O’Hara

Toinen hankkimistani piCture pOlishin lakoista on punainen, pienellä hologlitterillä pakattu O’Hara. Aiemmin olen postannut Shockedin täällä.

O’Hara ei ollut hyvä lakka. Se oli Täydellinen, niin ihana että melkein itkettää. En keksi siitä kerrassaan mitään vikaa. Miten jelly-koostumuksinen lakka voi peittää lähestulkoon yhdellä kerroksella ja levittyä niin hyvin, että juuri mitään siistittävää ei jää ja sekin irtoaa vaivattomasti kynsinauhoilta? Punaiset ovat joskus tosi haastavia jymähtäessään kiinni kynsinauhoille. Ällistyttävää on sekin, että pinta jää täysin tasaiseksi ja niin kiiltäväksi, ettei välttämättä vaatisi päällyslakkaa lainkaan.

Jos saisin valita, lakkaisin loppuikäni tällaisilla lakoilla enkä tappelisi enää koskaan hankalien kanssa.

Laitoin hyvästä pigmentistä huolimatta kaksi lakkakerrosta ettei tule ylläreitä paremmassa valaistuksessa. En nyt tämän enempää hehkuta tätä lakkaamisen riemujuhlaa, sillä minut palautti maanpinnalle käyttämäni tarrat. Mikä ihme sai tarttumaan jo parhaat päivänsä nähneisiin tarroihin, joiden liimapinta ei ollut enää ihan terässä ja jotka uutenakin pyrkivät repsottamaan sieltä täältä??

Tarrojen päälle piti tietenkin laittaa useampi kerros päällyslakkaa ja siitäkin huolimatta ne törröttävät. Päällyslakasta sivumennen sanoen tuli mieleen, että sain juuri kätösiini G&G HK Girl Top Coatia jonka testaamista odotan innolla. Kiitos lakkojen diilauksesta ja mukavasta kahvitteluseurasta jälleen E-S:lle:)
Papuhan tätä päällyslakkaa ehtikin testaamaan ja vertaamaan pariin kilpakumppaniin, tuloksia voi kurkata täältä.
En muuten tiedä mitkä huurut minun pääni ovat sekoittaneet, mutta ajattelin seuraavan sopivan tilaisuuden tullen kotiuttaa pullon Seche Viteä ja katsoa, tulisinko nyt vuoden tauon jälkeen sen kanssa toimeen.

Tulipas taas pitkä sepustus. Ehkä haluaisitte katsoa kuvia välillä? Punaisten tapaan lakka oli hieman haastava kuvattava mutta ehkä jotenkin sain vangittua sen kauneuden kuviin.

Noo, tarrat repsottaa ja pullonpohjalta kaavittu päällyslakka (miksi pitääkin aina pihdata väärässä kohdassa??) teki pinnasta epätasaisen (ehdin ottaa kuvat ennen tätä) mutta….

”frankly, my dear, I don’t give a damn”

29 thoughts on “O’Hara

  1. Voi miten upea! Rehellisen kirkkaanpunaisia holoja tulee vastaan ihan liian vähän, mulla on vain se Catherine arleyn 800 mutta se taitaa olla tähän verrattuna aika vaatimaton…?

    1. Upea lakkahan sekin on, väri on vähän vaatimattomampi tiilenpunaiseen taittava. Joskin auringossa sekin näyttää puhtaammalta punaiselta. Taisin eilen saada sille dupen kun huusin ebaysta Golden Rosen hololakan sävyssä 113 :P Pitää vielä tutkia tarkemmn.

      Tätä lakkaa en sanoisi holoksi, vaikka siellä on noita holohippusia. Laadullisesti tämä on yksi parhaita lakkoja jolla olen koskaan lakannut. Masentavaa, koska nää on niin arvokkaita:D

  2. Kauniit kynnet ja voi että kun on upea lakka! Omistaisin kyllä muutamankin Picture Polishin lakan jos niitä saisi suomeen edes vähän halvemmalla :)

    1. Mä pahoin pelkään, että näitä on saatava lisää, mutta jospa laatu korvaisi määrän ja jättäisin sitten muut lakat hankimatta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *