Paranormaalia

Sain ensimmäiset Illamasqua -lakkani blogikollegan suosiollisella avustuksella. Tilasin kaksi lakkaa, tämän nyt nähtävän Ouijan sekä syksyisemmän Faithfulin. Ouija on UV-valossa hohtava lakka, mutta en ollut kiinnostunut siitä vaan minua veti puoleensa lakan käsittämättömän upea väri. Illamasquan sivuilla kerrotaan sen olevan ”paranormal bright pink”. Jos kukkaro olisi antanut periksi, olisin kotiuttanut myös saman kokoelman Séancen.

Paranormaalia tai ei, väri on hiuksianostattavan h i e n o.

Kuten tämän hintaluokan ja statuksen lakalta voi odottaa, levittyvyys oli erinomainen, kaksi kerrosta riitti peittämään pitkähköt kynteni ja kuivumisaika oli hyvä. Miinuspisteitä kömpelöstä siveltimestä: itse suti oli hyvä mutta tuollainen lyhyt, töppänä korkki istuu tosi huonosti hyppysiini. Laitan sen piikkiin kaikki yli menneet lakat; huteja tuli ihan siitä kun pyörittelin sitä käsissäni koettaen saada parempaa otetta.

Koristeluiden virkaa saavat toimittaa heikkolaatuiset siirtokuvat, joista ruttasin puolet. Noo, kuvissa se ei ehkä niin näy.
Lakka oli muuten ihan mahdoton kuvata, huomasin vasta kuvia koneelle siirtäessäni, että suurin osa on epätarkkoja. Lisäksi kuvien lataaminen tänne Bloggeriin tökki pahemman kerran, ensin kuvat eivät latautuneet ollenkaan, yhtäkkiä ne tupsahtivat postaukseen kahteen kertaan.

Ehkä jotain yliluonnollista on sittenkin ilmassa o.O

EDIT: ajastin tämän postauksen maanantai-aamuun klo 7 mutta eihän se ollut ilmestynyt. 
Tutkin asiaa ja ajastus oli HUHTIKUUSSA 2014, mitä ihmettä?? :D

Illamasqua Ouija

Lakkasin lazy sundayn ajankuluksi myös varpaankynteni mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa. Mukavaa alkuviikkoa kaikille:)

16 thoughts on “Paranormaalia

  1. On kyllä yliluonnollisen nätti pinkki! <3 Mä en uskalla seota noihin Illamasquan lakkoihin, vaikka niillä muutama sävy poltteliskin… En tahdo kestää yksittäisiä lakkoja, ja näitä tulisi niin kalliiksi hankkia useampia :D

    1. Monilla on muuten tuo sama, ettei halua yksinäisiä merkkejä kokoelmiin:) Mulla on pitkä lista jo semmoisia lakkoja, joita on vain yksi tai kaksi joten en enää häiriinny siitä:D Mutta näitä ei kyllä persaus kestä kovin montaa haalia:DD

  2. Kirosin kyllä sun pulloa katsellessani että miks hitossa mä en ottanut tätä… mut joo, toi korkki on ainoa miinuspuoli näissä lakoissa. Sen neliökorkinhan saa kyllä irti, mutta ei se sisältä paljastuva minitöpötin ole sen parempi :D Mun aluslakka oli muuten vuotanut matkalla eikä Illamasqualta kukaan ole vastannut mun reklamaatioon. Goddammit.

    1. Voi perperi. Mä nimittäin koitin kiskoa tota mötikkää irti mutta siinä vaiheessa mulla oli tietenkin märät kynnet eikä se lähtenyt helpolla joten arvelin, ettei sitä ole tarkoitettu irrotettavaksi. Saisivat kyllä vastata, ja lähettää hyvityksenä henkisistä kärsimyksistä vaikka tän lakan sullekin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *