Nyt äkkiä jotain väriä tähän harmauteen!

Ankea ilma ankeuttaa mielenkin, ainakin useimmilla meistä. Kuulun tähän joukkoon ja plääh-olo näkyy lakkailuinspiksessäkin; eipä juuri houkuttele sutia uusia, ihania holoja kynsille kun ulkona on +2.8C ja sataa vettä.

Aurinkoa siis kaivattaisiin! Jotain värikästä teki nyt olosta huolimatta mieli laittaa ja käsiini päätyi viime kesän Summer Neons -kokoelman Beach Cruise-r. Tykkäsin lakasta kovasti, se oli helppo levittää kunhan huolehti, ettei siveltimeen tullut liikaa lakkaa kerralla. Neon-statuksesta huolimatta lakka peitti kahdella kerroksella ja siinä on mukana kaunista shimmeriä joka saattaisi näkyäkin ellei olisi niin pirun pimeää koko ajan.

Päälle lätkin jälleen siirtokuvat ja vaikka sovittelin kaikenlaisia strasseja ja niittejä kaveriksi, hylkäsin ne yksi toisensa jälkeen. Olkoon sitten näin, less is more:)

Tuntuu Blogger olevan taas jotenkin sekaisin joten saapa nähdä, latautuvatko kuvat tänne ollenkaan.
Ja nyt kyllä menen putsaamaan päällyslakkapullon suun, siitä irtosi kynsille inhottavia kökköjä jotka pomppasivat kuvista silmille!

18 thoughts on “Nyt äkkiä jotain väriä tähän harmauteen!

  1. Ihan kuin tässä tarvitsisin enemmän lakkoja himotuslistalle. Mutta nämä ovat niin kauniit, että on vaikeaa vastustaa houkutusta :) Ja jos vielä on neoniksi helppo, mikä sen parempaa!

    1. No mutta ethän sä nyt ole viime aikoina juuri ostellutkaan joten pitkästä aika voisi olla kiva;)

      Vakavasti puhuen olin hyvin positiivisesti yllättynyt etenkin peittävyydestä, vaikka kuinka tihrasin valoa vasten niin en nähnyt tarpeelliseksi lisätä kolmatta lakkakerrosta. Ainoa miinus tuo, että sutiin tuli herkästi liikaa lakkaa mutta aika äkkiä sitä oppi annostelemaan sopivasti jolloin kynsinauhoillekaan ei jäänyt juuri siivottavaa. Aika vaivaton tapaus:)

  2. Vähempi parempi. Noi on tosi kauniit koristelujen vähyydestä huolimatta! :) Mä oon tässä vaihdellut Tronicoita kynsille monena iltana vaikka aurinko ei paistakaan. Mä istun illat sitten kirkkaan lampun ääressä ja tuijotan kynsiä. Käy se niinkin. :D

  3. Mä jossain talvimasennuksessani myin kaikki mun Summer Neonit pois Orange you Hotia lukuunottamatta. Nyt ehkä vähän harmittaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *