Old stuff part 3

Meillä on pidetty tällä viikolla vähän sairastupaa ja kynsihommelit on olleet taka-alalla. Niinpä saatte jälleen arkistojen aarteita eli lakkaukset useamman kuukauden takaa kera lyhyen postauksen.
Kuvan hologlitteri-pläjäys on Kiko 255 joka sai ylleen perinteiset decalit ja niitit. Muistelen, että lakka olisi peittänyt kahdella kerroksella mutta älkää laittako päätäni vadille, jos näin ei olekaan.
Tykkään ihan possuna tämän tyyppisistä lakoista ja kynnetkin ovat mieleiset. En vaan ole saanut näitä julkaistua kun aina oli muka jotain hienompaa tai kivempaa ja yhtäkkiä aikaa olikin kulunut niin kauan, etten osannut kertoa lakasta mitään muuta kuin että se on upea:) Siirtiksetkin ovat hyvin käyttäytyvää mallia ja näitä taitaa olla vielä arkillinen jäljelläkin. 

Kiko 255

Kerrankin lyhyestä virsi kaunis:)
Tällä tynkäpostauksella saattelen teidät viikonlopun viettoon, kirpeitä pakkaspäiviä kaikille!

26 thoughts on “Old stuff part 3

  1. Kynnet ovat kyllä kauniit :) Itselle tuo kyseinen Kikon lakka oli vähän pettymys. Pullossa äärettömän kaunis mutta kynsillä se ei näyttänytkään niin upealta kuin pullossa ollessaan. Hehku jotenkin laimeni kun lakan siirsi kynsille.

  2. Voi miten kaunis Kiko! Ajattelin tulla myös ilmoittamaan, että blogisi on noussut suosikikseni suomalaisista kynsiblogeista. Kuvasi ovat aina huippuluokkaa (tarkkoja, valoisia), kynsitaiteesi upeaa ja huolellista :)

    1. Voi ei, kiitos Katjamaria<3 Olen ihan hämilläni tästä mutta otettu tietenkin koska vastavuoroisesti ihastelen aina sun kuvia ja blogin ulkoasua:)

  3. Oh my tuota lakkaa! Oon sen jälkeen, kun Kiko alkoi toimittamaan Suomeenkin, lusmuillut sivuillaan säännöllisesti, ja tämän olen joka kerta klikannut ostoskoriin. Seuraavalla kerralla painan sivun sulkemisen sijaan tilaa-nappulaa, tää on aivan pakko saada :O~~~~

    1. Oli kyllä vuoden parhaita lakkauutisia tuo Kikojen saatavuus tänne peräpohjolaan! Sieltä kantsii vilkuilla muutakin kosmetiikkaa, niissäkin on hinta-laatusuhden kohdallaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *