New Girl In Town

Glam Polishin New Girl In Town viipyi kynsilläni kolmisen päivää, enkä sittenkään osannut ihan varmaksi sanoa, sopiiko se minulle vai ei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihan ensimmäinen reaktio näet oli ei ei, en tykkää. Se tosin kesti vain n. viisi sekuntia ja lepyin nopeasti. Tarkastelin lakkaa eri valaistusolosuhteissa ja yhtä kaikki olin sitä mieltä, että se on kovin erinäköinen kuin swatch-kuvissa, joiden perusteella sen hankin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyseessä on koralli/lohenpunainen hienoisen scattered-holoefektin tarjoava lakka, jonka laatu oli moitteeton ja joka peitti kahdella kerroksella. Seassa oli vähän isompaakin lastuhitulaa mutta ei niin paljon, että pinta näyttäisi epätasaiselta tms. kuten joskus käy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luontevin tapa koristella tämä olisi varmasti ollut musta leimaus. En vaan sillä hetkellä jaksanut sitä siivousurakkaa, joten oikaisin ja laitoin vain pari niittiä ja valkoisia siirtokuvia. Ihan hyvä tuli niinkin. Sitäpaitsi; mustat leimaukset – valkoiset siirtokuvat, melkein sama asia:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blogin fb-sivulla jo mainostinkin mutta laitan vielä tännekin muistutuksen: Purkkimafian Instagramissa käynnistyi kynsikuvakilpailu, jossa voittajalle on luvassa vapaavalintaiset Picture Polishin ja FUN Lacquerin lakat CesarsShopin valikoimista. Käykää ihmeessä katsomassa tarkemmat kilpailuohjeet Instasta ja osallistukaa mahdollisimman runsaslukuisin joukoin, jotta me tuomarit päästään oikeasti töihin:)

HUOM. Kuvan ei tarvitse olla uusi tai juuri tätä kilpailua varten tehty vaan voit tägätä jonkun jo olemassa olevan lakkauksen.

18 thoughts on “New Girl In Town

  1. Mun mielestä tuo lakka näyttää aivan ihanalta ja sopii se ainakin kuvien perusteella! :) Mulla on muutamia lakkoja, jotka ei oikein sovi mulle, mutta silti mä pidän niitä kun ne on niin ihania. :D

  2. Ihanan kesäinen lakka ja nätit koristelut. ^_^ Oranssina (lue korallina) en kyllä hankkisi itselle, mutta on aivan erinomainen muilla ihasteltava väri.

    1. Kiitti! Mulla no nytkin kynsillä korallia, tosin tummempaa ja sopii kyllä paljon paremmin omaan ihonväriin kuin tämä. Mutta enpä raaski tuostakaan luopua:D

  3. Väri on kyllä aika veikeä. Ei välttämättä sopisi mulle, mutta oikeastaan tykkään tuosta väristä. Koristelut on muuten ihanat. Tuollaiset hempeät. Kesäisestä väristä huolimatta, mulle tulee näistä sellainen talvinen fiilis. Jostain syystä näen tuossa valkoisessa decalissa lumikuningattaren =S

    1. Pelkäsin vähän, et tuleeko talviset, mustan kanssa ei olisi ollut sitä riskiä. GP:n talvikokoelmassa oli muuten aika samanlainen lakka, olikohan se Frost Flower nimeltään:)

  4. Tämä on sen näköinen lakka, että minä en viihtyisi sen kanssa yhtään, mutta sulla se on oikein sievä :) Ja koristelutkin ovat kivat, oikeastaan ehkä jopa paremmat kuin ne mustat leimaukset ois olleet.

  5. Väri on minusta kovin sievä ja sinulle oikein sopiva, vaikka ymmärrän että sitä ensifiilistä on vaikea karistaa. Valkoinen koristelu on tosi kiva! Itsekin leimasin sunday fundayn päälle hiljattain valkoisella, ja omg, sehän oli _kivempi_ kuin musta koristelu! MITEN VOI OLLA, mä kysyn :D

  6. On se vaan nätti! Oon ehkä edelleen hitusen (tai vähän enemmänkin) katkera ku restockin aikana en ollu koneen äärellä, et oisin ees voinu yrittää saada omani :( Mut jos sovitaan et valkonen on uus musta, ni sithän sä periaatteessa laitoit mustaa kynnelle? ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *