Paint your nails like a princess

Kiitos arjenhallitaongelmieni, vietin jälleen kuusi päivää samoissa kynsissä. Jotain kuitenkin kertoo se, että en tuntenut oloani epämukavaksi vaan edelleen kuudentena päivänä kynnet olivat mieleiset ja ihan siistit. Kuvien kanssa sattui kuitenkin pieni kämmi, sillä kaikki pullokuvat, joissa Grace oli, epäonnistuivat ja siinä vaiheessa kun purin kuvat koneelle, itse lakkaus oli historiaa. Tällaista sattuu.

Grace on Picture Polishin uusimpia julkaisuja ja minä kyllä tykästyin tähän ihan possuna. Laitoin alle kerroksen Essien Go Ginzaa välttyäkseni kerrostamiselta, sillä vaalea lakka ei ole kauhean peittävä. Kauniin scattered-holoefektin tarjoavaa Gracea tuli kaksi kerrosta ja lakka oli moitteeton kaikin puolin. Se on i h a n a.

Nimettömässä on niin ikään uusi hankinta, Pretty Seriousin Dimension X, johon iskin lakkahaukankatseeni Emman postauksessa. Minunkin piti saada kyseinen kaunokainen, joka on vähän kuin Zoya Tomoko mutta peittää kahdella ja mukana on kivaa isompaa hopeista glitteriä, joskin kynsillä lakka näyttää vain kullanväriseltä.

Keskisormen koristelu noudattaa perinteistä Ginan White ja siirtokuva-linjaa mutta sehän toimii joten miksi tehdä muuta:)

Edessä on jälleen aika kiireinen viikko joka huipentuu tosi odotettuun reissuun perjantaina, aika voisi nyt mennä vähän nopeammin! Mukavaa alkanutta kaikille:)

32 thoughts on “Paint your nails like a princess

  1. Oikein onnistuneet kynnet, Ginan valkoinen sopii kaikkien kanssa! :D Tuo Dimension X näyttää kuvissa aika paljon samanlaiselta kuin Lumenen Sandy Brook, tykkään!

    1. Sepä muuten taitaa hyvinkin olla lähes identtinen, Lumenea vaan ei saanu enää mistään kun tajusin, että tartten tällaisen jossa on isompaa glitteriä:/

  2. Nätit kynnet! :) Tuo Grace on hankintalistalla ykkösenä, kuhan vaan joku kauppa restockkais sen. Oon kattelu sitä siitä asti, kun tuli myyntii, mut en vaa jostai syystä heti hommannu. Pakko se o kuitenki hommata.

  3. Tosi nätit kynnet! Olen samaa mieltä Kaisan kanssa, olet tosi hyvä tekemään noita yhdistelmävalintoja! :) Meinasin myös kehua todella onnistuneesta leimauksesta, mutta ilmeisesti kyseessä olikin siirtokuva ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *