NCLA Redicalist

NCLA-tuotteet ovat tulleet tutuiksi ainakin kynsipainotteisia blogeja seuraaville. Kyseessä on amerikkalainen salonkilaatuinen tuotemerkki, joka tarjoaa valtavan valikoiman kynsilakkoja eri värisävyissä ja koostumuksissa.


Tähän saakka tuotteita on saanut ostaa blogini pitkäaikaisen yhteistyökumppanin CesarsShopin myymälästä tai tilata sen nettikaupasta.

Helmikuussa merkin saatavuus parantui huomattavasti, sillä lakat ovat saapuivat Sokos-tavaratalojen ja Emotionin valikoimiin. Mulla on kynsillä merkin hengästyttävän upea punainen hololakka, Redicalist.

Redicalist on melkeinpä yhdellä kerroksella peittävä lakka, jota laitoin kuitenkin kaksi kerrosta.
Mielettömän kaunis punainen holo on helppo levittää, kuten tämän hintaluokan lakalta voi odottaakin. Kannattaa kuitenkin varoa kynsinauhoja, sillä pigmenttisen lakan siistiminen niiltä on hieman työlästä.

NCLA-lakat ovat eläinkokeettomia, vegaanisia 7-Free-lakkoja, eli ne eivät sisällä tolueenia, formaldehydia, diputyylia, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia tai kamferia.
Lakkoja menee tavarataloihin ja Emotioneihin alkuun 23 lakan valikoimalla ja Gelous top coatilla. Päällyslakka on hyvin samanlainen kuin Essien Gel Setter.
Koko tuotevalikoima on edelleen saatavilla CesarsShopista.

Pullokoko on reilu 13,5ml ja lakkojen hinta on 19,90€.


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta

16 thoughts on “NCLA Redicalist

    1. Punaisen ja valkoisen yhdistelmä on aina tosi haastava, mielestäni onnistuin ihan kohtuullisesti välttämään jouluiset fiilikset:D Mulla on noita samoja siirtokuvia vielä mustana, joten voisin joskus kokeilla miten ne mätsää lakan kanssa.

    1. Eipä näin nättiä lakkaa raaski edes peittää mitenkään, mutta ainahan sitä jotain pientä on saatava kynsille:)

  1. Onhan tuo kieltämättä kyllä aika herkku tapaus! Mä en uskalla ostaa itselleni enää yhtään punaista lakkaa kun pääsääntöisesti vain jouluisin käytän, enkä nytkään ehdi niitä kaikkia käyttää kynsillä joulukuussa. :D

    1. Mä en taas muita käyttäisikään:D Kun enää ei ole semmoista uutuuslakkojen painetta kuin ennen, niin vapaasti valitessani tartun melkein aina punaiseen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *