Orchid of 2014 ja arvonnan voittajat

Olen viimeinkin kohdannut Sen Oikean. 
Se on täydellisen sävyinen lila/pinkki-sävymaailman hololakka, joka on ollut aina harmillisesti loppu kaikkialta kunnes viimein onnistuin spottaamaan lakan Color4Nailsilta. Sävy on juuri niin kaunis kuin oletinkin ja ilokseni hyvälaatuinen lakka myös peitti kahdella helpolla kerroksella. 
Holoefekti ei juuri erotu lightboxissa otetuissa kuvissa mutta tässä lakassa se on semilineaarinen; erottuva mutta ei silmille hyppäävä. 

Ohuet ja huonosti peittävät kukkadecalit sopivat oivallisesti lakan päälle ja aksenttikynteen lakkasin kaksi kerrosta OPIn My Current Crushia. Jätin kerrankin niitit ja muut härpäkkeet pois ja yksinkertaisuudessaan tykkäsin kovasti näistä kynsistä. Kuvat ennätin ottaa vähän myöhään ja nimettömässä näkyy jo hitusen kärkikulumaa.

Kun lakat olivat kynsilläni, tuli yhtäkkiä tunne, kuin olisin nähnyt nämä ennenkin…ja hetken blogiani pengottuani löysin nämä :D

Tällä kertaa en tarinoi enempää mutta messulippujen voittajat ovat selvillä ja liput saivat omakseen Eekku ja Ine, onnea voittajille ja kivaa messupäivää:)

20 thoughts on “Orchid of 2014 ja arvonnan voittajat

  1. Marjapuurokynnet vol 2. Toimii! :) nää on ehkä vielä herkkiksemmät. Ja tuo MCC, sehän on tosi kiva kynsillä. Mä olen sivuuttanut sen toistuvasti, mutta…!
    Olen suuntaamassa messuilemaan näillä näkymin lauantaina; toivottavasti törmäiltäis, ois hauska nähdä :)

    1. Mulla kesti kans pitkään ennen kuin sain sen ostettua ja silloinkin käytettynä päästyäni hypistelemään sitä livenä:)
      Ollaan la ja su messuilla, tuu ihmeessä nykäisemään hihasta Cesarsin osastolla!

    1. Kiitti! Aijaa, voittaako? :D Mä en ole oikein ehtinyt blogeja seurailemaan tai osallistunut arvontoihin mutta oli kiva, että täällä voitto meni kahdelle blogin kautta tutulle lukijalle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *