One more sleep to go

Huomenna se on, jouluaatto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tänäkään vuonna kynsilläni ei nähdä mitään överijouluista, vaan tällaiset yksinkertaiset toteutukset ovat edelleen niitä mieluisimpia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sama lakkakombo nähtiin kynsilläni viime jouluna: OPI The Spy Who Loved Me ja My Favorite Ornament. Tälläkin kertaa molempia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta. Leimaus on Pueenin laatasta 44 ja leimauslakkana käytin China Glazen 2030:a.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ainoastaan niitit ovat vähän eri paikassa kuin vuosi sitten. Mitäpä sitä hyväksi havaittua reseptiä muuttamaan:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huomenna avautuu joulukalenterin viimeinen luukku. Kotona tuoksuvat hyasintit, pian koristellaan kuusi ja nuorisojaostokin innostui piparinleivontatalkoisiin. Meillä vietetään aattoa varsin perinteisin menoin, ainoastaan joulupöytä on päivittynyt vuosien saatossa enemmän omia makumieltymyksiä vastaavaksi. Laatikot ja rosollit ovat korvautuneet salaateilla ja erilaisilla kalaruoilla, mutta pieni kinkku toki paistetaan jo tunnelmankin vuoksi.

Blogi päivittyy huomenna aattona ja myös joulupäivänä. Muistakaahan myös maanantainen joulukalenteriarvonta!

18 thoughts on “One more sleep to go

 1. Miten? :’D Keksitte näitä upeita ja jouluisia kynsiä <3 Ihanaihanaihana lakkaus! :3 Rauhallista ja tunnelmallista joulunaikaa :)

 2. Kääk! Mistä mä löydän tuon vakoojalakan? Pakko <3. Upeat kynnet ja juuri sopivan jouluiset. Mulla olisi tänään kynsihuolto edessä, että saan edes jotain jouluista huomiseksi kynsille :).

  1. Sitä on vähän huonosti saatavilla enää mutta Bangerheadilla näyttäisi olevan vielä. Ebayssa pyydetään jo aika koviakin hintoja ja lähinnä siellä oli minisettejä tarjolla. Tää on kyllä ihan älyttömän nätti lakka:)

 3. Oikein kauniit joulukynnet! Vähän himottaisi mennä ihan kopiointilinjalla ja tehdä tällaiset jouluksi =) Luen kyllä varmasti joululomalla blogeja, mutta toivotan jo nyt oikein hyvää joulua teille!

 4. Näissä on tyyliä! Ja juuri sopivasti jouluiset – on selvää että ovat joulukynnet mutta eivät mene liiallisuuksiin kuitenkaan. Saiskohan tota OPIa enää mistään, tää lakka on mennyt aikanaan ihan ohi ja on niin kaunis että tekis mieli hankkia omaan helmeriin.

  1. Juuri Mallelle kaivelin linkkiä ja ainakin netin mukaan Bangerheadilla olisi vielä. Kannattaa ehkä toimia, koska tämä alkaa olla vähän vaikeasti löydettävissä enää:)

 5. Näissä silmä lepää! Minun kynsistäni ovat huolehtineet siivous, Klorite, legoilla rakentaminen ja ikkunanpesu. Ehkä mä pärjäisin jossain Ovatko-nämä-oikeasti-muka-kynnet -kisassa.

  1. Oi voi, kynnet on tosiaan kovilla joulun askareissa. Mustakin tuntuu, että koko ajan saa RASVATA kun vähintään käsiä tulee pestyä jatkuvasti. Ikkunat jätin kyllä pesämättä…. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *