Päivä kanssani eli minäminä-hypetystä

Parissa blogissa on ollut näitä ja minusta idea ollut tosi kiva, on hauska päästä kurkistamaan blogituttujen arkeen ja elämään. Päätin myös raottaa omaani teille lukijoille, joskaan tässä ei ole mitään glamouristista tai hohdokasta, vaan kyseessä on ihan tavallinen perheenäidin perjantai:) Pahoittelen, että kamera jäi pois matkasta illalla joten kuvia ei ole ihan koko päivältä.

6:55 kello soi. Nousen melkein heti eli 7:20. Kiirehän tässä tulee mutta en vaan voi itselleni mitään. En ole aamuihmisiä, en ole koskaan ollut.
Päivä ei käynnisty ilman kahvia eli kahvi tippumaan ja suihkuun. Aamusuihkussa on pakko käydä, en pysty pukemaan vaatteita uniselle iholle.

Suihkusta ei ole kuvaa;)

Tämän jälkeen syön aamupalan. Koska olen päättänyt radikaalisti vähentää vaalean leivän syömistä, aamupalani koostuu nykyään kahdesta keitetystä munasta, kahvista ja lasillisesta tuoremehua. 
Sanomalehtiä en ole tilannut vuosiin joten vilkaisen sen sijaan ehkä uutisotsikot, jokusen blogipäivityksen ja fb:sta kavereiden kuulumiset. Tosin melkeinpä sieltä löytyvät ne tuoreimmat uutisetkin nykyään.
Blogipostausta ajatellen olisi kai pitänyt kattaa jotkut hienommat astiat mutta eihän se silloin olisi realistista. Meillä syödään arkisesti eripariastioista, koettakaa kestää.
 Aamiaisen jälkeen pikainen pakkeli nassuun ja tukka hätäponnarille. 
Yleensä yritän vähän edellisenä iltana katsoa, mitä päälleni pistäisin koska aikaa ei ole aamulla alkaa miettiä saati silitellä jotain.

Näytän samalla naamani julkisesti, eli tämän näköinen täti täällä kirjoittaa.

Tässä vaiheessa kello on jo luvattoman paljon, hyi minua. Olen krooninen myöhästelijä ja kärsin siitä. Pääsääntöisesti en ole missään tai koskaan ajoissa, myöhästyn yleensä 5-10 minuuttia, etenkin aamuisin.

Tuolla luuraan päiväni. Tärähtänyttä myös kuvassa.
Tänään piti livistää vähän aiemmin, päivästä jäi tavallista lyhyempi.

 Monen muun tavoin seuraavaksi ruokakauppaan….

Näillä pärjää pari päivää. Toisaalta hyvä, että kaupat ovat nykyään auki myös sunnuntaisin mutta meiltä on sen verran pitempi matka kauppaan, että pyrin ajoittamaan siellä käymiset muiden menojen yhteyteen.
Tänään käyn hakemassa bf:n (boyfriend eli poikaystävä…tässä iässä kai pitäisi puhua MIESystävästä mutta se kuulostaa niin VANHALTA eikä me olla niin vanhoja, vielä. Ainakaan henkisesti. Bf on minua 3v vanhempi) pojan meille jotta bf voi jäädä ylitöihin. Meinasi mennä selittelyksi tämäkin kappale.
Kauppakassin purkajat työssään
Ruokana onkin varsinaista gourmeeta ei perunamuusia ja uunimakkaraa. Hirnuin itsekseni tälle kuvalle, siinä on kynsibloggarin tyylinen ote makkarasta;)

Kun on syöty, kello on tämän verran. Nyt on sitä kuuluisaa omaa aikaa! Tavallisesti tässä vaiheessa pitäisi vielä laittaa pyykkiä koneeseen ym. ym. joten aika lyhyeksi tuo ilta jää. 
Koska nyt on perjantai, voin säästää sen viikonlopuksi.

Lapset pelasivat ruoan jälkeen jääkiekkopeliä, itse siivosin keittiön ja join vielä pari kupillista kahvia. 
Bf tuli töistä klo 20 jälkeen. Suihku ja loppuilta sohvakoomaa Tuho-osaston parissa. 
Nukkumaan menimme n. 23:15.
Aika hankala tällaiseen päivään olisi kynsien lakkailua saada mihinkään väliin mahtumaan, siksipä ne postaukset keskittyvät viikonlopuille. Tänään ohjelmassa ei edes ollut sitä pyykkiä, siivousta, eläinten hoitoa/siivousta (ruokintaa enempää, lapset hoitavat koulusta tultuaan), silitystä, läksyjä, kenenkään mitään iltamenoja ym. puhumattakaan lumitöistä jotka pahimmillaan ovat ryöstäneet päivästäni pari tuntia tänäkin talvena.
Tosi hohdokasta, eikö? :) 

7 thoughts on “Päivä kanssani eli minäminä-hypetystä

 1. Täähän oli kiva postaus :)
  Nauratti muakin tuo makkarakuva, itsellä on tullut vastaavia kans otettua, kummasti näkyy kynnet vaikka ihan muuta piti alunperin kuvata!

 2. Minustakin tämä postaus oli tosi kiva, ihana nähdä palanen sun arkea. Ei tuossa kyllä tosiaan kovin paljon aikaa jää kynsien lakkailulle. Ja se makkara nauratti kyllä täälläkin! :)

 3. Ai kauhee! Toi ote makkarasta! :D Mitä tämä kertoo minun mielestäni? Kuvassahan sinä pidät vain ronskilla kahvaotteella HK:n sinistä lenkkiä. :D

  Kiva, kun näytit kasvot. :) Oikein upea ja simpsakka kynsibloggarihan siellä. ;)

  Tälläiset postaukset on hauskoja ja minunkin on pitänyt jo kaaaaaun tehdä omasta teatteripäivästä vastaavanlainen. Taitaa jäädä myöhäisempään ajankohtaan, sillä tuplanäytös päiviä ei enää tässä kevät kaudella ole ja juuri tuplanäytöspäivinä olisi minun mahdollista toteuttaa kuvailut jne. ajan kanssa, kun kaikkia maskeja ei iltanäytökseen tarvitse tehdä uudestaa.

  1. Minna, saattaa olla että jotain tuon suuntaista käväisi mielessä itselläkin… ;D

   Ja kaunis kiitos kohteliaisuuksista.
   Toivottavasti joskus toteutat tällaisen postauksen, olisi nimittäin tosi mielenkiintoista päästä kurkkaamaan ”kulissien taakse”. Sun työssä on hohtoa ja glamouria toisin kun mun, niinpä en sen enempää sitä osuutta tässä avannutkaan. Ketään ei kiinnosta, miten etsin viisi minuuttia sopivaa fonttia tai että pähkäilin, käytänkö leikkimökin vai koirankopin kuvaa tällä kertaa ilmoituksessa;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *