Old stuff part 2

Joskus käy niin, että jokin tosi odotettu lakka joka on näyttänyt upealta kaikkien muiden kynsillä, osoittautuukin täysin sopimattomaksi itselle. Silloin ei ole pakko tykätä, lakan voi laittaa eteenpäin etsimään uutta, parempaa kotia.

Jäin julkaisuhetkellä ilman KBShimmerin Every Nook & Cranberrya, sillä Harlow’lla oli tuolloin(kin) käytössä rajoitettu kahden pullon maksimitilausmäärä/sävy. En itse ollut asialla vaan Emma hoiti tilaamisen ja tuumasin, että ehdin varmasti saada tämän myöhemmin ja näin kävikin, kiitos Papun:)

Lakka odotteli minulla aika pitkään kynsille pääsyä ja talvikokoelmakin ehti ilmestyä ja siitä hankitut lakat saapua kotiin. Kun sitten viimein ehdin tällä lakkaamaan, huomasin heti kättelyssä, ettei väri sovi minulle ollenkaan. Se on kyllä punainen, mutta jollakin tavalla ”väärin” murretun sävyinen ja näyttää ihoani vasten liian….ruskealta, tunkkaiselta ja muutenkin epäsopivalta. Levittyvyys oli ihan hyvä, samoin kuivumisaika mutta minun kynsiäni tämä ei peittänyt kolmellakaan kerroksella niin, että olisin ollut tyytyväinen. Lakka kuivuu mattapintaiseksi.

Koetin taikoa sävyä enemmän silmää miellyttäväksi saman merkin I Only Have Ice For You-glitterillä, joka on kyllä tosi ihana mutta ei pelastanut tätä lakkausta ja decalit vielä lisäsivät osaltaan sekaista vaikutelmaa.

Edelleen olen sitä, että tosi nätti -jonkun muun kynsillä:)

Every Nook & Cranberry on uudessa kodissa mutta I Only Have Ice For You olisi kyllä syytä kaivaa esille ja käyttää jossain talvisessa lakkauksessa jossa se varmasti pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Leppoisaa viikonloppua kaikille! Piti oikein miettiä, mikä päivä on koska tuntuu, että jatkuvasti on joku pyhä. Muuten ihan kiva, mutta tälläkin viikolla on ollut kaksi maanantaita;)

26 thoughts on “Old stuff part 2

 1. Sitten mulla ainakin on niitä lakkoja, jotka ei näytä hyvältä itsellä, mutta josta vain niin haluaisi tykätä. Niillä sitten pitää useamman kerran kokeilla, että josko se tällä kertaa :D Mun silmään tuo karpalolakka on nätti :)

  1. Mulle sellainen lakka on ollut esim. OPIn Sparrow Me The Drama mutta luovuin siitä kuitenkin koska se vaan ei millään ilveellä mulle sovi mutta se harmittaa vieläkin :D

 2. Tosi nätiltä se noissa kuvissa näyttää, mutta jos ei tykkää, niin ei tykkää…
  Mulla viimeksi tuollaisen olon aiheutti OPIn Pink-ing Of You – ei vaan tykkää, vaikka olis kuinka kaunis vaaleanpunainen.

 3. Minusta tämä oli niin ihana lakka että!

  Pelkkä otsikon luku bloggerin listalta sai minut jotenkin Hot Stuff -biisiin :D *reps*
  Hei jos olet päättänyt jossain välissä luopua tuosta I Only:sta niin…. täällä olisi rakastava koti sille ;) minulta ei tuota vielä löydy ja kuten muistat, niin tuota silloin haikailin :)

  Ja ihana toi sun allekirjoitus <3 – hyvän mielen viikonloppua Sissille!

  1. Tosi kuumaa kamaa:DD Glitteri ei ainakaan vielä lähde mihinkään, ehkä sitten joskus kun tulee Suuri Puhdistus:) Kiitos samoin Kata, hyvää viikonloppua sullekin!

 4. Onpas jännä, se on sun kuvissa ihan erilainen kuin mulla :D Ihonsävy vaikuttaa kummasti. Harmi kun et tykännyt, musta se on iiiiiihana. Kynnet ovat kyllä kauniit :)

  1. Joko se on ihon sävy tai jotain muuta. Näissä kuvissa lakka vastaa hyvin sitä mitä se oli mun kynsillä. Olisi kiva joskus verrata sun tai Emman pulloihin :)

 5. Hei totta muuten, sun kuvissa tulee sellanen punaruskea vaikutelma, paljon enemmän kuin ite tuolla lakatessani :o jännä juttu!

  1. Joo! Ehkä mulle on sattunut joku maanantaikappale tms sillä täähän on eri erää kuin teidän lakat. Joka tapauksessa en tykännyt mutta riittäähän maailmassa lakkoja:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *