Oh My Glitter!

Vilautan nopeasti ja lyhyin saatesanoin nämä tylsät lahjapaperikynnet joista en tykännyt ollenkaan. Ensiksikin Essencen Oh My Glitter! vaati kolme kerrosta peittääkseen ja taisin olla vähän hätäinenkin kun sain päällimmäisen kerroksen hieman kuplimaan. Pikakuivattaja tasoitteli pahimmat mutta pinnasta jäi jotenkin ärsyttävän epätasainen.

Niinpä päätin peitellä jälkiäni ja samalla harjoitella leimausta -> kaksi kärpästä yhdellä iskulla, loistavaa. Leimailu onnistui ihan hyvin -kiitos lukijoiden vinkin- laitoin XL-stamperin tyynyn Konadin kaksipäisen leimasimen runkoon. Hyvin pysyi paikallaan ja kohdistaminenkin oli mielestäni helpompaa kuin möhköllä XL-leimasimella.

Admire valikoitui leimauslakaksi koska Essencessä on saman sävyinen shimmer joka ei taida kuvissa juuri erottua.

Viimeistelin homman leimat levittävällä päällyslakalla, onneksi huomasin sen ajoissa ja ehdin tärvätä vain pikkurillin kynnen. OPI Top Coat ei mainittavasti levittänyt leimauksia mutta siitä jäi jotenkin paksun tuntuinen pinta, ilmeisesti lakkaa tuli liikaa.

Meh. Ja miksi ihmeessä kaikki aina väittävät, että leimailu on nopea tapa koristella kynnet? No juu, itse leimailu onkin mutta minulla ainakin menee tolkuttomasti aikaa kynsinauhojen puhdistamiseen. Tällä kertaa vielä tuplaten koska ehdin puhdistaa ne kertaalleen värilakan jälkeen.

Lahjapaperihan näistä väistämättä tulee mieleen. En tykkää.
Jos muuten mietitte, missä ne lyhyet saatesanat ovat niin lukekaa vaikka vain joka toinen rivi;)

OPI Natural Nail Base Coat
Essence Oh My Glitter!
China Glaze Admire
Inm OTD -pikakuivattaja
OPI Top Coat
Leimaus laatasta BM-314

Päivitin virallisen blogikameran ja vanha lähti jo uuteen kotiin. Niinpä kuvat näyttävät erilaisilta kuin aiemmin, kestänee muutaman postauksen verran ennen kuin löydän optimaaliset arvot ja asetukset kynsien kuvaamiseen. Tässä näkyvä pullokuva oli itse asiassa vain testikuva mutta menköön nyt vaikka ei oikein esittelykelpoinen olekaan.

Muuten tänne ei kuulu mitään ihmeellistä. Sairastupaa pidetään jo ties monetta päivää, 2/3 perheestä yskii ja niistää. Ei oikein ole huvittanut kynsiäkään laitella kun kaikki päässä liikkuva tuntuu valuvan nesteenä ulos nenän kautta.

Eilen muuten kotiutuivat Oumaxit kuten facebookia seuraavat lukijat ehkä huomasivatkin. Alan ikävä kyllä kallistua sille kannalle, että en vaan osaa maalata käsin:D Harjoitukset tälläkin rintamalla jatkunevat….

EDIT: myöhemmin mattasin nämä kynnet ja tuli heti paljon kivemmat! :)

28 thoughts on “Oh My Glitter!

 1. En oo itekkään ikinä ymmärtäny, miten muka voi leimata hienosti ja nopeesti! :D Osaan kyllä leimata nopeesti, mutta jälki on yleensä sen näköstäkin.. Mun mielestä nuo on varsin somat kynnet :3

  1. Odottelen mestarileimailijoiden kannanottoa asiaan, esim. Belegwen, Papu tai Vanquish osaa varmaan kertoa? :D Mulle tuo nopeus on suuri mysteeri…

 2. En ymmärrä miksi et tykkää näistä :D Mulle kyllä kelpaisi! Tosin just sain sellasen bling-kynnet laitettua, että en ehkä ihan heti vaihtaisi :D

 3. Mä tykkään noista lahjapapereista! :) Harmi, kun mun BM:n laatassa jotkut kuviot ei vaan leimaannu, ja tuo ihanuus on juuri yksi niitä :/ Ja parenemisia yritän lähettää teille sinne! :)

  1. Voi vitsi, toi leima on kyllä kiva joten harmi, ettei sulla toimi:/ Eiköhän täällä huomenna jo saada yksi potilas vähemmäksi ja kouluun, puuh….

 4. mä eilen oikeasti hihkuin ääneen innosta, kun sain käsiini oman Oh My Glitterini…ja nyt sä kerrot, että se on 3-coater?? Nöööyy! Mutta kauniilta noi leimat minusta näyttää :)

  1. No kun se koostumus on semmoista….äh, sun pitää ite testata. Mutta ei tää toki eka lakka olisi, joka muilla pelittää hyvin ja mulla on ongelmia;)

 5. Oikein kauniithan nuo on! Ei mitään vikaa.
  Ja hei, jos sulla olisi jossain vaiheessa aikaa tai motivaatiota tai jotain, niiiiiiiiin, voisitko esitellä täällä sun kynsitikkuja esim. Väri kerallaan? *koiranpentuilme* kiltti Sissiii;)

  1. *punast* Mulla on aikamoinen kasa tikkuja laittamatta paikalleen mutta enhän mä voi vastustaa koiranpentuilmeitä joten täytyyhän ne esitellä:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *