Orange Drops ja kumppanit

Sokoksen verkkokauppa toimitti pienen tilaukseni parissa päivässä ”lähi”postiin (jonne on siis 9km). Luokseni saapuivat seuraavat yksilöt:

Kiekolla lakkaa kaksi kerrosta, Flamingo ja Bubble Gum peittivät hyvin mutta Orange Drops ei niinkään, se vaatisi kolmannen kerroksen ainakin…tai sitten valkoista lakkaa alle. Vaan onhan nämä tosi kauniita ja Goshin laatukin yllätti hyvin positiivisesti. Misty Mauve myös kesti moitteetta kynsillä monta päivää.
Muutoin tämä viikko on ollut painajaismainen halkeilevien ja jäätyvien putkien sekä oikosulkuun joutuneen lämminvesivaraajan polttamien sulakkeiden ja pääsulakkeiden kanssa. Olimme neljä päivää ilman lämmintä vettä. Tänä aamuna sulattelin vessan vesiputkia 6:30 ulkolämpömittarin näyttäessä yli -34C. 
Kynsille ei siis ole ollut liiemmälti aikaa kun olen näiden käänteiden lisäksi yrittänyt leikkiä pätevää työntekijää ja selvitä hengissä liikennekaaoksissa.
Tänään kuitenkin päätin, että otan sen ajan vaikka väkisin mutta mihinkään kovin monimutkaiseen en lähtenyt. Pohjalla on kolme kerrosta värilakkaa ja päälle näpertelin water decalsit. 
Tällä kertaa en käyttänyt Seche Viteä joka alkaa ottaa jo aikalailla pannuun. Mavalan pikakuivattaja ei ollut lainkaan yhtä hyvä, kolhin näet lakat vaihtaessani lamppua vessan kattoon että pääsin ottamaan kuvat.
Pari suositusta uudesta pikakuivattajasta olen saanutkin, kiitos niistä.
Kuvista huomasin, että kädet on olleet kovilla viime päivinä ja ovat täynnä pieniä haavoja vaikka rasvaan niitä joka välissä.
Minusta näistä kynsistä tuli tosi kivat:)

Käytetyt lakat ja tarvikkeet
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow
-Mavala pikakuivattaja
-Color Club Top Coat
-Water decalsit MiMaxista
* * * 
Tänne on löytänyt tiensä muutama uusi lukijakin, kovasti tervetuloa ja toivottavasti viihdytte:) Palautetta, niin ruusuja kuin risujakin, otan vastaan tosi mielelläni. Jos mieleen tulee ehdotuksia tai toiveita niin nekin ovat tervetulleita.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *