Ode to Joy

OPIn The Muppets-kokoelman Meep-meep-meep tuli vastaan fb:n kynsikoristekirppiksellä ja tokihan näin kaunis lakka piti kotiuttaa.
Kyseessä on upea fuksianpunainen hmmm….glass fleck jelly? Hippuset ovat aika suuria tässä lakassa ja sen huomasi myös levitysvaiheessa, ne antoivat hieman haastetta. Kaksi kerrosta olisi riittänyt, joten laitoin kolme. Kuivuminen otti vähän odotettua pitemmän ajan.

Koristeeksi laitoin simppelisti siirtokuvia. Nämä tulivat kaupan päälle kun tilasin pääsiäis-decaleja Adeninasta. Tilasin ensimmäistä kertaa ja toimitus oli todella nopea, tilaus oli perillä jo seuraavana päivänä.
Tulen tapani mukaan vähän jälkijunassa mitä pääsiäiskynsiin tulee, mutta aion kyllä toteuttaa jotakin noilla decaleilla vielä tämän pääsiäisen aikana:)

Ihana punainen, ei voi muuta sanoa. Oli hieman valinnan vaikeutta, sillä posti on tuonut muitakin punaisia ihanuuksia joita haluaisi päästä kokeilemaan. Nyt kuitenkin decalit ratkaisivat, mielestäni nämä sopivat kuin nakutettu tähän lakkaan.

OPI Meep-meep-meep

Aloitin muuten Mavalan Scientifique-kynnenkovettajan käytön ja raportoin tuloksista myöhemmin. En ole koskaan aiemmin tarvinut kynnenkovettajaa mutta nyt tuntui, että kärjistä napsui koko ajan paloja irti ja kynsilleni on käynyt kuten Suomen surkein kuski -ohjelman mersuille; ne ovat pyöristyneet kulmista. Liekö pitkään jatkuneet pakkaset ja kuiva ilma syyllisiä murenemiseen.

Läträsin kynsinauhoille öljyä ennen kuvien ottoa ja se kyllä näkyykin kuvissa. Olen tehnyt pientä maalausprojektia ja käsien peseminen tärpätillä ei ainakaan paranna kosteustasapainoa:) Ellei proggikseni mene ihan kiville, niin vilautan sitä täällä blogissakin tahi sitten fb:n puolella koska se kuitenkin liittyy kynsiin jollakin tavalla.

Seuraava postaus sitten niistä pääsiäiskynsistä, leppoisaa pitkäperjantaita kaikille:)

34 thoughts on “Ode to Joy

  1. Mä käytin jokunen vuosi sitten paljon punaisia ja sitten ne jäi, nyt kun olen löytänyt ne uudelleen niin olen huomannut, että maailmassa on ihan valtavasti ihania punaisia lakkoja :) Peruspunaiset ei niinkään innosta mutta tällaiset, joissa on joku ”juttu” niin aws <3

 1. Ihanat siirtokuvat, täytyykin katsastaa tuo Adenina seuraavan kerran kun ylimääräinen raha polttaa taskuissa ;) Munkin kynnet on ihan nollatilanteessa.. No, ehkä se kevät joskus tulee. Täytyy muuten varoittaa tuon Scientifiquen liikakäytöstä! Aluksi sudin sitä innolla sen 2-3 kertaa viikossa, sillä seurauksella että kynteni poksahtelivat poikki ihan kovuuttaan! väittäisin, että kerta viikkoon riittää hyvin aloitukseenkin, jos kynnet eivät oikeasti ole todella hauraat, liuskoittuvat ja ”nollakunnossa”.

  1. Joo, mulle varmasti riittää kerran viikossa sively koska kynnet on kuitenkin suht hyvässä kunnossa, eivät liuskoitu mutta kaipaavat vähän vahvistusta. Kerran kävi niin, että olin paikannut teepussilla ja liimalla yhden revenneen kynnen josta tuli niin jäykkä ja kova, että se katkesi ihan juuresta juurikin joustamattomuuttaan. Ei hyvä:P

   Mutta kuulemani mukaan toi aine kyllä toimii:)

 2. Mietin viime tilausta tehdessä noita siirtokuvia, ja nyt harmittaa etten tilannut. Nehän on aivan ihanat! Ens tilaukseen… ;) Ja itse lakka – en oo itse kovinkaan paljon punaisten ystävä, mutta tässä on jotain tosi kivaa :)

  1. Nää muuten näytti paketissa tosi tylsiltä kun valkoiset osat ei näkyneet ollenkaan. Oli vähän ylläri kun katoin valoa vasten että millaisia nää oikein on:)
   Tuolla oli kyllä ihania decaleja:)

 3. Ihanaa että joku jakaa mun yhtäkkisen innostuksen punaisiin lakkoihin :D Ihanat nuo decalit…mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä tilausta Adeninaan vaikka oon käynyt kuolaamassa nettisivuilla jo moneen kertaan, mutta sana ”kaupanpäälliset” miellyttää korvaa kyllä huomattavasti…hmm…

  1. Mulla ei ollut edes mikään iso tilaus, kaksi arkkia siirtokuvia ja pussi niittejä, en sit tiedä oliko tää joku uuden asiakkaan koukutuskeino mutta toimii:D

   Mieti, jotkut maalaa käsin tuollaisia kuvioita:o

  1. Mulla _oli_ neliön malliset kynnet vaan ei ole enää…ja muutenkin oon ihan lohduton kun toi ohjelma loppui, se oli ainoa jota oon pitkään aikaan jaksanut vahdata telkusta:D Nyyh. Seuraavaa tuotantokautta odotellessa.

  1. On ihana, samassa hötäkässä tuli sitten ihastuttua muutamaan saman tapaiseen ja nyt mietin kuumeisesti, mistä saisin haalittua ne itselleni:D

 4. Olkoon vaan sulla mukamas usein siirtokuvakynsiä, mutta hitsi Sissi, sä oot mun siirtokuvakuningatar! En ala, miten sulla on niin paljon ihania siirtokuvia. Aivan sairaan upeet kynnet <3.

  1. :D Koitin tänään muuten leimailuakin ja hiki tuli taas:D En vaan osaa, joten pysyttelen täällä turvallisella vyöhykkeellä oikein mielelläni:) Kiitos Sannu kivasta kommentista jälleen:)

 5. Voi että, sä se osaat kertatoisensa jälkeen taikoa tälläisiä ihanuuksia! Noi siirtokuvat on tosi upeat, pitää ehkä tota Adeninan valikoimaa käydä kurkkimassa :)

 6. Ihanat kynnet! Toi meep-meep-meep löytyy jo mun himotuslistalta, mutta täytyypä alkaa oikeen urakalla etsimään. Mulla myös muuten tuo kynnenkovettaja ollu käytössä nyt kahden viikon verran. Kynsissä kerrankin näkyvissä valkoinen kärki kunnolla(ennen siis katkesi, halkesi ja liuskoittui heti valkoisen osan kasvaessa), mutta edelleen kyllä hauraat ja heikot. Kahdesti viikossa käyttänyt ja odottelen vielä hehkutettua lopputulosta :)))

  1. Mutta tuloksia on ilmeisesti kuitenkin tullut:) Tökkäsin tänään kynteni pesualtaan hanaan ja voin kyllä melkein vannoa, että aiemmin kynsi olisi ollut mennyttä. Tuntuu, että nyt jo viikossa olisi tapahtunut jotain. Siunattua ainetta, jos toimii:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *