little Pony oli China Glazelta todella viisas veto, merkki kun tuntuu jääneen unohduksiin mielenkiintoisempien indiemerkkien takia. Tällainen yhteistyö”mallisto” on helppo tapa nostaa vähän statusta. One Polished Pony vähän kiinnostelisi, mutta toisaalta tiedän mitä China Glazen laatu saattaa olla, joten tämä vähän jarruttelee fiilistä. Kuten myös merkin sivellin :D

  1. Sivellin on kyllä merkin heikko kohta, jos se olisi vähän leveämpi niin hieman hankalakoostumuksisempikin lakka levittyisi helpommin. Mutta tosiaan älyttömän söpö kokoelma ^_^

 2. Mä en ole vielä sata varma, mutta jos tilaan jonkun, niin tilaan sen vihreän Cutie Mark The Spot -lakan. Kaveri käytti sitä kylässä ja se on juuri yhden flormarin värinen, joka on tosi kenkku levittää, mutta tosi nätti värinä. Jospa tämä yksilö olisi vähän helpompi kuin se! :)

  1. On muuten ihan älyttömän nätti väri! Tuon sävyiset tosiaan on aika usein aika kenkkuja, muistan Chinaltakin ilmestyneen jokunen vuosi sitten aika vastaavan sävyisen lakan, joka oli sangen haastava yksilö.

  1. Munkin mielestä niitä oli enemmän ja etenkin China Glazella. Toivottavasti ovat elvyttämässä vanhoja perinteitä!

 3. My little ponyt <3 Toi pinkki kyllä näyttää just semmoselta mikä ois mulle täydellinen, mut voi että kun loma jo loppu joten kynnet joutuu taas nakuilemaan :(

  1. Tuo on kyllä joissakin ammateissa se nurja puoli, jos ei voi pitää kynsilakkaa tai jotain muuta ulkonäköön liittyvää kuten haluaisi. Jää loma-aikoihin tällaiset väri-iloittelut:/

 4. One Polished Pony on tämän kokoelman heikoin lenkki koostumuksensa vuoksi. Harmi, sillä kaikissa muissa on ihan ”normaali” koostumus.

  Kokonaisuutena oikein hyvä kokoelma, paitsi se kultainen olisi voitu jättää pois ja tilalle jotain jännempää :D

  1. Mulla ei tosiaan ole kuin näistä kahdesta kokemusta. Ennen kun tuli tilattua aika hövelisti lakkoja ulkomailta, oli matalampi kynnys ottaa useampia sävyjä tai suurin osakin kokoelmasta, mutta silloin sai myös helposti diilattua itselle sopimattomat eteenpäin. Voi niitä aikoja!

 5. Mitenkäs tämä on mennyt minulta ihan ohi? *googlettaa*
  Mutta ISYLMin pylpyrät <3 Saakohan sitä enää mistään, omani alkaa olla aikalailla kirkasta lakkaa?

  1. Aa, ehkä olen sivuuttanut tämän sen kummemmin noteeraamatta, sillä ovat aika hempeitä minun makuuni.

   1. Siellä on keltainenkin ^_^
    Mä en ikävä kyllä tiedä, saako tuota pylpyrälakkaa enää mistään, kun olen tipahtanut kokonaan ulkomaisten nettikauppojen kelkasta. Ostin itselleni varapullon kauan sitten kun ensimmäinen alkoi osoittaa hupenemisen merkkejä. Ebaysta kyllä löytyy kaikkea, joten sieltä etsisin ekana:)

 6. Mun oli tosi vaikea valita mitkä kaksi lakkaa nappaisin itselleni, sillä musta tää toimii nimenomaan kokonaisena kokoelmana parhaiten. Kävi jo mielessä ebaysekoilu, mutta onneksi tulin järkiini :D tuo vaaleansininen mulla oli ensin kädessä, mutta totesin sen olevan turhan lähellä PP:n Cloudsia jonka samalla reissulla ostin ja päädyin sitten siihen mintunvihreään.

  1. Se mintunvihreä on tosi sievä ja mua kiinnostaa sen laatu, koska Beautygeeksissä sitä ei ainakaan järin kehuttu. Vaan ennenkin on arviot heitelleet, joten yhteen postaukseen ei pitäisi luottaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *