#notd #turkumiitti

Miittiläyhäystä kynsien osalta! Minulla ei oikein ollut aikaa tehdä mitään upeita luomuksia toukukuiseen Turun miittiin ja siksipä poimin helppoon mutta näyttävään lakkaukseen tuttuja ja luotettavia yksilöitä lakkalaatikoistani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture Polish Sizzleä olen käyttänyt ainakin pariin otteeseen aiemmin ja se on nähty blogissa täällä. Laitoin jälleen kaksi ohutta kerrosta OPIn Girls Love Ponies-lakan päälle, koska Sizzle yksistään ei ole kauhean peittävä ainakaan minun lakkaustyylilläni.

Nimettömässä on Gina Tricot’n Whiten päällä simppeli siirtokuva ja keskisormessa kaksi kerrosta OPI This Gown Needs A Crownia A Englandin Excaliburin päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etusormen ja pikkurillin kynsiin lisäsin vielä hopeiset niitit ja helppo, nopea ja värikäs lakkaus oli valmis. Mikä koomisinta, Marinalla oli kynsillään lähes identtinen lakkaus, eli olimme toisistamme tietämättä tehneet maniswapit:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvat olen poikkeuksellisesti ottanut vasta siinä vaiheessa, kun lakat ovat kynsilläni neljättä päivää. Hups. Mutta eipä näy liiemmälti kulumia tai muutakaan damagea. Miten teillä kestää lakat kynsillä?

29 thoughts on “#notd #turkumiitti

 1. Oho, onpa kestäny mielettömän hyvin! Kärkikulumaa mulla tulee kyllä tosi nopeasti, lähinnä siis juuri sen verran että se näkyisi kuvissa ikävästi. Tosielämässä alkaa haitata yleensä siinä neljännen päivän hujakoilla, vähän toki lakasta riippuen. Ihana lakkaus <3

  1. Mullakin tuppaa tulemaan, en tiedä mistä se johtuu mutta ei lakoista ainakaan koska sitä tulee käytännössä _aina_
   Ehkä se on tää jatkuva koneen naputtaminen kenties:)

 2. Ihanat ♥ Ja tosin hyvin kesti sulla tuo lakkaus! Mulla on nyt neljättä päivää samat lakat ja kahdessa kynnenkärjessä on pieni lohkeama, joten pitää illalla sitten uusia :)

 3. Nätti lakkaus, vaikka onkin pinkkiä :)
  Ai miten mulla kestää lakkaukset? No, nehän kestää. Ja kestää. Ja kestää. Ennätys on nyt 23vrk, sitten poistin, eikä ollut kulumaa eikä lohkeilua. Yhdessä kynnessä oli halkeama, kun tökkäsin sen johonkin, mutta irti se lakka ei lohjennut. Normaalisti toki lakkaan n. kerran viikossa. Silloin vain ei ollut mitään ideaa uusiin lakkauksiin, niin menin niillä vanhoilla.

  1. Mulla on aika tavatonta, että pidän edes sitä neljää päivää samoja lakkauksia:) Blogi ei päivittyisi ikinä ja yleensä ehdin kyllästyäkin paitsi joskus on niin kivoja lakkauksia, että niistä ei haluaisi luopua.

   1. Minulla on äärimmäisen harvoin niin kivoja lakkauksia, ettei haluaisi lopua, sillä idea ja toteutus eivät koskaan kohtaa. Mä en vaan osaa :( Nytkin olisi huomenna lakkauspäivä, mutta ei harmainta havaintoa mitä teen. Ehkä mä selailen sun kuvia ja apinoin :D

    1. Piti vielä kertoa, että tässä mun lakkauksien kestävyydessä on sellainen erikoinen juttu, että geelit ja akryylit mulla ei pysy. En ymmärrä, miten lakat sitten pysyy.

  1. Kyllä ne viikon verran yleensä pysyy sellaisina, että niissä voi olla mutta se on tosi maksimi, sen jälkeen alkaa olla naarmua ja kulumaa niin että pitää jo senkin puolesta lakata uudelleen. Normaalisti joudun pitämään vähän tiheämpää tahtia että saan matskua tänne blogin puolelle:)

 4. Oli kyllä aikas tapaus, Mulla on se meen yhteinen kynsikuvakin mutta en oo saanu vielä aikaiseksi postata niistä :D

  Mullakaan muuten ei oo tota Opia saatikka tota perkuleen Sizzleä, mikä Ria nappas :D

 5. Kaunis lakkaus! …mullakaan ei ole tota OPIa… Olen huomannut että lakkaukset kestävät paremmin vasemman käden kynsissa kuin oikean, neljän päivän kuluttua vasen voipi olla melkeen pööfekt mutta oikea näyttää siltä kuin olisin sorkassut ilotulitusrakettiin, no ei vaines, kumminkin kuluneempi :D

  1. Käytän vissiin ite niin tasaisesti kumpaakin että mulla kuluu aika samaan tahtiin mutta kynsien pituus kyllä vaikuttaa ihan älyttömästi kärkikuluman määrään. Pitemmillä kynsillä sitä tuli paljon vähemmän:o

 6. Mulla kärkikuluman määrä riippuu todella paljon kynsien pituudesta. Se on se jokin mitta ihan nysän ja mun maksimipituuden välissä jossa kynsissä on tyyliin heti kuivuttuaan jotain kulumaa :D Yleensä lakkaus kestää ihan hyvänä kolme-neljä päivää, kyllästyttää jotkut lakkaukset alkaa aiemminkin :D

  1. Joo todellakin vaikuttaa! Pitemmillä ei tullut lainkaan näin paljon, nyt kun naputtaa konettakin ei vain sormenpäillä vaan myös kynsillä niin ne tosiaan kuluu.

 7. Sizzle <3 Ja ihanan kesäiset kynnet <3 Mulla kestää lakat hyvin yli viikonkin, mutta juurikasvu alkaa häiritsemään sen verran, että pakko vaihtaa lakat ainakin sen takia :)

 8. Sizzle on ihana!! <3 muutekin tosi onnistunut lakkaus :) tykkään tosta siirtokuvastakin paljon. En oo ite vielä oikeen päässyt niiden maailmaan ja omistan ruhtinaallisest 2 arkkia :D
  Hyvin on lakkaus säilynyt vaikka ootkin aika myöhään ottanut kuvat. Itselläni tosin on paha tapa ottaa kuvat melkein aina siinä vaiheessa kun oon ottamassa lakkausta jo pois. Ehkä mä joskus opin…

  1. Ideaalitilanteessa otan kuvat seuraavana päivänä. Jos heti lakkaamisen jälkeen ottaa kuvat, iho on ruvella asetonin kanssa läträämisestä ja sormilla saattaa olla jotain lakkahituja vielä etenkin, jos käyttää kovin shimmeristä lakkaa. Mutta aina ei ehdi ja sitten voi käydä näin:)

  1. Mulle tuli pitempiin kynsiin vähemmän kulumaa joten pituus selvästi vaikuttaa. Mitä lyhyemmät, sitä enemmän sitä tulee ilmeisesti. Pitäis joskus tehdä ihan kysely aiheesta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *