Ostoksilla

Hyi minua, olen taas tuhlannut hömppään. Toisaalta, olen ansainnut vähän extraa koska 20.1. tuli vuosi täyteen savutonta elämää. Hyvä minä:)

Kävin siis Kicksissä. Seche Vite oli tarjouksessa alle kympin, ja sitähän kuluu. Essieen (sävy Lilacism) käytin -20% yhdestä tuotteesta -alennuskupongin (norm. 14,90€) ja musta art liner -lakka oli ollut jo pitkään ostoslistallani. Mavalan lakkoja (Sparkling Silver) rohmusin kaksi pulloa, koska tiedän, että tulen rakastamaan tuota lakkaa eikä sitä sitten kuitenkaan löydy enää kun/jos se loppuu. En näet ole muualla nähnyt tuota myynnissä ainakaan vielä.

Lisäksi ostin Tiimarista halvan akryylivärisetin ja pari sivellintä. Katsotaan, osaanko tehdä niillä mitään.

Kapeimmatkin Tiimarin siveltimet olivat liian paksuja kun testasin niitä. Niinpä ensi töikseni tänään aamulla surffailin MiMaxin verkkokauppaan ja tein pienen tilauksen jonka noudin iltapäivällä.
Water decalseja, tavallisia valkoisia kynsitarroja, sivellinsetti (huom! se olennaisin tilauksessa!), Konad-laatat m59 ja m79 jota olin halunnut pitkään verkko- ja polka dot -kuvion vuoksi. 
Värikkään tarrat sain kaupantekijäisiksi:) 
MiMaxista ajoin Tarjoustaloon ostamaan kissanhiekkaa. Kas, sinne oli tullut uusia Flormarin lakkoja. Hinta oli naurettavat 1,99€/kpl joten napsin mukaani muutaman. En ole käyttänyt näitä kuin koristeluun, en tiedä miten toimisivat koko kynnellä. Joissakin blogeissa on moitittu peittävyyttä ja kestoa ja onhan ne aika liruja. 
Sävyt U24, U27 ja U07 x2. Kukahan näille keksii näin persoonallisia ”nimiä”?
Nyt onkin syytä taas pitää kukkaronnyörejä tiukemmin kiinni ja leikkiä näillä jo olemassa olevilla ”leluilla” jonkin aikaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *