One-night stand

OPI You’re Such a Budapest jäi minun kohdallani yhden illan jutuksi.

YSAB on todella kaunis laventelinsävyinen lila hennolla shimmerillä mutta: täydelliseen peittävyyteen olisi tarvittu neljä(!!!) kerrosta. En jaksanut lakata kuin kolme ja kuorrutin kärjet Jolly Jewels 102:lla. Koristeeksi vielä söpöt kukkatarrat ja a vot, tulihan näistä tosi söötit.

Mutta…minusta tällaisen cremen pitäisi peittää viimeistään kolmannella kerroksella ja sen puolesta lakka oli kyllä pettymys. Veikkaan, että lyhyemmillä kynsillä tämän kanssa pärjää.
Kynsillä väri näyttäytyy hieman sinertävämpänä kuin pullon perusteella voisi kuvitella.

Näillä kynsin uuteen viikkoon, kivaa alkavaa kaikille:)

28 thoughts on “One-night stand

  1. Hih, se on kyllä aika kattava vaikka kulutuskin on kovaa:D Se on vaan kiva ja helppo koristelutapa, leimailu on niin sotkuista puuhaa etten kestä enkä ole edes kovin taitava, leimat menee mihin sattuu aina:D Nää on muuten tarrat, ihan niitä ebayn halvimpia mahdollisia. Oli yllättävän hyvälaatuisia!

 1. Todella kauniit! Lakkasin myös YSAB:lla kynnet toissapäivänä ja se koostumus oli kyllä melkoinen shokki vetisyydessään. Onneksi kuitenkin levittyvyys oli hyvä, vaikka lakka luirua olikin. Mulla kyllä riitti kolme kerrosta peittävyyteen? Itsekin kyllä kieltämättä mietin, että pistänkö eteenpäin.

  1. Mulla jäi kolmen kerroksen jälkeen kynsien reunoille muutamaan kohtaan läpikuultavuutta, jotenkin en osannut annostella lakkaa siveltimeen siten, että se olisi riittänyt koko kynnelle kerralla. Mutta iso pettymys oli kyllä tämä, ajattelin lohduttaa itseäni Zoya Juliella jos se olisi yhtään saman sävyinen. Tai sitten IsaDoran laventelinsinisellä/lilalla joka ilmestyi nyt keväällä, nimeä en muista. YSAB lähti jo uuteen kotiin.

 2. Iiiiihanat! <3 Taidan sittenkin jättää tuon Budapestin ostamatta, vaikka sävy onkin ihan nätti, mutta jos koostumuksen kanssa saa taistella niin no thanks. :/

  1. En kyllä omasta puolestani voi suositella, harmitti hitosti kun tuo oli se, jota eniten Euro Centraleista halusin. Luin aika monesta blogista kokemuksia ja ne bloggaajat, joilla on lyhyemmät kynnet eivät niin moittineet koostumusta kuin pitempikyntiset. Mutta lirua, kyllä.

 3. Tosi kauniit! Ihanasti rajaa glitterikärkiä nuo kukat :) Itsellä riitti kans kolme kerrosta tuolle lakalle, mutta olin kuinmyös järkyttynyt, kun olin kuvitellut sen paksuksi ja raidoittuvaksi :D

 4. Tosi nätit, harmi että tuo lakka ei peittänyt toivotulla tavalla! Toisaalta, yksi lakka pois meikäläisen kauppalapusta, mulle kaksi kerrosta on se ihanne ja kolme ihan ehdoton maksimi.

  1. Mulla on vielä tosi korkea kynnys luopua kauniista lakoista vaikka ne olisi vähän kyseenalaisia laadultaan. Kolme kerrosta on tosiaan maksimi itsellenikin joten seuraavaksi kokeiluun tuo IsaDora kunhan saan sen metsästettyä jostain. Pitäisi peittää kahdella.

 5. Mulla on tämä lakka tänään vuorossa, vähän kauhunsekaisin tuntein avaan lakkapullon tämän luettuani… Näistä sun kynsistä tuli kyllä kaikenkaikkiaan tosi nätit! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *