One Lovely Blog Award part II

Sain Glitz&Glamin Minnalta tämän tunnustuksen, suuri kiitos hänelle <3 Vastaaminen pikkuisen kesti mutta tässä se tulee.

Olen kerran aikaisemmin vastannut tähän mutta kukapa ei rakastaisi kertoa itsestään;)
Tehtävänä on:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

So, here we go:

1. Olen oikeastaan vasta viimeisen parin vuoden aikana oppinut tykkäämään ruoanlaitosta ja huomannut, että osaankin jotain. Pidin itseäni aina tumpelokokkina joka ei saa edes perunoita keitettyä ilman katastrofia keittiössä. Olen muuten kerran sytyttänyt tulipalon laittamalla väärän levyn päälle…

2. Pidän punaviinistä, älyttömästi. Juuri muuta alkoholia en juokaan, satunnaista saunaolutta lukuunottamatta. Tykkäisin myös juustoista mutta niiden kanssa on pakko hieman himmailla koska 100g juustoa = 1kg vyötärölle.

3. Minulla on kaksi lasta, 12v poika ja 14v tyttö.

4. Lähes kaikki vaatteeni ovat yksivärisiä ellei jotain esim. toppeja tai kuvioneuleita lasketa. Tavallisesti käytän pukeutumisessani kahta, korkeintaan kolmea väriä kerrallaan. Olen aika rajoittunut mitä vaatteisiin tulee. Minulle tulee epämukava olo, jos vaatteeni eivät mätsää toisiinsa. Siis omasta mielestäni, joku muu voi olla eri mieltä ihan rauhassa:)

5. Taidan olla pikkuisen nörtti. 

6. Minulla on tiskipöytäneuroosi ja ylipäätään keittiön työtaso -neuroosi. Hinkkaan niitä puhtaaksi joka välissä enkä kestä, jos joku jättää niille minun mielestäni ylimääräisiä tavaroita. Toki yksi taso on rojutaso jossa ajelehtii milloin mitäkin. Sellainen muodostuu aina kaikkiin paikkoihin, joissa olen asunut.

7. Minulla on myös puhtaiden vaatteiden neuroosi. En voi käyttää samaa paitaa kahta päivää peräkkäin, housuja nipinnapin. Lapseni ovat perineet sen joten meillä tulee hirvittävästi pyykkiä. Ei se mitään sillä saan pyykkien kanssa pelaamisesta jopa jonkinlaista kieroutunutta mielihyvää:)

En jaa tätä eteenpäin koska luultavasti lähes kaikki ovat tämän jo saaneet. Jos kuitenkin koet haluavasi vastata, käsi pystyyn niin täältä pesee:) 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *