Osta 2 maksa 3. Eikun osta 4 maksa 3. Vai miten se nyt menikään?

Heipä hei!

Ihan alkuun toivottelen taas uudet lukijat tervetulleiksi, on ihanaa nähdä miten tänne liittyy päivittäin uusia hömppäjutuista kiinnostuneita lukijoita:) Olen pahoillani, että en ehdi postailemaan kuin pari kertaa viikossa  mutta ensi viikon jälkeen saattaisi hetkeksi helpottaa muiden kiireiden osalta. Tai sitten ei, olen vain tuudittautunut johonkin harhaiseen illuusioon;)

Poistin tänään pahoin kärjistä kuluneet liukuvärjäykset ja tilalle piti saada pikaisesti jotain. Eilen oli bf:n synttärit ja lahjaa etsiessäni satuin jotenkin kulkemaan Kicksin ohi. Dependin lakat olivat mukavasti tarjouksessa ota 3, maksa 2 ja poimin mukaani pari roosa-pinkkiä (296 ja 261) ja yhden punaisen glitterilakan (091). Lisäksi ostin varastoon ihqulempparia IsaDoran Icy Lilacsia <3 Ai juu, muistin sen lahjankin, joka oli saajalleen hyvin mieluinen: Eoin Colferin kirja Vielä yksi juttu… joka on jatko-osa Linnunrata-trilogialle sekä Fingerpori-muki. Odotan mielenkiinnolla kirja-arviota koska bf on lähes friikki mitä tulee tuohon viisiosaiseen trilogiaan.

Lakkasin 261:llä, joka oli oikein positiivinen yllätys. Hyvä peittävyys jo kahdella kerroksella ja kuivui mukavasti. Kärkiin kerrostin glitteriä Mavalan Sparling Silverillä. Saapa nähdä, onko Mavalat aamulla tyynyliinassa kun vähän huonosti tuntui kuivuvan useampi kerros…

Tarvisin tosiaan uusia akkuja koska pokkarista oli taas akku tyhjä kun meinasin ryhtyä kuvaamaan ja olin jo vähällä antaa koko homman olla mutta kaivoinkin järkkärin kaapista, pyyhin pölyt ja otin kuvat sillä.

Paljastan nyt, että en juurikaan muokkaile kuvia tänne blogiin, en yksinkertaisesti viitsi vaikka hyvälaatuiset kuvat olisivatkin ilo katsojalle. Ehkä nämä nyt kuitenkin ovat riittävän laadukkaita. En ole käyttänyt jalustaa, näpsin käsivaralta, enkä ole käyttänyt ulkoista salamaa -koska sen kanssa ei enää kuvata käsivaralta mitään, yhdistelmä alkaa painaa aivan liikaa. Onhan käytettävissä vain yksi käsi.
Rajaan epäolennaiset pois, säädän hieman sävyjä vastaamaan todellisuutta ja siinäpä se sitten onkin. Voin paljastaa kauhuksenne myös sen, että en oikeastaan koskaan siisti kynsinauhoja kummemmin, tosin selkeästi sormien iholle levinneet lakat pyrin poistamaan ennen kuvausta. Näissäkin kuvissa näkyvä jälki on ”suoraan pullon suusta” eli en korjaillut jälkikäteen mitään. En asetonilla enkä PhotoShopissa:)
No tosin jos teen liukuvärjäilyjä tai leimaan yli kynnen meneviä kuvioita niin ne kyllä siistin koska sotku on yleensä aikamoinen.
Nyt löpinät sikseen koska nukahdan pian tähän näppikselle. Kello soi aamulla tavallista aikaisemmin, ennen kasia pitää olla jo menossa hyvää vauhtia ja olisi kiva ehtiä nukkuakin vähän. 
Aurinkoista loppuviikkoa!

2 thoughts on “Osta 2 maksa 3. Eikun osta 4 maksa 3. Vai miten se nyt menikään?

  1. ihanat kynnet :)
    Minä en myöskään muokkaa kuviani blogiin, yleensä en edes rajaa niitä :) Olen myös todella laiska kynsinauhojenputsaaja, joten yleensä teen kynnet, annan niiden kuivua ja meen suihkuun ja pesen käsiä esim tiskatessa, jolloin ylimenneet lakat menee pois noin vain :)

  2. Kiitos, Daniela:) Mä teen tuota samaa eli jos tiedän, että oon vaikka saunaan menossa niin en viitsi rääkätä muutenkin kuivaa ihoa kynsilakanpoistoaineella. Hyvin ne siistiytyy niinkin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *