Nyssa tulee!

Messut meni, kivat muistot jäi. Visiteerasimme lauantain päätteeksi Emman kanssa NailCityn osastolla, josta sain kivana yllätyksenä valita muutaman lakan mukaani.
Tiesin jo lakkoja telineissä hypistellessäni, että tulisin yhdistämään kaikki kolme samaan lakkaukseen mutta alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen en kuitenkaan levittänyt Baria koko kynnelle, vaan töpöttelin sitä meikkisienellä tyveen. Vaikka Bar on tekstuuri, se toimii näinkin käytettynä.

Omistan vanhoja PixieDusteja toistakymmentä mutta tämä on ensimmäiseni, jossa on mukana isompaa hippusta. Bar tulee taatusti pääsemään koko kynnelle jossain vaiheessa.

Nimettömään ja keskisormeen laitoin kolme ohuehkoa kerrosta kevään Naturel-kokoelmaan kuuluvaa Chantalia, joka on mannaa nudelakkojen ystävän silmille. Sävy ei ole keltainen tai nuhjuinen vaan kaunis ja ainakin omaan ihonväriini hyvin sopiva.

Muilla kynsillä on syksyn Entice-kokoelman Nyssa, josta syntyi postauksen otsikkokin vanhaa tamperelaista sanontaa mukaellen. Nyssa oli kuin maitosuklaavanukasta kynsillä ja peitti kahdella helpolla kerroksella. Ruskeita lakkoja ei voi olla liikaa, eihän?

Hillityt ja maanläheiset sävy yhdistettynä kimallepommiin toimivat oikein hyvin ja viihdyin näissä useamman päivän. Erityistä huomiota kiinnitin myös lakkojen kestoon kynsillä, olen potenut jonkin verran kärkikulumaongelmaa eli vaikka muuten lakat pysyvät hyvin, kärjet ovat nopeasti paljaana. Tätä tuntuu tapahtuvan merkistä riippumatta ja luultavasti se johtuu kynsieni pituudesta. Aiemmin pitemmillä kynsillä kärjet eivät esim. kirjoittaessa niin osuneet näppäimistöön kuin nyt lyhyemmillä kynsillä. Oikein muuta selitystä en keksi.
Nyssa, Chantal, Bar
Uusi viikko, uudet kujeet ja uudet kynnet. Hyvää alkanutta:)

Zoyan lakkoja voi ostaa jälleenmyyjiltä tai tilata sähköpostitse NailCityltä 15,50€ kappalehintaan.
Lakat on saatu esiteltäväksi blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

42 thoughts on “Nyssa tulee!

  1. Minä tykkään etenkin niistä vanhemmista joissa on ”sokerisempi” koostumus, toisaalta uudemmat on monikäyttöisempiä kun niitä voi käyttää glitterlakan tavoin. Sävyt näissä on kyllä rakkautta pullossa, suosittelen:)

 1. Voihan suklaanhimotus sentään mitkä herkkukynnet! Ihana tietää, että Baria voi töpötellä näinkin. Olisin kuvitellut, että sen glitterit ovat liian isoja ja kökköisiä. Hyvää viikkoa sinnekin suuntaan :)

 2. Voi ei miten nätit ja niiin ihanat sävyt nämäkin <3
  Se tässä lakkaharrastuksen aloittamisessa on huonoa, kun ei oikeestaan ole vielä kerinnyt kovin montaa lakkaa hankkimaan ja vaihtoehtoja olisi miljoona ihanaa mitä haluaisi.
  Ihan käsittämättömän vaikeita päätöksiä valita mitä hankkisi seuraavaksi :D

  1. Miltei kaikille taitaa käydä niin, että alkuun haalii vaikka mitä ja pikkuhiljaa harrastuksen edetessä tulee kriittisemmäksi ja valikoivammaksi – ja hyvä niin, sillä harvan kukkarokaan kestäisi maanista ostelua:D Onneksi on kynsikoristekirppikset, joissa pääsee kätevästi eroon tarpeettomista!

 3. Mulla ei vieläkään ole yhtään ruskeaa lakkaa. Nudeja sentään jo löytyy =) Tykkään tästä lakkauksesta silti ihan possuna! Jotenkin tuo kimalle herättää nämä ruskeat eloon ihan eri tavalla. Alkoi myös tehdä mieli suklaa & vanilja vanukasta =)

  1. Nudet on hyvä alku:) Tosin monikin sanoo, että ei tykkää ruskeasta mutta mä olen puolestani aina rakastanut ruskeita lakkoja. Ja nudeja ja ja ja… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *