OPIn Outolintu

OPIn kevätkokoelman Just Lanai-ing Aroundista löytyy yhtä netistä monta erisävyistä swatch-kuvaa kuin on kuvaajiakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakka on puhuttanut kynsihöpsöjä aika paljon, sävy on melko erikoinen ja sille ei ihan helposti dupea löydy. ”Old lady” kuvaa sävyä varsin hyvin, minustakin JL-iA on tavallaan vanhojen rouvien väri mutta halusin itse kokeilla, miltä se näyttäisi keski-ikäisen perheenäidin kynsillä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei hassumpi, ainakaan omasta mielestäni.

Laatu on erittäin hyvä, lakan hienoinen shimmer tekee siitä hyvin levittyvän ja itsekseen tasoittuvan. Kaksi kerrosta riitti peittämään kynteni. Jätin kaksi aksenttikynttä valkoisiksi ja jämädecalilaatikostani löytyneet herkät kukat sopivat lakkauksen sävymaailmaan erinomaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hillittyä ja tyylikästä, lukuunottamatta päällyslakan kettuilua. Seuraavana aamuna lakkaraja oli paennut kynsinauhojen reunoilta laskuveden tavoin joka otti päähän siinä määrin, että poistin lakat harmissani.

Olen aika vakuuttunut, että yhdistelmä Hk Girl – Glam Polish Top Coat ei ainakaan toimi. Laitoin siis Glam Polishin päällyslakan lopuksi koristelujen päälle ja ainakin kerran aikaisemminkin se on aikaansaanut massiivisen kutistusilmiön kynsillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
No mites? Mummolakka vai ei? :)

Ps. voi pojat, näkisittepä jalkani nyt. Naurattaa, kun tässä on kaikenlaista koetta meneillään, hiukset ja kynnet kasvaa niin että kohina kuuluu (syön edelleen Biorionia) ja jalkapohjissa on taas menossa keväinen nahanluonti. Vaadinkin täten vanhaa sananlaskua ”kauneuden vuoksi pitää kärsiä” muutettavaksi muotoon ”kauneuden vuoksi saa kokeilla kaikkea jännää”.

28 thoughts on “OPIn Outolintu

  1. Kylläpä on kauniit! Tuo OPIn väri miellytti heti rnsimmäisistä kuvista asti ja näyttää ainakin pullossa tosi sievältä, vielä kun sillä ehtis kynnetkin lakkaamaan..

  2. Minusta tällaiset sävyt on tosi nättejä, en tiedä vain, miten tuo itselle sopisi :) Sun kynsillä ainakin näyttää kauniille ja mikä munkki, että nuo siirtokuvat ovat kuvissa ainakin tismalleen saman värisiä! :) Tosin sulla vissiin noita kukkadecaleja onkin vaikka missä värissä :D

  3. Tämä ”mummolakka” on tosi nätti ja sopii hyvin myös ei-mummoille :). Väri on omalaatuinen mutta hyvin kaunis, kuten on tämä lakkauskin!

    1. Omalaatuinen kyllä on mainio kuvaus. Ehkä jollain toisella merkillä, esim. Lumene tai Mavala tämä olisi tutumpi sävy mutta OPIlla ehkä vähän erikoisempi veto:)

  4. Mä en suostu kutsumaan tätä mummoväriksi! :D Musta tää on tosi kaunis sävy ja sopii varmaan ihan jokaiselle. Semmonen ajaton ja tyylikäs :) ..kuten tää lakkauskin!

  5. Ilman koristeluja ja aksenttikynsiä voi olla että vaikutelma olisi mälsä ja tätimäinen . Tällä toteutuksella sellaista vaaraa ei kyllä ole

  6. Ei mun mielestä oo yhtään mummomainen. Mulla on hieman saman sävyinen Attituden lakka, jos muistan oikein mutta en ole sillä vissiin lakannut lainkaan.

  7. Lumenen kevätkokoelmassa on yksi vähän saman tyylinen lakka, Apilaniitty, joka vaan taitaa olla vähän tummempi ja violetimpi. Ajattelin että ostan Lumenen tämän korvikkeeksi mutta saa nähdä onko ne tarpeeksi samanlaisia :D Tykkään tällaisista uniikeista sävyistä!

  8. Oi että mikä yhdistelmä! Mä ainakin tykkään tästä lakasta, ja juuri tälla tavalla tyylikkäästi valkoiseen yhdistettynä näyttää erittäin kauniilta :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *