Parhaista parhaat 2015

Totuttuun tapaan on jälleen aika katsastaa vuoden 2015 parhaat kynsilakat. Olen luovuttanut yrittämisen TOP 10 kanssa, niin pieneen määrään näitä ei saa puristettua. Nyt kasaan kertyi helposti 12 lakkaa, kun olin ensin karsinut alustavalta listalta pois muutaman. Siihen lisäsin vielä kolme mieleisintä ja tässä ne tulevat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joukossa näkyy selvästi mieltymykseni tiettyihin merkkeihin. Ostan enää aniharvoin mitään uteliaisuudesta tai kokeilunhalusta, siitäkin syystä, että epäkivoista lakoista ei pääse helposti eroon esim. kirppiksellä, kiitos Postin uudistusten.

Kaikki lakat eivät ole tänä vuonna julkaistuja, vaan listauskriteerinä oli käyttöajankohta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
China Glazelta tuli paljon uutta kivaa tämän vuoden aikana. Electric Nights-kokoelman hankin glitterit poislukien kokonaan ja kaikki yksilöt ovat edelleen tallella. Nostin listalle yhden lakan ylitse muiden: DJ Blue My Mind on käynyt kynsillä kahteen otteeseen, liukuvärjäyksessä sekä vesimarmoroinnissa.

Vuoden paras leimauslakkalöytö on Check Out The Silver Fox. Sitä voi tarkastella kolmessa lakkauksessa: tuplaleimauksessa, OPIn Give Me Spacen päällä ja CbL Twinkle, Twinkle Little Starin kaverina. Ja koska mulla on TTLS, en tarvitse Essien uudelleenjulkaisemaa Starry Starry Nightsia:)

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OPIlta pääsi mukaan kolme lakkaa. DS Mystery on vanhempi lakka, mutta ennätin jostain syystä lakata sillä vasta tänä syksynä. Ihmettelin vetkutteluani tosi paljon jälkikäteen, koska lakkahan on tajunnanräjäyttävän hieno, ja sen tulee ilman muuta saada olla kynsillä eikä laatikossa piilossa.

Kaksi muuta onkin sitten tuoreemmasta Venice-kokoelmasta, joka oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut julkaisu OPIlta. Lakat olivat laadullisesti erinomaisia ja sävyt mielenkiintoisia. Niinpä listalla on sekä I Cannoli Wear OPI, että It’s A Piazza Cake, jonka moni varmaan arvasikin löytyvän täältä:) ICWO on oikeasti vaalea vaaleanharmaa ja peittää kahdella kerroksella. Piazza taas on sävynä uusi ja erilainen. Halloween-kynsien lisäksi se nähtiin tässä lakkauksessa.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eikä listaa ilman Essietä. Oli vaikea rajoittaa määrää kolmeen lakkaan, jotka kuitenkin nyt ovat kevätkokoelman Blossom Dandy, Garden Variety (toinen lakkaus täällä) ja kesäkokoelman Salt Water Happy. SWH oli kynsilläni myös perinteikkäällä Tallinnan kauneusmessumatkalla. Aivan ihastuttavia lakkoja kukin, Essien vuosi oli oikein onnistunut.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndiepuolella julkaistiin vähän nihkeästi lakkoja, jotka olisivat oikeasti aiheuttaneet kammiovärinää…poislukien merkki, jolta listalle päätyi kokonaiset VIISI lakkaa. Sitä ennen nostan framille tämän KBShimmerin talvikokoelman Carpe Denimin, jolla on paitsi hauska nimi, myös erinomaisen kaunis ulkomuoto. Tällä lakalla tein ensilumikynnet silloin, kun talvi käväisi eteläisessä Suomessakin.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mukaan oli saatava yksi halpislakkakin. Essenceltä päätyi kokoelmiini useampikin kiva lakka ja loppuvuodesta merkin saatavuus helpottui olennaisesti, kun paikalliselle Tokmannille tuli kaksimetrinen ständi. Ennen tätä lakkoja tilailtiin Saksasta ja saapuipa niitä yllättäen ja odottamatta postilaatikkoon tilaamattakin. Caramel Brownien tarina nostaa hymyn huulille vieläkin.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
No sitten tämä joukkio. Akilleen kantapääni lakkarintamalla -ja vaikka miten yritin, näitä tuli väkisin mukaan viisi kappaletta. Olisi tullut enemmänkin, mutta raja oli pakko vetää jonnekin. Ehkä tänä vuonna en osta mitään muuta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Paris (reborn), New York, Glitch, Autumn (myös täällä) ja Winter, hellou, kiva saada teidät kokoelmaani…ja heippa, rahat.

Kuvan/kuvien värisävyt ovat osittain päin honkia, sillä en osaa käyttää uutta kameraani. Veivasin myös hetken tätä joukkiota, koska olisin halunnut ujuttaa joukkoon myös Musen, mutta päädyin Winteriin, sillä se on erikoisempi sävy. Harmaita kun ei Picture Polishilta liiemmin ole nähty. Lakkalaskuri näyttää PP:ien kokonaismääräksi 43, eli varsin kattava läpileikkaus julkaistuista lakoista. Ehkä kymmenkunta olen myynyt syystä tai toisesta pois.

Mitäs muuta vuonna 2015 tapahtui? No leimauslaattarintamaa ravisteli tietenkin Über Chic, jonka laattasettejä minäkin rohmusin vuoden aikana viisi kappaletta. Vesivärilakoista kohkattiin etenkin vuoden alkupuoliskolla ja niitäkin tuli hamstrattua kattava värivalikoima. Tietenkin.

Lakka- ja kynsijuttujen lisäksi kirjoittelin vuoden aikana kohtalaisen määrän muitakin kosmetiikkajuttuja ja tulen tekemään niin vastaisuudessakin fiiliksen mukaan. Viides blogivuosi pyörähti käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa.

Oikein mainiota alkanutta vuotta, tuokoon se teille runsain mitoin kaikkea hyvää!

14 thoughts on “Parhaista parhaat 2015

 1. Caramel Brownie, Autumn ovat myös mun suosikkejani. Hommasin syksyllä OPI Mysteryn ja se on joutunut masiksen jalkoihin ja pääsee kynsille vasta tänä vuonna :) Tuo KBShimmer aiheutti rytmihäiriön kauneudellaan, sen tahtoisin ehdottomasti kotiuttaa vielä jostain. Essiet yllätti mut tänä vuonna kivoilla kokoelmillaan ja upealla laadullaan. Kiva postaus, ihanaa uutta vuotta sulle myös <3

  1. Tämä oli Essien vuosi, tuli niin monta onnistunutta kokoelmaa. Suosittelen kovasti Carpe Denimin hankkimista, on todella kaunis lakka:)

 2. Mulle tuli tässä loppuvuodesta joku Picture Polish huuma ja tilasin kymmenen uutta lakkaa! Ihan hullua :). Mä en tiedä pystynkö tekemään tätä kauneimpien lakkojen postausta ollenkaan, kun näitä on ihan liikaa. Täytyy vielä katsoa josko sitä pystyisi venymään. Mua alkoi kyllä nyt taas kiinnostaan tuo Electric Nights kokoelma. Mä en tajua miksei mulla ole niistä yhtäkään! Ai niin, Über-neitsyys meni multakin :D.

  1. Ohhoh, 10 picture polishia on kyllä mainio joululahja:D Tajusin just kommentteihin vastatessani, että unohdin tyystin eilen julkaistut KBShimmerit, mutta ei tässä nyt oikein olis kyllä varaakaan niihin joten eipä tuo haittaa. Eikä siellä ollut mitään mitä olisi aivan pakko saada, onneksi:) On tää kyllä aina tällaista.

 3. Kauniit kuvat :) Venice oli kyllä älyttömän kiva kokoelma, samoin Garden Variety. Kokonaisuuksina ehkä ne onnistuneimmat…ja Flowerista muuten kans! Picture Polisheja löytyis hirveä läjä munkin listalta, jos siis sellaista tekisin joskus. Hyvää alkanutta vuotta ja viidettä blogivuotta <3

  1. Onneksi tää vuosi alkaa ilman ihmeempiä lakkahimotuksia. Mä olen aika paljon käyttänyt vanhoja lakkoja viime aikoina ja ajattelin tehdä niin vastaisuudessakin sen sijaan, että haalin hulluna kaikkea uutta.

 4. New Yorkia en saanut, koska se oli loppu silloin kuin sitä havittelin. Onneksi olin fiksumpi ja sain myöhemmin Musen <3 Picture Polishit on kyllä ihan omassa maailmassaan mun mielestä =) Hyvää alkanutta vuotta, täällä näköjään viimein vaatimattoman lumipeitteen kanssa!

  1. Nyt tuli viimein se kaikkien toivoma talvi, tänään sai hakea lumikolat esille ja suorittaa ensimmäiset hyötyliikuntaharjoitukset kotipihalla:)

  1. Essiellä oli ehkä _aavistuksen_ tähän suuntaan kallellaan oleva Cashmere Bathrobe, mutta se on ainoa, jonka keksin ja sekin on tosi kaukana oikeasti.

 5. Toinen toistaan ihanampia lakkoja <3 PP vei munkin sydämen viime vuonna, ja tuntuu, että olisi saatava kaikki niiden lakat :D Oon myös huomannut, että ostan vähemmän, mutta panostan laatuun ja niihin kaikkein mieluisimpiin lakkoihin. Esim. China Glazen joulukokoelmasta ei tullut hankittua ainuttakaan lakkaa. Mulla on paljon käyttämättömiäkin lakkoja, joten tänä vuonna aion jatkaa samalla linjalla, ostan vähemmän ja käytän jo olemassaolevia ihanuuksia :)

  Ihanaa alkanutta vuotta Sissi <3

  1. Mieluummin vähemmän ja oikeasti kivoja lakkoja, ne jää varmimmin kokoelmaankin eivätkä päädy kiertoon. Tänään juuri hipelöin punaisia ja liloja lakkojani, ja tajusin, että siellä on vaikka mitä aarteita joista ainakin osan aion saada kynsille tänä vuonna.

   Kivasti on vuosi alkanut, toivottavasti tästä tulee hyvä myös sulle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *