Nivea Naturally Good-uutuudet vartalolle

Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteinä (pr-sample) 

Nivea Naturally Good-sarja on täydentynyt vartalotuotteilla, joita olen nyt tovin testaillut ja olisi yhteenvedon aika.

Naturally Good -vartalovoiteet on valmistettu 98-prosenttisesti luonnonraaka-aineista ja pulloissa on käytetty 50 % vähemmän muovia kuin aiemmissa Nivea-pakkauksissa. Näissä on oikeasti nerokas idea: pullojen pohjissa on pienen pykälät ja ura, joita puristamalla pullo muuntuu tuubiksi, jonka voi rullata tiiviisti alhaalta ylös. Näin voiteen saa helpommin käytettyä loppuun ja littana pakkaus vie vähän tilaa kierrätysastiassa.

Mun on ensimmäisenä mainittava teknisten tietojen jälkeen näistä tuoksut, jotka ovat aivan ihanat, raikkaat ja miellyttävät. Normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu Natural Aloe & Hydration tuoksuu aloelle ja Natural Avocado & Pampering, joka on suunnattu kuivalle iholle, tuoksuu hieman makeahkon hedelmäiselle. Ensiksimainittu on kevyempi ja nopeammin imeytyvä, jälkimmäinen puolestaan kosteuttavampi ja täyteläisempi. Tykkään molemmista ihan tosi paljon <3
Sarjasta löytyy vielä kolmaskin tuote, Natural Oat & Nourishment, joka on suunnattu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Uusia vegaanisia, biohajoavia Naturally Good -suihkugeelejä on kaksi: kuvan luomuaprikoosinsiemenöljyä sisältävä kuusama sekä luomuviinirypäleensiemenöljyä sisältävä puuvillankukka. Olen testannut näitä molempia, sillä ennätin ostaa puuvillankukan ennen pr-lähetyksen vastaanottamista. Puuvillankukka tuoksuu puhtaalta pyykiltä ja kuusama puolestaan joltain kukkaiselta, jota en osaa määritellä. En tiedä, miltä kuusama tuoksuu, joten olisikohan tämä nyt sitten se:)
Tykkään molemmista tuoksuista, mutta ykköseksi nostaisin kuitenkin puuvillankukan.

Käytän näin talvisin aika paljon suihkuöljyjä (Nivealta muuten löytyy sellainenkin ja se on aivan timanttinen) ihon kuivumisen vuoksi ja olisin toivonut näiden olevan hieman kosteuttavampia, sillä kumpainenkin on aika tehokkaasti peseviä. Pakkaukset on valmistettu lähes kokonaan kierrätysmuovista, josta iso plussa.

Nivea Magnesium Dry-deodorantti herätti kiinnostukseni isosti, sillä se ei sisällä alumiinia tai alkoholia ja sen hikoilua estävä vaikutus perustuu magnesiumiin. Mulla on aika kovat vaatimukset deodorantille ja noin yleisesti luonnonmukaisemmat dödöt eivät toimi itselläni. Suosikkini on Nivea Dry Fresh, jonka myötä olen luopunut kokonaan vahvoista yön yli käytettävistä antiperspiranteista. Testasin uutuutta suurin odotuksin, mutta tää ei aivan vakuuttanut kaltaistani hikipossua. Kainalot kostuivat hieman muutamaan otteeseen päivän aikana ja illalla aistin vienon hien tuoksun kainaloissani. Harmi, sillä olisin todella halunnut tämän toimivan. Hikoilu on kovin yksilöllistä, joten vähän raikkaampi tyyppi varmasti pärjää tällä. Pakkauksessa on käytetty kierrätyslasia ja sen voi kierrättää käytön jälkeen lasinkeräyksen mukana.

Puhdistusliinoja käytän pääasiassa meikkisotkujen siistimiseen ja reissuissa. Nivea Naturally Good -puhdistusliinat ovat 100 % uusiutuvista kasvikuiduista valmistettuja, silikonittomia eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mikromuoveja. Pakkaus on 45-prosenttisesti kierrätysmuovista valmistettu. Suurin syy liinojen käytön välttämiseen on juurikin niiden muodostama jätemäärä, joten on kiva, että ympäristöseikkoihin kiinnitetään huomiota. Mun iho myöskään oikein kestä kovaa mekaanista hankausta ja siksikin säästän liinat erityistilanteisiin. Meikkaillessa tai meikkejä swatchaillessa nää on kyllä aivan älyttömän käteviä.

Kiinnostavia uusia innovaatioita etenkin pakkausrintamalla! Innokkaana kierrättäjänä otan tällaiset tuoteuutuudet ilolla vastaan.

Kuinka paljon te mietitte pakkauksia ja kierrätysasioita kosmetiikkaa hankkiessanne?

4 thoughts on “Nivea Naturally Good-uutuudet vartalolle

  1. täytyypä tutusta noihin vartalovoiteisiin seuraavalla kauppareissulla isompaan kauppaan. Musta on plussaa, että on vähemmän muovia käytettyä pakkaukseen ja että se menee litteämmäksi helposti. Meidän taloyhtiössä on kierrätetty jo monta vuotta muovit ja sitä muoviroskaa kyllä kertyy eniten.

    1. Tää on varmasti tulevaisuudessa yhä painavampi trendi ja hyvä niin, muuten hukuttaisiin muoviin. Meille taisi tulla vasta vuosi sitten muovinkeräys, mutta se on otettu todella hyvin vastaan. Toivottavasti jatkossa yhä useampi sekajäteastia voidaan korvata muovinkeräysastialla.

  2. Mulla melkein tippui silmät päästä kun luin tuosta vartalovoidepakkauksen nerokkuudesta. Siis miksi kaikki pakkaukset ei oo tollasia!! Ihan huippu idea.

    1. Todella nerokas idea ja toimii käytännössä ihan yhtä hyvin ellei jopa paremmin kuin perinteinen muovipullo. Niihin jää aina väkisin tuotetta ja jollei leikkaa purkkia auki, sitä menee yleensä aina vähän hukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *