Nyt niitä yksisarvisia

Tilasin tässä hiljattain kasan vinyylejä Vinyl It Up-kaupasta. Lähetys saapui n. 1,5 viikossa, postikulut olivat muistaakseni $4 ja itse vinyylit edullisia. Arkkeja on eri kokoisia mikä on kiva, ei tarvitse ottaa tuhotonta määrää yhtä kuviota ja väriä. Kaikkiaan positiivinen kokemus tähän asti.

Ensimmäisenä valitsin yleisön toiveesta kynsilleni mustat yksisarviset. Ennen kuin pääsin niin pitkälle, olin lakannut kynsilleni kerroksen Ginan valkoista ja töpötellyt sienellä liukuvärin vähän sinne päin. Se ei tosiaankaan mennyt kuten oppikirjoissa neuvotaan, pitäisi liukuvärjäillä useammin ettei taidot pääsisi ruostumaan. Päällyslakka onneksi tasoitteli pahimmat kuprut ja glitterlakka piilotti loput. Sitä paitsi, vaikka koetin aluksi saada osan liu’uista vinottain, en lopputuloksessa nähnyt vinoutta:o

Vaaleanpunainen lakka on Essencen Free Hugs, ainoa rehellinen purkkapinkki jonka omistan. Picture Polishin talvinen Storm sopi lakkaukseen erinomaisen hyvin peitto-ominaisuuksiensa puolesta ja myös tuomaan vähän lisää ”yksisarvisvaikutelmaa”. Kuvittelin, että teen Stormilla talviset lumihiutalekynnet ”sitten joskus” (oli jotain +32C kun sain lakan) mutta en jaksanut odottaa:)

Yksi päällyslakkakerros riitti tasoittamaan vinyylit, jotka ovat tukevia mutta eivät jää irvistelemään kynnellä. Erinomaista. Ainoa huono puoli on, ettei arkissa ole peilikuvia vaan kaikki kuvat ovat samoin päin mutta ehkä se olisi jo liikaa pyydetty.

Minusta on mahtavaa, että kun luuli jo nähneensä kaiken, löytyy vielä uusia tapoja koristella kivasti kynsiä!
Innostuin tekemään uuden tilauksen kyseiseen kauppaan ja kassalla ilmeni, että ne matkaavat luokseni postikuluvapaasti. En tiedä, kauanko tarjous on voimassa mutta kokeilkaa ihmeessä jos onnistuisi vielä.

Ai niin, se arvonnan voittaja. BPS:n laattasetin omakseen voitti onnekkaasti nimimerkki

GoneWithTheNails/Mirka

Onnea vielä tosi paljon! Kurkkaahan sähköpostiisi:)

40 thoughts on “Nyt niitä yksisarvisia

  1. Storm on rakkautta <3! Se on jostain syystä ainoa PP:n lakkani mutta tämä vääryys pitää korjata pikimmiten :). Upea liukuväri ja yksisarvinen! Tulee ihan my little ponyt mieleen…

  2. Ihan liian söpöt! Just olin melkein päättäny, että Stormia en tarttee, mutta se näyttää taas näissä kuvissa niin nätiltä, että mieli saattoi muuttua uudemman kerran..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *