OPI German-icure by OPI

Tästä lakasta otin suuren määrän kuvia mutta en saanut oikein mihinkään tallentumaan todellista värisävyä. OPI German-icure by OPI on ainoa Germany -kokoelmasta hankkimani lakka. Levittyy ja kuivuu moitteetta, laadussa ei ole huomautettavaa. Harvemmin nyt OPIssa onkaan.
Lakkasin kolme kerrosta, kaksikin olisi kaiketi riittänyt.

Scrangie (<- klik) kuvailee sävyä onnistuneesti näin ”OPI German-icure by OPI. A dark, vampy, brown-tinged shimmery red. Looks velvety and shiny, not too dark, not too bright, ever so slightly metallic-shiny and even has a subtle gold shift to it.”

En halunnut peittää kaunista lakkaa monimutkaisilla koristeluilla mutta -yllätys yllätys- käytinkin tällä kertaa tarroja water decalien sijasta:)
Tarrat olen tilannut muistaakseni Cesarsilta ja aika paksujahan nuo ovat. Kulmat tykkäävät nousta irvistelemään ja taidan laittaa vielä kerroksen päällyslakkaa tänään.

Testasin muuten Mereneidin alus- ja päällyslakat. Aluslakasta tykkäsin tosi paljon, päällyslakka saisi olla tehokkaampaa kuivattamaan. Tuoksu oli saman tapainen kuin Cesarsin Rapid Dry:ssa ja monet eivät pidä siitä. Minua se ei haittaa. 
Niinpä lakkasin vielä kerroksen Inm:illä, eikä se onneksi käpristänyt tarroja.

Huomatkaa myös aikaisempi postaukseni I love me -messuhankinnoistani täällä jos ette ole sitä vielä tehneet:)

Näillä kynsillä alkavaan viikkoon joka toivottavasti on kulunutta parempi. Kissan sairastuminen työllisti kolmen päivän ajan, jouduin viemään sen aamuisin klinikalle ja hakemaan illalla pois ja kissaparka muistuttaa edelleen vanhaa vessaharjaa:/ Sillä oli suolistotukos ja sen seurauksena pissatulehdus. Sentään se on alkanut syödä ja on muutenkin virkeämpi.
Samaan syssyyn hajosi auto, tietenkin. Huoh.
Viikonloppu onneksi paransi vähän viikon haavoja, oli kivaa messuilua hyvässä seurassa ja leppoisaa leffailtaa bf:n luona. Tänään haen vielä jälkikasvun myöhäiseltä junalta.  Kaikki junat olivat tupaten täynnä ja mummolareissulta palaajien kotiintulo menee melkein alkuyöhön.
Seuraavat kynnet taitavat olla taas vihreät, mikäli kusti polkee erään pienen hankinnan laatikkoon nyt alkuviikosta:) Siihen saakka bye bye <3
Edit. En saa fonttia palautettua, kiitos tuon lainauksen, joten pahoitteluni pienestä präntistä tuolla välissä, argh.
Categories OPI

8 thoughts on “OPI German-icure by OPI

    1. Katso vielä muiden kuvia, tää on kovin eri näköinen eri kuvissa. Mutta ehdottomasti oranssiin tai ruskeaan taittava, ei lilaan kuten joissakin kuvissa. Every Month Is Octoberfest on vähän saman tapainen mutta kylmä sävy.

      Kisu tulee toivottavasti kuntoon, samoin autokin, mutta saapa nähdä millä aikataululla jälkimmäinen….no, rahallahan siitä selviäisi mutta kun sitä ei ole.

  1. Kyllä meillä vaan onnistuu olemaan paljon näitä samoja lakkoja :) Tämä löytyy omastakin laatikosta ja ihan vasta tein sillä kynnet. On kyllä ihana lakka!

    1. Sulla on hyvä maku;) Tai ehkä totuus on, että meillä on vaan niin hillittömästi lakkoja niin pakosti osuu samoja kohdalle. Ei. Ei se niin voi olla, eihän? :)

    1. Nyt sitten taas hämärän työpöydän ääressä istuessa se näyttää vain tummanpunaiselta. Ei tosin paha sittenkään, kehuja tuli kollegalta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *