Paluumuuttaja

Tiedän, että en ole ainoa jolle on käynyt näin mutta aika harvinaista se taitaa olla, että kerran myymänsä lakan ostaa uudelleen.
Minulle kävi nyt niin China Glazen Rendezvous With Youn kanssa -tai teknisesti en ostanut mutta käytin siihen Adeninasta saamani alennuskoodin. Kun olin luopunut lakasta, kaikkialla alettiin leimata sillä (saman tien, tai siltä se minusta tuntui) ja paitsi että se leimasi oivallisesti, se myös näyttää siinä todella hyvältä.

Laitoin tämän tieltä kiertoon parikin violettia; Konadin leimauslakan ja China Glazen Harmonyn. Ostos ei näet ollut lainkaan huono, toista kertaa en aio tästä enää luopua ja RWY jää varaamaan violetin leimauslakan paikkaa kokoelmassani.

Halusin ihan vaan leimata, ilman muita koristeluita ja silkasta leimaamisen ilosta. Valitsin alle Cirquen Vaudevillen, joka on aiemminkin nähty BND:ssa. Linkistä näkee paremmin lakan värin kynsillä koska MoYoun laatasta leimaamani kuvio on aika peittävä. Tällä kertaa selvisin kahdella kerroksella Vaudevilleä ja kynsiäkään ei murtunut. Arvostaisin muuten ihan tosi paljon, jos Cirquen pulloissa olisi vähän pidempi korkki, lyhyestä töppänästä on aika ikävä pitää kiinni.

Käytin ensimmäistä kertaa tuota yhtenäisen kuvion laattaa (onko noille joku järkevä nimi?) jonka tosin tilasinkin lähinnä noiden kiehkuroiden takia. Hyvin leimasi, tosin leimausrimani on aika matalalla ja olen tyytyväinen kunhan leima on edes sinne päin. Minulla on kyllä hatara muistikuva, että joku olisi joskus moittinut tätä kyseistä laattaa mutta en muista kuka tai missä. Saa ilmoittautua jos tätä luet:)

Kuvia on niukahkosti koska jotenkin nuo pylpyrät hämäsivät kameran tarkennusta ja kuvia siirtäessäni sain deletoida puolet suoraan focuksen ollessa aivan pielessä.

Onkos teille käynyt niin, että katumus on iskenyt jonkun myydyn lakan kohdalla?

Rendezvous With You on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

22 thoughts on “Paluumuuttaja

 1. Yhdenkään lakan myyntiä en ole niin paljoa katunut että olisin tullut takaisin hankkineeksi, parhaillaan mietin parin htf-lakan kohdalla laittaakko kiertoon vaiko ei.. Käyttöä ei juuri ole, mutta nakertaisiko sitten kuitenkin myöhemmin jos ei tilallekaan saakkaan uutta :D

  1. Se saattaa kyllä nakertaa joten kantsii harkita. Mä aika turvallisin mielin laitan semmoisia kiertoon jotka voi vielä hankkia mutta jossain vaiheessa aika monesta lakasta voi tulla hankalammin saatava….vaikeaa… :D

 2. Oikeen kauniit :) Mulla on muutaman kerran niin, että oon laittanu jonku lakan myyntiin, mutta sitten joku on lakannu sillä tms ja oonki halunnut sen takaisin.. Esim. China Glaze : Sour Apple. Harvoin kyllä noita sattuu, mutta niin.. :D

 3. Ihanat :) Mulle on käynyt kerran niin että ostin uudestaan lakan jonka olin jo kertaalleen myynyt.. ja nyt olen myynyt sen jo uudestaan XD Mutta tämä Rendezvous With You on nyt vihdoin matkalla minullekin – pakkohan se oli hankkia kun se leimaa noin upeasti! Jos se on tarpeeksi hyvä niin minäkin pistän ehkä jo Harmonyn kiertoon.

  1. Kolmatta kertaa tuskin enää tulee:D
   Kyllä mä tykkään että tää on moniulotteisempi ja väriltään enemmän ainakin mun silmää miellyttävä kuin Harmony. Turtleneckin päälle tuli älyttömän nätti leimaus tällä *vink*

 4. Nätit kynnet. Ja taitavaa leimausta! :) Mulle tuli just se suorakulmion mallinen leimasin ja pitäs alkaa treenaamaan tuota hommaa… Mun ”pitkällä” pinnalla varmasti hauskaa hommaa. Taas. :D

  Hmm, mä en usko että oon koskaan ostanu takas lakkaa jonka oon joskus pois myynyt. :o

  1. Mullakin on huono hermorakenne leimauksissa ja sit kun menee pieleen niin harmittaa niin että vois vaikka itkeä:D Mutta toi leimasin kyllä helpottaa tosi paljon kohdistusta ja leiman saamista suoraan joten eiköhän se toimi sullakin:)

 5. Jep, haluan edelleen OPIn Kiss Me On Tulipsin takaisin. Mitä ihmettä mun päässä liikkui?!?

  Tosi nätit kynnet, hyvin on leimaukset onnistuneet. :)

  1. Oijoi, se on kyllä nätti lakka. Tosin nyt juuri luin että joku ylisti Hey Babya vielä kauniimman sävyiseksi pinkiksi, josko siitä olisi korvaajaksi? Mulle se on vasta tulossa.

 6. Aijai, Rendezvous-leimat on ♥
  Mua hitusen kaivelee välillä, että myin Muir Muir On The Wallin. Ei niin paljoa, että harkitsisin uudelleenostoa, mutta silleen… Vähän kaivaa. :D

  1. Mua ei se ole harmittanut koska saman tyyppisiä Opeja on useampiakin vaikka mulla on noiden värien kohdalla pieni heikko kohta. Onneksi sen saa vielä helposti hommattua jos katumapää iskee sulle:)

 7. Värit sopii hyvin yhteen ja kivan näköinen lakkaus leimoineen :) mulle ei onneksi jää kaivelemaan eteenpäin menneet lakat, koska mietin asiaa niin pitkään :D onneksi sait uuden. Tuo kyllä näyttää kivalta :)

  1. Kiitos! Mä laitan aika spontaanisti yleensä lakkoja pois, tosin joidenkin kohdalla tulee jahkailtua vaikka kuinka. Eipä se sitten yleensä kaduta kun päätös on tehty vaikka sitä olisi joutunut miettimään pitkään.

 8. Oooh, upeat! Taas kerran!

  Ton takia mä en koskaan raaski myydä mitään, kun pelkään katuvani myöhemmin. Miten niin hamsteri o.O

 9. Mua Zoyan Charlasta luopuminen kovasti harmittaa, mutta sain tosin vähän ihanamman tilalle, toisella lakalla ei olis vaihtareita syntynyt, niin piti uhrautua :) Kiva, kun muistutit tuosta Rendezvous’ta, pitääkin hankkia pikimmiten!

 10. Toi leimausjälki näyttää kyllä tosi samantyyppiseltä kuin Joylla! Kauniit, harmoniset kynnet :)

  Mä myin ja ostin uudestaan Essien Off the Shoulderin. Enää en luovu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *