Onko ne mariannekarkit?

Tätä kysyin itseltäni valmiita kynsiä arvioidessani. Ja kyllähän puna-valkoisesta värityksestä väistämättä jotain tuollaista tulee mieleen:)

Kynnet lyhenivät pakon edessä reippaasti. Aiemmin paikkaamani oikean käden keskisormen kynsi ei kestänyt ja voi eiiiiii-huudahduksen säestämä epätoivoon vajoaminen tapahtui tietenkin bf:n luona, missä minulla on niukanlaisesti mahdollisuuksia korjata tilannetta. Niinpä vietin puolisen vuorokautta metrin pätkä haavateippiä sormessa ja vasta kotiin päästyäni uskalsin tutkia tuhoja. Puoliväliin asti poikki….mokomaa liparetta ei kärsinyt edes viilata joten lyhensin sen leikkureilla ja kasasin päälle niin reippaasti akryylimassaa että pitäisi kestää. Kynsi ei missään tapauksessa ole blogi-esittelykelpoinen pitkään aikaan.

Tämän lyhyehkön esipuheen jälkeen päästään itse kynsiin.
Ihastuin Jessican White Hot -lakkaan nähtyäni sen ChitChatNails-blogissa. Vitivalkoinen tekstuurilakka piti saada ja heti kun se oli näpeissäni, halusin myös lakata sillä.

Lakka toimi kovin eri tavalla kuin muut omistamani, glitteriä sisältävät tekstuurit. Tämä oli ohuempaa ja juoksevampaa sekä kuivui hitaammin, mutta sentään peitti kahdella kerroksella. Aika skarppina sai olla niin lakatessa kuin sen jälkeenkin, yhteen kynteen sain pienen kolon vielä pitkän ajan jälkeen kun en enää tajunnut varoa.

Ehkä joku hienostuneempi koristelutyyli saisi lakankin näyttämään paremmalta mutta minä tartuin dotting tooliin ja lätkin pilkkuja kynsille Golden Rosen Holiday nro 64 -tekstuurilla.

Olette ehkä huomanneet, että blogini ei ole mikään varsinainen nail artin edelläkävijä ja olin oikeasti vähällä jättää postaamatta koko kynnet mutta tässä ne nyt ovat:) Söpöt toki, ehkä olisin tälle viileän tyylikkäälle lakalle suonut vähän hillitymmät koristelut.

En ole vielä oikein päättänyt, mitä teen Jessicalle. GR ainakin lähtee kiertoon mutta kyllähän mattavalkoinen tekstuuri on aika uniikki.

Koin tänään melkoisen järkytyksen kun etsiskelin Prismasta (itse asiassa kahdesta) päivänvalolamppuja eikä niitä ollut siellä?! Mikä nyt neuvoksi? Hyllyissä oli muutenkin niin tyhjää, että näytti siltä kuin kaikki Pleomax-lamput myytäisiin pois. Nyt näissä kuvissa kummittelee värilämpötilaltaan liian lämmin valo. Jos jonkun Prismasta vielä löytyisi Samsung Pleomax Day light -lamppuja, olisin kiinnostunut. Niiden värilämpötila on 6400K ja tavallinen Cool light -valo on liian lämmin kuvauskäyttöön.

Loppuun vielä tunnelmakuva tältä illalta, laitoin ensimmäistä kertaa tänä syksynä takan päälle lyhtyyn kynttilän. Toisinaan vähempikin valo riittää, olen kynttilöiden suurkuluttaja pimeään vuodenaikaan <3

Haikeaa, että ollaan jo syyskuussa.

EDIT: päivitystä valaisinasiaan. 
Kannelmäen Prismasta löytyy vielä jokunen kappale tällaisia isokantaisia 
päivänvalolamppuja hintaan 11,95€ mutta ovat poistuva tuote
 joten kipinkapin sinne jos mielit talvellakin kuvailla.

14 thoughts on “Onko ne mariannekarkit?

  1. Kiitti:) Tää on nyt jo ovensa sulkeneesta Kampin BBE-liikkeestä ja lakka on muuten tällä hetkellä fb:n KK-kirppiksen huutokaupassa ostettavissa:)

 1. Syksy on ihanaa aikaa <3 (jos ei oteta huomioon sitä hetkeä kun lehdet on jo pudonneet ja lunta ei vielä ole)

  FB-puolella kun näin tän sun kokoelmassa, mielessäni ajattelin et yhdistät tähän niittejä, mutta arvaus meni mönkään! Mulla tää lakkaus vei ajatukset jouluun ja niihin kierrekarkkitankoihin :D

  1. …ja sitä aikaa kun lunta on koko ajan kolme metriä…. :D

   Aika hyvin arvattu, sillä sommittelin tuohon ensin niittejä mutta teki sit mieli kokeilla tota punastakin lakkaa:)

 2. Apua, sähän oot varmaankin käynyt tuossa ”minun” Prismassakin etsimässä niitä lamppuja ja mulla kun oli tismalleen samanlaiset suunnitelmat tälle päivälle, eli lähteä Prismaan lampunhakureissuun nyt kun ei tuo päivänvalo enää oikein riittävän – ja nytkö ne on loppuneet?! Mikäs nyt neuvoksi… o_O

  1. Juu, kävin myös sun Prismassa, tuloksetta. Mutta päivitin nyt tähän postaukseen lamppulöytöni eli Kantsun Prismassa on vielä jokunen noita lamppuja. Sitten meneekin jo tosi hankalaksi koska kohtuuhinnalla ei tahdo löytyä mistään ja netistä tilaaminen on kyllä aikamoista onnenkauppaa. Kun ei meinaa lakat tulla ehjinä perille niin mites sitten lamput:D

 3. Ihan mahtavat! Värit sopii hyvin yhteen, mutta on kyllä totta että tuo valkoinen olisi ollut kaunis ja näyttävä itsestäänkin! Mun ainakin on hankala koristella tekstuureja…. jonkin ajan blogissa nähtävissä mm aivan katkarapuja/ hummereita muistuttavat kynnet:D

  1. Juu, ei tekstuureihin kovin paljon vaihtoehtoja ole, ehkä sit jotain teippailuja mutta ne ei sovi mun huonolle hermorakenteelle;)
   Niittejä tulee melkeinpä käytettyä.

   Tuskin maltan odottaa katkarapukynsiä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *