Oho, se olikin matta

Äärimmäisen kaunis Depend 296 jonka tajusin mataksi vasta lakkausvaiheessa, pullo ei moista kertonut.
No, ei se mitään koska suunnitelmani menivät muutenkin uusiksi. Ruttasin lakat kärjistä pyykkejä ripustaessani (tää on tätä mun hohdokasta elämää taas….) joten en voinutkaan laittaa ihania pinkkejä water decalseja jotka hain eilen MiMaxilta. Töpöttelin kärkiin Wettiksen glitterilakkaa. Vähän tylsää kun edellisissä oli samanlaiset mutta ei voi mtn.

Näistä tulikin pikaiset hippakynnet, olen näet tänään menossa viettämään pitkästä aikaa tyttöjen iltaa<3

Tarrat ostin myös MiMaxilta. Niiden pysyvyydestä voin kertoa seuraavassa postauksessa…ihmeitä en odota kun tuntuivat karkailevan jo kiinnitysvaiheessa. Päälle kaksi kerrosta Insta-Dri -pikakuivattajaa joten Dependkin anti-mattautui.

Levitin Sallyn tarkoituksellisesti kynsien yli yli jotta tarrojen kärjetkin peittyisivät eivätkä ne lähtisi heti repsottamaan.
Ensimmäistä ja viimeistä kuvaa lukuuottamatta kuvat on otettu ulkona (räntäsateessa!) ilman salamaa. Eka kuva on sisällä ilman salamaa, vika salaman kanssa. Ensimmäisestä näkee tuon Dependin mattasävyn, nättihän se on kuin mikäkin.

Melkein tuntuu, että tarrat irtoaa kun niitä katsookin:D 

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Bese -aluslakka
-Depend 296 (2 kerrosta)
-WnW Sparkled
-Sally Hansen Insta-Dri
-Tarrat MiMax

* * *

Taidan vielä ennen lähtöä sutaista kolmannen Sally-kerroksen kynsille.
Hauskaa lauantai-iltaa itse kullekin!

9 thoughts on “Oho, se olikin matta

  1. Onpa hienot tarrat, harmi vaan jos pysyvyys ei ole kummoinen :/ Se tuntuu olevan noissa tarroissa huono puoli :( Tosi kivat kynnet, noilla kyllä kehtaa lähteä viettämään tyttöjen iltaa :)

  2. Kiitos kommenteista. Luulenpa, että tarrat pysyisivät paremmin jos ne laittaisi kynnelle pitkittäin. Tänään muuten lähti oikean käden etusormesta puolikas tarraa irti vaikka tosiaan laitoin sen kolmannenkin päällyslakkakerroksen.

    Nättiä hupia hetkeksi:)

  3. Oon muuten just poistamassa näitä eli kesto = 2 päivää:)
    Kicks myy Dependiä ainakin ja ja jotkut muutkin…olikohan se Cubic vai mikä tää uudehko ruotsalainen rättikauppa, niillä on myös. Pullot on pieniä mutta ei ne paljoa maksakaan ja ovat aika usein tarjouksessa ota 3 maksa 2. Kiitos kommentistasi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *