Ostoskelua

Luuhasin tänään Jumbossa, älkää kertoko kenellekään. Olisi pitänyt tehdä portfoliota mutta ei huvittanut.
Kaikenlaista pientä sälää tarttui matkaan pienellä budjetilla.

Seppälässä oli kaikki Rimmelin tuotteet -70%.
Nämä jäivät maksamaan yhteensä 6,50€:)
Raskislakan siveltimessä on viisto kärki, en tiedä toimiiko se paremmin kuin perinteinen. Olen niin tunari että en saa siistiä rajaa millään.
 Rimmel Pulsatin kiekolla, näyttää kivalta
Mattalakkaa onkin ylistetty muutamissa blogeissa. Hyvin vaikuttaa mattaavan.

Sinelli on askarteluliike mutta kynsiaskartelijakin voi löytää sieltä kaikkea kivaa. Kaikista tuotteista oli -20% alennus. Olin aikaisemmin jo hypistellyt tätä rasiaa mutta silloin jäi ostamatta, nyt en malttanut olla nappaamatta mukaan noiden kukkastrassien takia. 
 Kukkastrassi kynnellä, kuvasta näkee vähän mittakaavaa. Aika kivoja, vai mitä?
 Silmiä jos innostuu maalailemaan jotain hahmoja kynsille
3mm strasseja hyrrässä
 Jotain askarteluteippiä, mustaa ja hopeaa. Aika jäykkää mutta testaan myöhemmin, miten toimii kynsillä.  Kynsiteipeistä poiketen näissä on karhea glitteripinta.
Sinellissä oli myös ihania Swarowskin kristalleja pienissä pussissa mutta aika kalliita ne on kynsille laittetaviksi. Ellei sitten johonkin erityiseen tilaisuuteen mutta arkikäyttöön en ainakaan raaskisi.
 Lopuksi vielä Hennesistä lakka, jotain piti keksiä 5€ lahjakortilla. Ostin tosin myös luomiväripaletin mutta se jäi kuvaamatta vahingossa.
Nämä sain eilen. GT:ssa oli ollut heikosti valikoimaa, keltainen oli ainoa jonka tilasin etukäteen ja kaksi muuta on puhelimessa tehtyjä kompromisseja. Meillä ei ole lähellä myymälää joten lähetin exän asialle kun hänellä on kaksi työmatkan varrella:) Tosi nättejä sävyjä kyllä ja vaikuttivat muutenkin laadukkailta.
Tänne on tupsahtanut valtava määrä uusia lukijoita, lämpimästi tervetuloa kaikille! Muistakaahan osallistua arvontaan, aikaa on vielä reilusti.
En ole ehtinyt laittaa omia kynsiäkään, toivottavasti huomenna olisi aikaa. Tuolla yhdessä kuvassa näkyy tämän hetkinen look jonka hätäpäissäni tein eräänä iltana. Siitä ei oikein ole mitään kerrottavaa ja lakat ovat jo aika kuluneet, en edes kuvannut niitä. 
Posti toi Inm -pikakuivattajankin Cesarsista mutta sekin on kokeilematta vielä.
Nyt ehkäpä ihan oikeasti sen portfolion kimppuun, muuten se ei valmistu tänä vuonnakaan….

6 thoughts on “Ostoskelua

    1. Mä tykkäsin erityisesti noista kukista enkä ole kynsitarvikekaupoissa nähnyt ihan samanlaisia, pienempiä vain. Pysyy munkin hyppysissä paremmin kun ei oo niin pieniä:D

    1. Ihan Tiimaristakin löytyy kaikenlaista. Viimeksi käydessäni ihailin pastellisävyisiä helmiäis-akryylimaaleja mutta myytiin 12 ison purkin setissä niin jäi ostamatta. Jos enemmän maalailisi, niin olisin ostanut. Mutta onhan siellä vaikka mitä muutakin kun myyvät korutarvikkeita ym:)

    1. Mun mielestä ei ole muissa Seppälöissä, tai ainakaan niissä parissa muussa jossa olen käynyt ei ollut. Olipas hankalasti selitetty. Lakkavalikoima vaan oli aika yksipuolinen ja muuta kosmetiikka en yksinkertaisesti tarvinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *