”Noihan on ihan helpot tehdä”

….sanoin ääneen tässä eräänä päivänä kun ihastelimme muutaman blogikollegan kanssa näitä kynsiä. Sillä erotuksella toki, että minulla ei ole käytössäni geelilakkoja ja toteuttaisin ne kynsilakoilla. Nostelin lakat pöydälle valmiiksi mutta sen verran aikaa kului ideasta toteutukseen, että alkuperäinen sivu meni sulki ja kun ehdin lakkauspuuhiin, jouduin toimimaan muistini varassa. Se ei aina ole luotettavin mahdollinen ja oma disainini eroaakin hitusen alkuperäisestä. Eipä haittaa:)

Kärjissä on epämääräisesti lakkailtuna ja töpöteltynä Kikon sävyä 429 kahden Sugar Daddy-kerroksen päällä. Olen taas onnistunut värjäyttämään kynteni vaikka olen joka ikiseen lakkaukseen laittanut kaksi kerrosta aluslakkaa. Niin että jos joku ihmettelee, miten kynnet voivat värjäytyä niin se vain tapahtuu.

Kikon päälle töpöttelin niin ikään hajamielisesti Nfu Oh’n sävyä 39 sekä Saffronin ja Ciatén glitterlakkaa ja IsaDoran Funky Sapphirea. Päälle pikakuivattaja ja Adeninan lumihiutaledecaleja. Minulla ei ole oikein kivaa talvista leimauslaattaa, taidan omistaa tasan jonkun Konadin joka on vähän tylsä. Niinpä minun kynsissäni hiutaleet ovat pienempiä ja niiden keskelläkin on niittejä kristallien sijasta.

Yhteenvetona todettakoon, että tykkään ihan hulluna vaikka lumesta en noin oikeassa elämässä perusta pätkääkään:)

Kiko 429, Nfu Oh39, IsaDora Funky Sapphire, Ciaté Party Shoes,  Saffron 08
Tänään on tiedossa vähän kivaa kynsihöntsäilyä, siitä postailen viikonloppuna tai ensi viikolla. 
Muksaa viikonloppua! (ja kyllä, inhoan tuota sanaa mutta teki vaan mieli käyttää sitä:D) 
IsaDoran lakka on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

48 thoughts on “”Noihan on ihan helpot tehdä”

  1. Voi että, kiitos:) Minusta nuo alkuperäiset vaan oli niin upeat isoine lumihiutaleineen, että oma toteutus tuntui kovin vaatimattomalta:P

 1. Oih mitkä kaunokaiset! En minäkään lumesta noin niinkun oikeassa elämässä välitä pätkäkään, mutta kyllä ne lumihiutaleet vaan nätiltä kynsillä näyttää :)

 2. Ihailin tuossa aikaisemmin niitä punaisella kärjellä olevia talvikynsiä ja nämä ovat myös todella ihanat. Itsellä on sen verran lyhyet kynnet, että en tiedä saisinko samanlaista aikaiseksi, vaikka yrittäisin. Nämä on kuitenkin niin hienot, että on pakko yrittää, vaikka näyttäisi kuinka hassuilta. =)

  1. Uskon, että toimii lyhyissäkin kynsissä! Ja punaisena varmasti myös, itselle jäi haave punaisista myös kun hiutaleita jäi vaikka kuinka paljon:)

  1. Ihana kuulla, kiitos! Pakko sanoa, että itsekin tykästyin näihin ihan possuna ja vaikka yleensä en sure lakkausten perään, niin näitä olisi tykännyt pitää pitempäänkin.

 3. Minä olen kokenut hyväksi keinoksi värjäymiä vastaan tämän reseptin: yksi kerros aluslakkaa ja yksi kerros kynttä vaalentavaa lakkaa (itsellä käytössä Inglot). Tuo vaalentava on hivenen paksumpaa kuin tavan aluslakka, eli suojaa hieman paremmin värjäymiltä. Ja on kuitenkin tarkoitettu ihan aluslakaksi, eli värilakat levittyvät hyvin vielä päälle.

  1. Hm, mulla olisi Trindin kynnen”kirkastaja” tai mikä se onkaan, keltaista neutraloiva sinertävä aluslakka. Mahtaisiko se toimia? Jos, niin kiitos vinkistä:)

 4. Oo, kuinka kauniit ja tyylikkäät! Vaikka inhoankin talvea ja lunta :D Siitä huolimatta itsellänikin on jonkinlaiset lumihiutalekynnet suunnitelmissa, sillä tulin tilanneeksi minäkin Adeninalta noita decaleja. Lisäksi on tulossa vielä kaksi laattaa, joissa on lumihiutaleita. Hmm… aika paljon lumiaiheita talvenvihaajalle :D

  1. Mulla ei ollut laattoja mutta decalit oli tosi hyvälaatuisia -ainoastaan niiden leikkely arkista oli vähän rasittavaa mutta mä olenkin helposti rasittuva ihminen:D

  2. Piti ihan tarkemmin katsoa noita arkkeja, ja joo, voi olla rasittavaa se leikkely. No se on pientä. Nyt on jo visio punavalkeista Joulukynsistä, joihin liittyy lumihiutaleet ja valkoinen ”säärikarvalakka, saa nähdä, mitä siitäkin tulee :D Sitä ennen vain pitäisi keksiä jotain vähäksi aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *