Päättärikynnet

Vuorossa on kevätjuhlakynnet:) Itsehän en tokikaan mistään valmistunut mutta kuopus sai oppivelvollisuutensa päätökseen ja minun piti tuppautua täpötäyteen jumppasaliin katsomaan, kuinka ysit kukitetaan. Saattoi vähän äidin silmänurkka kostua vaikka lymysin kameran takana etten alkaisi vollata valtoimenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pikkurillissä on kaksi kerrosta Essien Licoricea ja nimettömässä Ginan White, myös kaksi kerrosta. Koristeina simppelisti muutama niitti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Muilla kynsillä on Foxy Pawsin Bailando, joka on livenä paljon kirkkaampi kuin kuvissani mutta neonlakoille tyypilliseen tapaan värit eivät toistu kuvissa oikein. Lakkasin kaksi kerrosta leimausten pohjaksi. Bailando päätyi hoteisiini lakkavaihtareissa Emmalta mutta tanskalaista indiemerkkiä Suomessa myy Mi Nails.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin kaikki pinkit kynnet Über Chicin kolmossetin ykköslaatasta. Kukkaleima sopisi hyvin myös leadlightingiin ja varmasti tulen sitä kesän aikana siihen käyttämäänkin. Btw, jos jollain on tiedossa, mistä saisi tilattua Essien Silk Watercolor-lakkoja niin käsi pystyyn. Haluaisin koko kokoelman koska…….no, haluaisin vaan.


Olipas kiva tehdä mix&match-kynnet välillä vähän erilaisella kaavalla:)

28 thoughts on “Päättärikynnet

 1. Nyt on kyllä taas niin nätit kynnet että! <3
  Mäkin odottelen niitä Essieitä että niitä jostain putkahtaisi, mä en välttämättä tarvitsisi kuin yhden, jos sitäkään… :)

    1. Mä en usko et _tarvin_ niitä kaikkia mutta katon sit mistä en tykkää ja myyn ylimääräiset pois:) Voi olla dupejakin kun mulla on noita El Corazoneja jo jokunen.

 2. Nämä on aivan upeat! Jotenkin tuo musta oikein säväyttää. Koska mä olen ihan hirmuisen laiska (lomaviikko, joka on luonnollisesti kiireisempi kuin mikään työviikko), niin tässä samassa kommentissa kehuisin myös noita edellisiä kynsiä, koska nekin on todella upeat. =) Mä haluan noita Glam Polisheja. Tahtoo!

 3. Kyllä on hianot kyntyläiset! Bailando saisi löytää tähänkin osoitteeseen tiensä. Mä oon kanssa ihmetellyt niitä Essien vesivärejä, kun ovat muka lmestyneet mutta mistään niitä ei saa? Tilasin nyt ensi hätään uudet OPI:t miniversiona. Olispa kiva jos Essietkin julkaistaisiin jonain minikittinä :).

  1. NYT on beautyzonella! Eilen ei vielä ollu mutta tänään ne oli sinne ilmestyneet ja minisettikin oli. Mulla ei ole mitään muita lakkahimotuksia niin tilasin koko kokoelman…hups…mutta Bailando vois kyllä joutaa jos sitä kaipaat, multa löytyy jo niin monta neonpinkkiä:)

   1. Voi vitsi, mäkin huomasin aamulla nuo Essiet. Vähän tyhmät ne minikitit, kun siellä on se ”turha” valkoinen molemmissa. Ne on kaiketi lirumpaa ja hailakampaa tavaraa kuin OPIt, joten kai nekin pitää kaikki hommata :). Tein tänään just kahdet kynnet OPI:n vesiväreillä ja voi isä miten ne on ihanan kirkkaita väreiltään. Mä voi oikein hyvin kotiuttaa Bailandon, jos se ei sulla viihdy. Täällä olisi hyvin tilaa pinkille hololle! Sovitaan vaikka sähköpostilla tarkemmin. Jos sulla on jotain muutakin lähtökuopissa niin hihkase :).

    1. OPIt on käsittääkseni hyvin peittäviä, Emma varmaan raportoi jossain vaiheessa:) Otin myös sen valkoisen ihan uteliaisuuttani. Laitoin tonne kynsikirpalle kaikki myytävät, ei siellä kovin paljon mitään ihmeellistä ollukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *