NCLA Volga

Inspiroiduin Dimavarienin leimaus + siirtokuvat -lakkauksesta ja mun piti pitkästä aikaa saada itsellekin sellaiset. Tässä yhdistelmässä vaan on ”sitä jotain” mikä todella vetoaa muhun ^_^
Valitsin käyttöön kuitenkin eri lakat koska upea NCLA Volga odotteli lakkaajaansa.


Sävy ei sinänsä ole mitenkään ainutlaatuinen tai uniikki, mutta jokin näissä sinisten hololakkojen syvyydessä saa aina sydämeni läpättämään vuodenajasta riippumatta.


Lakan laatu on erinomainen, kuten sopii odottaakin tässä hintaluokassa. Lakkasin kaksi vaivatonta, nopeasti kuivuvaa kerrosta eikä kynsinauhoillekaan ajautunut juuri siistittävää.


Leimasin A England Excaliburilla tekstikuvion Messy Mansionin laatasta MM24 ja leimauksen päälle asettelin lakan sävyyn mätsäävät kukkasiirtokuvat. Leimasin tekstit muuten tarkoituksella vinoon, vaikka mun tapauksessa se voisi olla vahinkokin:DKyllähän näistä tuli oikein tuijottelukynnet, etenkin nyt, kun täällä pääkaupunkiseudullakin on nähty pitkästä aikaa aurinkoa. Keinovalossa lakkaus on kaunis mutta auringossa se oikein herää eloon. Lakat myös pysyivät kynsillä moitteettomina viisi päivää ja olivat poistovaiheessakin miltei priimakunnossa aivan pientä kärkikulumaa lukuunottamatta.

NCLAn lakat ovat 7-free eli ne eivät sisällä tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia tai kamferia ja lisäksi ne ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia.
Lakkoja on saatavilla Sokoksella, Emotioneissa ja näiden verkkokaupassa sekä CesarsShopissa laajimmalla valikoimalla. Heinäkuun loppuun on voimassa tarjous, jossa lakan ostaja saa lahjaksi Nail Wrap-kynsitarrasetin.


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta

14 thoughts on “NCLA Volga

 1. Aivan ihanat kynnet ! Voin kuvitella miten aurinko saa sinisen loistoonsa.

  Ja ei voi kun ihmetellä, miten sun kynsinauhat on noin siistit, jatkuvasta lakkailusta huolimatta ?! Itse käytän kynsiöljyä useamman kerran viikossa mutta en sa kynsinauhoja noin siistiksi kuin sulla … Jos lakkaa niille menee, millä sen poistat ? Vaikuttaisiko siinä käytettävä aine kynsinauhojen kuntoon ?

  Jokatapauksessa hyvän mielen kynnet. Hyvää viikonlopun odotusta !

  1. Noh, ei ne kyllä aina ole mutta jos tiedän, että olen postaamassa kynsistä niin rasvaan niitä hulluna pari päivää ennen. Jos haluaisi, että ne olisivat koko ajan kunnossa, niin saisi rasvata ja öljytä ihan koko ajan. Mä poistan lakat kynsinauhoilta ihan raa’alla asetonilla koska se on tehokkainta. Se kyllä kuivattaa, mutta lakkaan vain pari kertaa viikossa niin sillä ei saa mitään kovin laajoja ja pitkäaikaisia tuhoja aikaiseksi.
   Kiva kun luit postauksen ja tykkäsit, toivottavasti sullakin on ollut mukava viikonloppu:)

 2. Ihan älyttömän kaunis lakka ja täähän on just sitä ihanaa perinteistä kynsikoristelua. Tollasia pikku decaleja on jotenkin ikävä, toki niitä onistan yhä hyvän kasan mutta mistä näitä nykyään oikein voi ostaa? Hyvää viikkistä :)

  1. Nämä munkin käyttämät siirtikset on monta vuotta vanhoja ja joskus ebaysta tilattuja. Mä tykkään näistä enemmän kuin koko kynnen kuvista, olen semmoinen vanhan liiton jäärä:D

 3. Aijai, nämä sun kuvat saa aikaan aina ostohimotuksia. =D Mulla ei NCLA:ta ole kuin Persephone, on kyllä hyvälaatuinen ja kaunis lakka sekin. Ostin vähän aikaa sitten kauan himoitsemani F.U.N:n Blue Christmasin, näin kesällähän se on hyvä joulukokoelman lakkoja ostella. =D Ajattelin että sinisten himotus ois loppuunkäsitelty vähäksi aikaa mutta saas nyt nähdä… ;)

  1. Himotuksia kyllä tuppaa aina tulemaan uusia ja etenkin blogeja lukiessa…itsekin tänään kaupassa sorruin yhteen ihonhoitotuotteeseen joka on vilahdellut taajaan blogeissa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *