Nubar Reclaim

Pitempään ja aktiivisesti blogiani seuranneet tietävät, että en tykkää vihreistä kynsilakoista -mutta silti niitä jostain kumman syystä aina ajoittain putkahtelee kokoelmaani.

Vihreitä hololakkoja on aika vähän ja varsinkin tummempia. Nähtyäni tämän ihanuuden,  päätyi se oitis must have -listalleni.

Onhan se nyt ihan hemmetin kaunis, katsokaa vaikka itse:

Tilasin Reclaimin BeautyBay.comista ja lakka saapui luokseni muutamassa päivässä. Muuta en sitten tilannutkaan, hyvä minä:) Nubarilta tosin polttelee Polka Dots -lakat, etenkin musta.
Ajattelin tehdä seuraavan isomman tilauksen kunhan Color Clubin Halo Hues Collection on saatavilla.
Mukavaa perjantai-illan jatkoa itse kullekin:)

18 thoughts on “Nubar Reclaim

  1. Mäkään en yleensä pidä tietyn vihreistä lakoista ollenkaan. Ne neonvihreet sun muut menee, mutta tummemmat yleensä ei. Tää on kuitenkin aika herkullinen yksilö! :)

    1. No sama….joskus aina ostan jonkun ja sit ne jää käyttämättöminä tuonne. Tämän kohdalla on pakko tehdä poikkeus:) Ja niitä neonvihreitä mullakin on mutta perus-vihreät ei kyllä nappaa.

  2. Minä myin omani pois kun toi ei ollut oikein mun värini, mutta upea lakka se on silti :) Ja Nubarin Black Polka Dot, byääähhh…! Tilasin sen kerran eBaysta, kesällä, enkä koskaan saanut. Sain kuitenkin rahat takaisin. Pitäisiköhän uskaltautua tilaamaan uudestaan nyt?

    1. Sitä mustaa mäkin himoitsen, valkoisesta ei oikein saanut tolkkua kun netissä suhailin….että mimmoinen se oikein on. Vaan en ole vielä tilannut mutta mieli tekisi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *