Oops! ….I did it again

Viime viikolla inspiroiduin Teannan kynsistä, tällä kertaa lähteenä toimi Lucy’s Stash-blogin hempeä lakkaus, johon sopivat lakatkin löysin testaamattomien joukosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain yhdistettyä kaksi kivasti toisiinsa mätsäävää China Glazen kevätkokoelman lakkaa; Wanderlustin ja Dashboard Dreamerin . Yksistään nämä eivät peitä kovin hyvin ja säästääkseni vaivaa sekä hermojani laitoin alle sopivan sävyiset peittävämmät Essien cremet. Kussakin kynnessä on yksi kerros Essietä ja sen jälkeen kaksi kerrosta China Glazea.

Muuten en löydä moitteen sijaa sievistä kevätsävyistä. Ne levittyivät ihan nätisti, lakkaus pysyi siistinä monta päivää ja shimmer erottui mukavasti kynsiltä.

china_glaze_wanderlust1
Mietin aluksi, häiritseekö lakkauksen ”epäjärjestys” minua, koska yleensä kannatan symmetriaa ja sopusointua. Nythän lakat olivat eri järjestyksessä eri käsissä mutta se ei, ei se haitannut. Ehkä pitäisi toistekin kokeilla vähän rohkeammin jotain vastaavaa:)

Lucy oli käyttänyt eri leimaa mutta kyseistä laattaa ei itseltäni löytynyt. Valitsin MoYoun laatalta vähän samanhenkisen graafisen leiman, jota olen käyttänyt aikaisemminkin.

china_glaze_wanderlust2

Jahas, kenenkähän lakkausidean nyysisin seuraavaksi? :D

24 thoughts on “Oops! ….I did it again

  1. Nämä ovat tosi nätit :) Muakaan ei haittaa yhtään, että värit on eri tavalla toisessa kädessä, kun kokonaisuus on muuten niin harmoninen.

  2. Tuo Wanderlust on himotuslistalla, mutta aika meh jos se ei peitä yksinään kovin hyvin. Joku tuollainen oikein hempeä shimmerillä varustettu vaaleanpunainen nimittäin puuttuu kokonaan mun varastoista, mutta olisi tietty kiva jos saisi peittävän ettei tarvitse kerrostella muiden kanssa.

    1. Kyllä se yksistään vaatii ainakin kolme kerrosta ja en sit halunnut ottaa riskiä, että se ei olekaan tarpeeksi peittävä vielä kolmellakaan. Multakaan ei oikein vastaavia muita löydy eli varmaan pidän tän kuitenkin vaikka ei peitäkään hyvin. Oisko Zoyan kevätlakoissa jotain, siellä oli myös shimmerisiä pastelleja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *