Pääsiäiskäsi

…eli mämmikourana paremmin tunnettu räpeltäjä tässä herättelee kansalaisia pääsiäishorroksesta. Kaikki vissiin koomailee mämmiähkyssä sohvanpohjilla kun blogosfääreissä on ollut ihan kuollutta pyhien ajan. Olen rämpyttänyt sormi soikeana Bloglovinissa päivitä-nappia eikä mitään tapahdu. Ei siis auta kuin itte tarttua toimeen ja samalla esitellä The Pääsiäiskynteni, joissa visio ja toteutus eivät ihan kohdanneet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin taas ajatellut päässäni lopputuloksen jotenkin toisen näköiseksi. Ehkä suurin fail tuli leimojen valinnoissa, ne olivatkin niin isoja että kuvioista vähän katosi idea kynsilläni vaikka laatalla tarkastellen ne ovatkin ihan teemaan sopivia. Ja lisäksi kohdistus ei mennyt ihan kohdalleen.

Alunperin ajattelin leimata mustalla kaksi aksenttikynttä mutta Foxy Pawsin Will-o’-the-wispin kultainen shimmer sai tarttumaan kultaiseen leimauslakkaankin. Musta leimaus olisi varmasti ollut pääsiäismäisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nimettömässä on kaksi kerrosta Essie Licoricea ja muilla kynsillä keväänvihreä WOTW, joka oli muutoin ongelmaton, mutta olisi saanut peittää paremmin. Kynsillä on lakkaa kolme kerrosta, mikä tuntuu olevan vakio Foxy Pawsien kanssa. Pullossakin hyvin näkyvä shimmer erottuu erinomaisesti myös kynsillä, siitä iso plussa. Väri on ihan rehellinen limenvihreä olematta yhtään neon ja kivan erilainen juuri siksi.

fp_wotw
Leimat poimin MoYoun hiljattain ilmestyneestä pääsiäislaatasta, Festive 24:stä ja kun kuvioiden kokoa katsoo, olisin jopa saattanut pärjätä pienempikuvioisella versiolla. Tilasin laatan, koska ajattelin, että noita kuvioita voisi käyttää muulloinkin. No ehkä ei ”Happy Easter”-tekstillä varustettua mutta muita:)

fp_wotw_2
Kun tuolla alussa narisin kohdistusongelmista, niin yritin siis tähdätä nimettömän isoa kuviota kynnen keskelle. Eihän se mennyt kuin puolisen senttiä huti.

Jälkikasvun tuomio kynsistä oli tyly ”no ei oo yhtään pääsiäiskynnet, eihän ne ees oo keltaiset”. Koetin paikkailla keltaisen puutetta tulppaaneilla, joihin keltainen mielestäni sopiikin yleensä paljon paremmin:)

29 thoughts on “Pääsiäiskäsi

    1. Tää on kyllä hauska lakka. Siitä on jo kauan kun ekan kerran tuota katselin Emman saatua blogiin esiteltäväksi muita FP:n lakkoja, jäi silloin vaan tilaamatta mutta parempi myöhään jne:)

  1. Näyttääpäs tuo FP aika herkulta! En malta odottaa että saan sen Lambadan kätösiini, toivottavasti sen väri on yhtä kirkas kuin kuvat antavat ymmärtää. :)

  2. Tässä on aivan ihana väri ja oikein hineo shimmerkin! Tämä pitäisi melkein hankkia kesälakaksi. Kyllä nämä minun mieleen tuo pääsiäisen. Olen aina yhdistänyt tällaisen vihreän pääsiäisväriksi =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *