Oranssit pikakynnet

Arki-illan pikakynnet. Toimii se Luxe And Lush näköjään oranssinkin päällä:)
Alla on kaksi kerrosta Gina Tricot Pump The Breaksia ja päällimmäisenä kaksi kerrosta Inm OTD-pikakuivattajaa. Hieman nuo lastut jäävät törröttelemään ja se häiritsisi mutta kahden kerroksen jälkeen teräviä särmiä ei enää tunnu.

Tosi kaunis oranssi mielestäni. Laatu on hyvä, hinta-laatusuhde jopa erinomainen.

GT Pump The Breaks
China Glaze Luxe And Lush

Ps. Jos joku tietää, mistä saisi järkevään hintaan GU10 -kannalla olevia, mielellään 4000K värilämpötilan halogeenipolttimoita, vinkit ovat enemmän kuin arvokkaita. En ole löytänyt hajottamani tilalle uutta:/
Pps. Huomasin vasta kuvista, että kynsillä on vaikka mitä nöyhtää ja joku lastukin siellä irvistelee kun viilasin kynsiä vähän. Sori:) Kynnet tein jo eilen ja lähtevät poistoon nyt:)

19 thoughts on “Oranssit pikakynnet

  1. Mä olen hamstrannut jo useamman GT:n lakan, enkä ole pettynyt vielä yhteenkään. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan! Suosittelen Boysenberry-sävyä, jos sulla ei vielä sitä ole. Aivan herkullinen ja loistava peittävyys :)

    1. No…tää on vähän noloa mutta googlasin ko. lakan ja kuvahaulla tuli osuma mun omaan blogiin. Eli juu, mulla on se mutta en ole kertaakaan käyttänyt:D :D

  2. Oranssien lakkojen suurena ystävänä, MUN ON PAKKO SAADA TÄÄ! :) Noista polttimoista sen verran että ootko tutkinut oisko LED-lamppuna vastaavaa saatavana vai onko tuhotoman hintaisia?

  3. Tuo Lush and Luxe näyttää ainakin oranssin kanssa aika ihanalta. Oon nimittäin vähän katellu sitä, mutta tuntuu, et se on aika lähellä kuitenkin mun aiempia hippulakkoja.

    1. Joo, oranssi pohjalakka tuo jotenkin esiin punaisen sävyt hippusista. Kokeilin sitä myös muistaakseni Essien Mint Candy Applen päällä ja se näytti sinivihreältä:) Onhan näitä saman tapaisia useita, ehkä kaikkia ei tarvi omistaa – tätä yritän tolkuttaa itsellenikin;)

  4. Luxe and Lush <3 Kiitos sinun siitä tuli yksi musthave-lakoistani ja lopulta sainkin sen omakseni. On juuri nyt kynsillä mustan päällä. Aikaisemmin kokeilin hopealle, mutta siinä se jotenkin himmeni ja sai hopean näyttämään kuoppaiselta ainakin kuvissa. Mustalla hohtaa oranssina ja vihreänä O_O

  5. Tuo Luxe and lush on tosi ihana kynnellä, mutta jostain syystä onnistuin repimään itseäni kipeästi lakassa olevilla lastuilla:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *