Pakon edessä

Tarkoitus oli jättää postaamatta nämä kynnet mutta kanssabloggaajien painostuksesta taivuin.

Minulla oli vaikeuksia China Glazen Tart-y For The Partyn kanssa. Kyselin facebookista ja googlettelinkin ja olen ilmeisesti universumin ainoa, jolla on ollut ongelmia. Lakka oli näet sangen viheliäinen levitettävä. Koostumus oli paksua mutta karkaili kynsinauhoille ja jätti kaljuja kohtia ensimmäisellä kerroksella. Toinen kerros peitti pälvet mutta sai lakan kuplimaan. Joko minulla on jotenkin viallinen yksilö tai sitten en vaan osannut tänään. Kokemus oli sangen hämmentävä, olinhan juuri muutama päivä sitten lakannut Snap My Dragonilla samasta kokoelmasta ja se oli erittäin positiivinen kokemus. No, se ei ollutkaan creme.

Olin jo poistaa koko lakan mutta koska en jaksanut ryhtyä uudelleen toimeen, yritin peitellä jälkiäni siirtokuvilla ja dotting toolilla tehdyillä pilkuilla mikä onnistuikin mainiosti. Iloitsin aina siihen asti, kunnes päällyslakka levitti pilkut.

Mutta tässä ne nyt kuitenkin ovat, enempää kuvia ei liene tarpeen laittaa. Olisin tykännyt kovastikin näistä MUTTA…. ;)

Sentään on pullokuva, kerrankin:)
EDIT. näköjään kamera armollisesti peittelee pahimmat valumat, mutta on niitä siellä, uskokaa pois.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Essie Nourish Me -aluslakka
-China Glaze Tart-y For The Party
-Max Factor Disco Pink (saatu Max Factorilta blogimiitissä)
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Rimmel Super Wear Top Coat
-siirtokuvat (saatu Mimaxilta blogimiitissä)

Seuraavaan lakkaukseen täytynee valita jotain muuta väriä, viime päivinä joka toinen postaus on ollut punaisesta ja joka toinen lilasta lakasta:)

33 thoughts on “Pakon edessä

 1. Se on jännä, miten aina johtuu kuun asennosta tai jostain muusta yhtä mystisestä se, että milloin päällyslakka päättää levittää leimat/pikut/jonkin muun. Mutta jos ei tarkkaan ja liian läheltä katso niin nämähän ovat oikein kivat :D

 2. No voihan HÖH että on noin kaunis lakka ja käyttäytyy noin! >.< Mutta kyllä nää on ihanat kynnet eikä edes näe koristeluista että sulla olis jotain vaikeuksia ollut :)

 3. Noh, mä en olisi huomannut mitään vikaa, jos et olisi erikseen leviämisestä sanonut (ja sekään ei kovin hyvin näy) :D Mun mielestä on tosi hienot!

  1. Kiitti:) Ei se kuvisswa niin näykään mutta kun hyvässä valaistusksessa levitin läheltä tarkasteltuna päällyslakkaa, niin olin ihan että VOI eeeeeeeiiii! :D

 4. Nää on kyllä kauniit, mulla on noi samat siirtokuvat varastossa odottamassa :D mulla se sea spray teki vähän saman, oli hankalaa levittää vaikkei kuulemma normaalisti sellaista ole ja muut paketin lakat toimivat hyvin. Lienevätkö maanantaikappaleita?

 5. Just taas jostain luin, kuinka tuo lakka käyttäyty niin täydellisesti ja oli helppo levittää :D On sun ehkä pakko kokeilla jossain vaiheessa uudestaan!

  1. Tosiaan, minäkin googlettelin ja kaikki vaan kehui lakkaa. Saattaa nyt olla, että aluslakka on jäänyt kosteaksi, käyttämäni Essie kuivuu hyvin hitaasti, ja sen vuoksi olin vaikeuksissa. Pakko testata vielä uudelleen.

   Kiitos kommentista:)

 6. Meinasin sortua ostamaan tänään Carsonilta Trindin vaalean lilan lakan sinun innoittamanasi (lilan sävyisiä lakkoja sinulla tuntuu olevan aika paljon :D), mutta jätin sen kuitenkin hyllyyn, kun ajattelin, että ei se kuitenkaan minun väri ole. Sinulla nää lilan väriset lakat on kuitenkin aina niin upean näköisiä kynsillä! :)

  1. No tuota…onhan noita ”muutama” päässyt kertymään:) Se Trind on kyllä tosi nätti, sitä mulla ei (ihme kyllä) ole mutta monta saman tapaista kyllä. Olisit ostanut vaan;)

 7. Hei nää on tosi nätit :) Yleensä virheet huomaa vaan itse ja muut vasta kun niistä mainitsee. Mullakin on muutaman kerran ollut niin epäonnistuneet kynnet että oon yrittänyt piilotella niitä mutta silti oon ”huonoistakin” kynsistä saanut kehuja 8)

  1. Siis joo, noinhan se menee. Kuvissa ei täplien värin leviäminen näy ollenkaan niin paljon kuin livenä, joskin se vaatii kyllä tarkastelua aika läheltä, ei sitä täällä hämärässä huoneessa ainakaan havaitse. Joskus pitäisi vaan olla ihan hys-hys kaikista mokista niin kukaan ei huomaisi:D

 8. Olis ollut tosi harmi jos oisit jättäny nää julkaisematta, koska nämä on tosi kauniit – enkä olis ikinä hoksannut että violettia ja punaista voi onnistuneesti yhdistää jos en olis näitä kynsiä nähnyt! :D

  1. No joo, kun mä etin lakkaa joka sopii perhosten väriin ja tuo sitten päätyi. Ei pöllömpi yhdistelmä:) Decaleissa oli vähän keltaisia pilkkuja mutta peittelin nekin punaisella. Paitsi oikean nimettömästä jäi yksi laittamatta, huomasin vasta kuvista xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *