Ostin sitten oman

Papu tilasi taannoin Sizzlen ja olin kärppänä paikalla kyttäämässä lakkaa siltä varalta, jos hän ei pitäisikään siitä. Minun harmikseni lakka oli mieleinen ja jouduin tilaamaan oman kappaleen, sillä tämä piti saada. Onneksi ostin, sillä Sizzle on ai-van törkeän upea ja oli aika itsestäänselvää yhdistää se mustaan.

Peittävämmillä koristeluilla kaksi Sizzle-kerrosta olisi riittänyt, nyt laitoin vielä kolmannen ohuen ettei alkaisi harmittaa.
Pikkurillissä on kaksi kerrosta Essien Licoricea ja sen päällä pinkki niitti. Nimettömään väkertelin kieli keskellä suuta chevron-vinyylitarrat ja vaikka niitä joutuu leikkelemään reunoilta, koen silti ne vähän helpommiksi kuin tuhrata vinyylien ja lakkojen kanssa. Ainakin lopputulos on siisti, ei tarvi miettiä, kuinka peittäviä lakkoja käyttää eikä päällyslakkakaan pääse levittämään raitoja.

Etu- ja keskisormeen laitoin isot, mustat niitit. Peukalot jätin koristelematta vaikka nekin hieman huusivat ylleen jotain mustaa.
Yllättävän hyvin isotkin niitit kestivät vain yhdellä päällyslakkakerroksella kunnes kauppakassin sanka haukkasi yhden mukaansa ja oli taas hyvä syy tarttua uusiin lakkapulloihin:)

Viikonloppuna on jälleen messuhulinaa tiedossa, tällä kertaa Helsingissä. Nähdään siellä!

Niittihyrrä on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

22 thoughts on “Ostin sitten oman

  1. Sizzle on kyllä ihan älyttömän nätti lakka, kirkas olematta liian räikeä, ja ah niin mehukas. Ja sille näkyy hyvin sopivan musta ylle :D ♥

  2. Hitsi miten herkullinen toi Sizzle. Järkyttävän kaunis. Ja musta on tosiaan ilmiselvä valinta tälle kimppakaveriksi; tyttömäistä pinkkiä ja asennetta mukaan mustalla. Peukku täältä – jälleen kerran!

  3. what enkö mä muka ole kommentoinut tähän postaukseen? o.O mulla on kauhee sizzlekateus!!! Nää olis muuten käyny loistavasti myös messukynsiksi :)

    1. Eikä taaskaan ollu Harlow’lla sitä:/ Mua itse asiassa vähän harmitti kun tajusin, että tein kynnet liian aikaisin. Toisaalta, messukynnet jäi kuvaamatta joten onpahan edes nämä postattuna:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *