Nubar Reclaim kynsillä

Tein pari päivää sitten myöhään illalla nämä kynnet ja ennätin vasta tänään ottaa kuvat. Näinpä kärkikulumaa ja muutakin rispaantumista on hieman havaittavissa.

Lakka olisi pitänyt jättää ilman koristeluja. Tai sitten olisi pitänyt keksiä jotain muuta mutta päätin taas käyttää näitä kullanvärisiä siirtokuvia joista en edes tykkää. Työkaverin mielestä kynnet ovat barokkihenkiset:) Lakka oli sangen hyvin levittyvä ja kuivuva, eikä jättänyt oikeastaan lainkaan kaljuja kohtia. Kahdella kerroksella olisi saanut ihan ok-tuloksen mutta pedanttina laitoin kolme. Laadussa ei siis moittimista.

Epäsuorassa valossa holoefektiä saa totisesti kalastella ja silloinkin tulokset ovat laihanlaisia. Seuraavan kerran taidan lakata tällä vasta kesällä:)

Nubar Reclaim

TD:n tilaukseni ei ole vielä saapunut mutta eiköhän se ensi viikolla tule. MiMaxilta tilasin pari sivellintä ja glitter-mixejä sekä water decaleja (joista en tykännytkään…) mutta esittelen niitä sitten kun pääsevät käyttöön saakka.

Nyt lasillinen jotain hyvää saunan ja raskaan viikon päälle:)

18 thoughts on “Nubar Reclaim kynsillä

  1. Holoefekti ei tosiaan oikein tule esille, mutta voin kuvitella sen omassa pienessä mielessäni :D Aurinkoisena päivänä varmasti huikea!

    1. Kuvaajan vika tod näk, tosin väittäisin lakkaa kuitenkin kylmän sävyiseksi eli se ei ole keltaiseen tai kultaan taittava vihreä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *