Oho, harmaata

Luulin tilanneeni valkoisen holon. Lakka näytti valkoiselta/hyvin vaalealta ainoassa swatch-kuvassa joka siitä oli saatavilla. Se näytti valkoiselta vielä kun tarkastelin sitä ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa. Nyt sisällä keinovalossa ja todennäköisesti myös kuvissa, jotka kohta otan, se on vaaleanharmaa.

No ei se mitään. Siihen sopivat hyvin koristeeksi decalit, jotka olen tilannut kauan sitten ja käyttänyt arkista toisen puolen. Toinen jäi lepäämään muiden decalien joukkoon, sillä muistin n. vuoden jälkeenkin, että nämä olivat vihoviimeisen ohkaisia kuvia. Ja näin tosiaan oli. Olisin mieluumin ottanut kuvat oikeasta kädestä jossa ei ole rumaa paikkamöykkyä kynnellä mutta sen decalit eivät asettuneet yhtään sinne mihin olisin halunnut ja koska tällainen saa minut raivon partaalle, luultavasti poistan nämä lakat huomenna vaikka muuten tykkäisin näistä kovin.

Huh, onneksi nykyään osaan karttaa aika hyvin p*skoja siirtokuvia, joskaan ebaysta tilatessa ei koskaan voi olla varma, mitä saa.

Palataan vielä hetkeksi tähän epävalkoiseen lakkaan. Tämän yksilön koostumus oli hieman ohuempi kuin saman kokoelman A Few Shahissa. Kolme kerrosta täyteen peittävyyteen, lakka oli vaivaton levittää ja kuivui hyvin. En keksi tästä mitään naristavaa, niinpä siirtokuvat saavat kunnian lunastaa sen osuuden kokonaisuudessaan tässä postauksessa:) Minulla oli hetken ajatus sinisistä niiteistä *jotenkin* mutta en viitsinyt nähdä niiden kiinnittämisen vaivaa decaliharmistuksen jälkeen.

Olen aika hyvin saanut urakoitua nämä ILNP:n holot; vain Princess Diaries on lakkamatta.
Onneksi uusia on tulossa etteivät vaan lopu kesken…

Tällainen lakka pitäisi kuvata ulkona mutta kello on taas 23 ja huomenna kuulemma sataa, siispä mennään perinteisillä boksikuvilla. Kuvissahan sitä holoa ei sitten näy vähääkään, repesin kun siirsin kuvat koneelle:

I Love Nail Polish Down Comforter

Eli tänään näitte epävalkoisen epäholon. Saisiko olla muuta? :D

8 thoughts on “Oho, harmaata

 1. Itse tilasin vaalean vihreän ”A Touch of Mint” holo-epäholon samasta sarjasta. En ole kerennyt sillä vielä lakata kynsiä, mutta swatchasin sen ja mielestäni lakka oli kovin lirua eikä ainakaan swatch-tikkua peittänyt kolmellakaan kerroksella. Holo ei erotu ainakaan keinovalossa. Aurinkoon en ole sen kanssa vielä päässyt/muistanut mennä. Lakan vihreä sävy on kuitenkin todella kaunis ja siksipä se saakin jäädä meille asumaan.. niinkuin kaikki muutkin lakat kyllä saavat. En osaa luopua lakoistani :D
  Kauniit kynnet olet taas saanut aikaiseksi yksinkertaisella reseptillä; huoitellut aikuiset, mutta kuitenkin sellaiset, joissa on sitä jotain spesiaalia.

  t. Nunnuli

  1. Mä kattelin sitä kans mutta budjetissa tuli katto vastaan ja oli pakko rajoittaa tilausta. Nätti se on kuin mikäkin ja mä kyllä kotiutan sen heti kun kukkaro antaa myöden. A Few Shah oli vähän paksua ja tää taas siihen verrattuna ohuempaa mutta ei sentään lirua. Vaalealle lakalle kolme kerrosta on vielä hyväksyttävissä.

   Nyt päivänvalossa tämä lakka on vaalean siniharmaa, kaunis, mutta ei tosiaan valkoinen. Lisäksi siirtokuvat taikovat väriä sinisempään suuntaan:)

 2. Voi itku, tilasin aivan vasta nuita samanlaisia kukkakuvioita ja mulla oli suunnitelmissa vielä käyttääkin niitä piakkoin.. Mut jos ne on kovin huonolaatusia niin en taida viitsiä vaivautua.. Nätit kynnet oot kyllä niillä saanut aikaiseksi!

  1. Nuo härpäkkeet tai mitkä lie lonkerot oli suurin ongelma, ne tuppasivat taittumaan kuvan alle heti kun sen nosti vedestä:/ Harmi, tosi kauniit kuvat muuten.

 3. Ooh, (lähes) valkoinen holo <3 Nuo kukat on nättejä, mulla oli niitä valkoisia, ja niissä sai kans olla tosi tarkkana kun laittoi! Vähän sotii sitä ajatusta vastaan, että siirtokuvat on helppo ja nopea tapa koristella :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *