Optiat-kahvikuorinta

Kahvikuorinnat ovat viime kuukausina rynnineet markkinoille uusien kiinnostavien merkkien muodossa. Olen itse ihastunut ikihyviksi kahvin käyttöön vartalonkuorinnassa ja kirjoitin elokuussa toisesta uudesta tulokkaasta, BodyBoomista. Tiesin, että jossakin vaiheessa on päästävä testaamaan myös viljalti somessa ja blogeissa näkyneen brittimerkki Optiatin vartalokuorintaa. Optiatin käsin valmistetuissa tuotteissa hyödynnetään korkealaatuisia lontoolaiskahviloista kerättyjä arabica-kahvinporoja.

Kahvi sisältää paljon antioksidantteja ja sen sisältämä kofeiini kiihdyttää pintaverenkiertoa ja saattaa ehkäistä iho-ongelmia, kuten aknea, selluliittia ja raskausarpia. Olen aiemminkin todennut, että jo olemassa olevia, vanhoja arpia ei saa millään kosmeettisella tuotteella pois, mutta kuorinnan jälkeen iho on taatusti paremman näköinen, tuntuinen ja vastaanottavaisempi kosteuttaville ja ravitseville tuotteille.

Sain testikappaleiksi neljästä vaihtoehdosta Feel Great Mouthwatering Mandarinin ja Pick Me Up Lemongrass Lifterin. Molemmissa on herkullisen hyvä tuoksu, enkä osaa valita näistä kahdesta suosikkiani. Optiat ei mielestäni jätä iholle yhtä voimakasta tuoksua kuin BodyBoom.


Tuubiin pakattu kuorinta on helppokäyttöinen ja hygieeninen. Tuubi kannattaa ravistaa kunnolla ennen käyttöä eikä sitä tulisi säilyttää kovin lämpimässä eikä ainakaan suorassa auringonvalossa. Kuorintamassa itsessään ei varsinaisesti hivele silmää;) mutta se on todella vaivaton levittää iholle ja koostumus on juuri sopivan jämäkkä ja rouheinen. Paras tulos saavutetaan antamalla kuorinnan vaikuttaa iholla viiden minuutin ajan.
Optiatin käyttö on helpompaa kuin BodyBoomin enkä saanut tämän kanssa läheskään yhtä massiivista sotkua aikaiseksi.
Iho kannattaa saippuapestä ennen kuorintaa, koska siten saa parhaalla mahdollisella tavalla hyödynnettyä sen tarjoamat kosteuttavat ja hyvää tekevät öljyt. Itse en kaivannut enää vartalovoidetta kuorimisen jälkeen ja iho jäi jopa hieman öljyisen tuntuiseksi, joten kuivempi-ihoiset ilahtunevat Optiatin käytöstä aivan erityisesti.


Kahvin lisäksi Optiatissa on kuorivina ainesosina myös mm. sokeria ja merisuolaa. Tuote on vegaaninen, eläinkokeeton ja sisältää vain kasvipohjaisia ainesosia.


Optiatin hinta on 24,90 ja sitä myyvät mm. Sokos ja Ruohonjuuri. Sissi approves!


Tuotteet saatu pr-näytteinä

4 thoughts on “Optiat-kahvikuorinta

  1. SIIS nää purkit on musta ihan älyttömän vetoavan näköiset! Ihanat. Tuoksut kuulostaa myöskin ihan mun jutulta. Arvostan aina näitä tuubimallisia vartalonkuorintoja, en käsitä miksi niin monet kuorinnat pakataan kannellisiin purkkeihin joihin pitää upottaa koko käsi ja sitten harrastaa akrobaattisia liikkeitä jotta saa kannen kiinni ilman että kuorintamassa tippuu kädestä lattialle.

    1. Näitä oli myös ihana kuvata kun ovat tuollaisia raikkaita ja pelkistettyjä. Kuorin äsken saunassa muuttopölyt iholta mandariinintuoksuisella ja olo on miltei uudelleensyntynyt. Peukku tuubille täältäkin, se on ylivoimaisesti kätevin pakkausmuoto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *