Osasin lopettaa ajoissa

Muistatte ehkä muutaman päivän takaiset kynnet, joihin tuli vähän aika paljon kaikkea koska innostuin?

Tällä kertaa päätin käyttää samaa reseptiä mutta maltillisemmin. Liukuväripariksi valkkasin Color Clubin syyskokoelman Wicker Parkin (joka on aika erikoinen väri syyslakaksi) sekä Gina Tricotin Boysenberryn. Laitoin Wicker Parkin ensin lilojen laatikkoon mutta tänään etsin sitä hulluna pinkkien joukosta, eli en oikein tiedä kumpaan se kuuluisi. Olin sangen yllättynyt lakan laadusta, sillä se mm. peitti kahdella kerroksella raidoittumatta. Yllättynyt, koska se on a) Color Clubin creme ja b) pinkki-lila-vaaleanpunainen väri. Sivellin on edelleen vähän nulju, se voisi olla enemmän ….jotain, niin lakkaaminen olisi miellyttävämpää. Ehkä leveäpi ja litteämpi.

Liukuväriä tein pitkään ja hartaasti mm. suorittaen toista tuntia kestävän puhelun teipit sormissa eli näissäkin kynsissä vierähti taas rutkasti aikaa:)
Päälle siirtokuvat kuten aiemminkin, pikkuiset niitit kukkien keskelle ja vähäeleinen hologlitteri. Avot.

Tykkään! Värit on kivat, mätsää yhteen ja kynnet ovat oman näköiset ja kaikki meni nappiin:)

Color Club Wicker Park, GT Boysenberry, Inm Out The Door Northern Lights Hologram Top Coat ”Silver”

Seuraavalla kerralla jätän Inmin pois kuvista ihan siksi, ettei minun tarvitse kirjoittaa tuota nimihirviötä.

Wicker Park on kohtuullisen lähellä Misan Ripe Raspberrya ja jollain karsintakierroksella toinen saanee lähtöpassit. Olkoonkin, että Misa on punaisempi, CCL sinisempi. Jos alkaisin hyysäämään kaikista sävyistä liki toisiaan olevat lakat, olisin nopeasti pulassa. Riittää, että olen ongelmissa punaisten, erilaisten holojen, minttujen ja turkoosien, likaisten lilojen ja…..no, onhan noita.

Näillä eväin alkavaan viikkoon:)

59 thoughts on “Osasin lopettaa ajoissa

 1. Todella ihanat ja sun näköiset! <3 Liukuvärjäykset on aina niin kauniita. Mulla on tullut joku ihme liukuvärjäysbuumi tässä itselle, aina tekis mieli vain tehdä niitä… Silti ne leimatkin aina mukaan löytää. :D

  1. Tekemään vaan, näissä ei onneksi ole mitään kovin vaikeaa toisin kuin vaikka teippimanikyyrissä, jota täällä tuskin tullaan koskaan näkemään;)

 2. Ihanat kynnet, niin kauniit ja ajattomat! Kuten sulla aina on!! :) Odotan innolla postia, tuli tilattua muutama Color Club pitkästä aikaa ja vielä cremejä suurin osa, tuo kyseinen Wicker park myös… koostumus hieman kyllä jännitti jo tilausta tehdessä, mutta värit oli niin kauniita :)

 3. Millä systeemillä teet liukuvärjäyksen, itse en vaan vieläkään saa sitä onnistumaan? Siis niinkun nätisti, ettei olisi pakko häivyttää rajoja jollain glitteri top coatilla… :D

 4. Iiiihanat! :) Mä oon nyt ongelmissa että kumman karsin; ChG Light As Air vaiko Agent Lavender, ovat nimittäin ihan liian liki toisiaan.. AL levittyy kivasti, LAA ei ole muistikuvaa. Pakko alkaa karsimaan noita lähes-dupejakin, koska lipaston tila alkaa uhkaavasti loppua..

  1. Tsekkailin noita swatcheja kyllä, mutta kun ei osaa päättää.. :D Vaalea lila on alkanut miellyttää vaan enemmän ja enemmän muakin, mutta jostakin on lähdettävä karsimaan. :( Pinkkejäkin olisi kyllä karsintalistalla, kun kuitenkin aina haluaisi lakata niillä lemppareilla ja sitten on niitä ”ihan kivoja”. First world problems. :D

  2. No siis on! Ei voi olla tämän suurempia ongelmia:D Ajattele niin, että jos laitat jonkun lakan kiertoon, niin tuleeko sulla sitä ikävä? Yleensä ei tule. Ja ”ihan kivojen” tilalle voi ostaa sit niitä ihanuuksia hyvällä omallatunnolla:)

 5. Oi miten kauniit! Yllättäen tykkään noista siirtokuvista, taitaa olla varastoissa vielä 2,5 pakettia… :D

  Mites tuo INM, kuivuuko kuin pikakuivattaja vai hitaammin? Vaikuttaa tosi kivalta päällyslakalta, mutta tarvitseeko vielä yhden kerroksen (siis sen pikakuivattajan) päälle?

  1. Kiitos! Käytin ite viimeiset ja näitä pitää kyllä tilata lisää, laitoin arkin numeron sivuun muistuttamaan asiasta:D

   Inmissä ei ole pikakuivattavaa ominaisuutta mutta se on niin ohutta (ainakin kun pulloni on uusi), että kuivuu nopasti ja tasaiseksi enkä ole laittanut päälle enää pikakuivattajaa. Minusta tuo toimii oikein kivasti juuri esim. koristelujen päälle laitettuna korvaamaassa ei-pikakuivattavaa päällyslakkaa.

 6. Nää on niin ihanat! Pitää kyllä sanoa, että rakastan sun blogia. Teet aina niin upeita kynsiä ja kuvat on täydellisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *