Näppärät reissukaverit

Mä olen löytänyt muutamia juttuja, jotka helpottavat elämää merkittävästi reissatessa tai ihan vaikka vaan uimahalliin tai salille mennessä, jos tarpeen on kuljettaa mukana meikkausvälineitä. Tyhmäähän se olisi hillota niksejä itsellään, joten halusin jakaa nämä teillekin.


Kuvassa näkyvät tuotteet ovat mulla osoittautuneet lyömättömän hyviksi. Katse varmaan osuu ekana oranssin palleroon ja aloitan siitä. Kyseinen tuote on uusi ja mun oli saatava se itselleni heti kun siitä kuulin. Ainakin Helsingin keskustan Sokoksella näitä oli jo saatavilla hintaan 9,90€. Netissä RT:n tuotteita myy mm. Oletkaunis.fi-verkkokauppa, joskaan en kirjoitushetkellä vielä bongannut koteloa sieltä mutta tulossa se on.


Real Techniquesin perinteinen oranssi meikkisieni on osoittautunut aivan ässäksi, vaikka toki muitakin hyviä on, esim. EcoToolsin vihreä sieni ja alkuperäinen Beautyblender. Mua huvitti kun katsoin sunnuntaina ilmeisesti jotain uusintaa Haluatko miljonääriksi-visailusta ja siellä yhtenä kysymyksenä oli, minkä meikkivälineen on luonut Rea Ann Silva. Miespuolinen kilpailija tienasi vastauksella 3000€. Ois muuten ollut elämäni ehkä helpoimmat kolme tonnia, jos olisin siinä penkissä istunut:D

Meikkisienen mukana kuljettaminen on vielä siinä vaiheessa helppoa, kun sieni on kuiva ja puhdas, mutta jossakin vaiheessa sitä käytetään ja kostean, meikkivoiteiseen tahriutuneen sienen tunkeminen meikkipussiin on aika ällöä. Lisäksi sieni litistyy tai siihen voi tulla repeämiä jostakin terävästä kulmasta pienessä tilassa.

Meikkisienen säilytykseen ja kuljettamiseen tarkoitettu kotelo on nerokas! Kotelossa on vieläpä reiät noiden kirjainten kohdalla, joten ilmakin vähän vaihtuu sisällä. Testasin, että tähän mahtuu myös kostea Beautyblender, mutta EcoToolsin sientä mulla ei tällä hetkellä ollut saatavilla.


Elämäni ei ole ollut enää entisellään tämän jälkeen.


Älyttömän käteviksi ovat osoittautuneet myös Tigerista ostamani läpinäkyvät pussukat. Näissä on tuollainen muovinen ”vetoketju” joka tekee avaamisesta ja sulkemisesta helppoa. Pakkauksessa taisi olla neljä pussukkaa kolmessa eri koossa, koska noita pieniä oli kaksi. Hintaa oli muistaakseni peräti kolme euroa.

Pienin pussi vetää sisäänsä vanupuikot ja muut pikkutilpehöörit, isompaan mahtuvat tarvittavat siveltimet. En koskaan laita siveltimiä sellaisenaan meikkipussiin, koska niiden harjakset taittuisivat ihan takuuvarmasti. Erilaiset sivellinten säilytyslaukut ja vastaavat ovat yleensä tosi isoja, kun taas pienikokoinen ja litteä pussukka ei vie paljon tilaa laukussa eikä tuo lisäpainoa. Kabukeja ym. on saatavilla matkamalleina ja mullakin on semmoinen reissukäyttöön, mutta haluan sen lisäksi kuskata mukanani kunnollisia ja yleensäkin käyttämiäni meikkisiveltimiä.


Lopuksi pari sanaa Better Nail Dayn tulevaisuudesta. Olen aloittanut opiskelun, mikä tietenkin syö käytettävissä olevaa aikaa, mutta haluaisin kuitenkin pitää postaustahdin edes jotenkin säännöllisenä. Mulla ei riitä paukkuja eikä oikein aiheitakaan aikanaan käytäntönä olleeseen kolmeen blogipostaukseen per viikko, joten ajattelin nyt jatkossa julkaisupäiviksi maanantaita ja torstaita. Tietty jos aikaa ja asiaa on, mikäänhän ei estä kirjoittamasta useamminkin.

Itseni tuntien tiedän, että mulla on oltava jokin säännöllisyys ja rytmitys tässä hommassa, koska muuten alan helposti lipsua itse asettamastani aikataulusta. Tämä kevät on ollut vähän rikkonainen monestakin syystä ja päätin, että kokeillaan nyt tällaista aikataulua ja palautetaan blogi takaisin ruotuun.
Mä en yleensä ehdi viikonlopun aikana kirjoittaa kuin yhden julkaisun ja olisi keskiviikkoa parempi, koska ehtisin silloin jonakin alkuviikon arki-iltana blogin pariin. Mulla ei todellakaan ole mitään kymmenien luonnosten kirjastoa, josta voisin helposti vaan napata jotain julkaistavaksi, vaan tekstit ja kuvat syntyvät melkeinpä reaaliajassa.

Mitäs tuumaatte postauksen tuotteista, päivitystahdista tai mistä vaan? Sana on vapaa:)


Postaus sisältää mainoslinkin, jonka kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.

10 thoughts on “Näppärät reissukaverit

 1. Käytän itse siveltimien kuljettamiseen vastaavanlaisia zip-lock -pussukoita, jotka ovat tulleet aikoinaan Lidlistä ostamieni siveltimien mukana! Suurin osa ko. siveltimistä oli aika hepposia (pari hyvää), mutta pussukka on aivan mielettömän hyvä. Onneksi säästin ne:) Meikkisieniä en ole vielä opetellut käyttämään, joten meikkisienen kuljetussysteemeille ei ole tarvetta, mutta hyvä, että sellaisetkin asiat otetaan huomioon. Pikkujutut yleensä helpottavat arkea suuresti.
  Elämäntilateet vaihtelevat ja jokainen ymmärtää, ettei postaustahti oli kiveen kirjoitettu täältä ikuisuuteen, vaan siihen tulee luonnollisesti muutoksia. Tsemppiä opintoihin<3

  1. Kiitos tsempeistä, tulevat tarpeeseen koska uuden oppiminen ei enää käy ihan tuosta vaan ja joudun pinnistelemään ihan tosissaan:D Mä toivon, että saan pidettyä kiinni tuosta parin postauksen viikkotahdista ja että aika ja mielenkiinto riittää vielä blogillekin. Eiköhän, kyllä tää on mukavaa hommaa:)

 2. Paljon näppärämpi tuo RT:n kuljetusboxin kuin BeautyBlenderin vastaava, jota en käsitä lainkaan. :D

  Mahtavaa jos pystyt pitämään tuosta kahden postauksenkin tahdista kiinni, vaatii paljon, mutta ihana kuulla, että sunkin blogia pääsee pari kertaa viikossa lueskelemaan. <3

  1. Mä en ole tainnut edes nähdä Bb:n kuljetussysteemiä kun en tiennyt edes, että sellaisia on:o Täytyypä googletella!
   Mulle kävis kyllä helposti niin, että tulisi luisteltua blogihommista jos ei olisi jotain säännöllisyyttä ja kyllä se lukijaakin palvelee, kun ei tarvi arvailla, että milloin tulee uutta luettavaa:)

  1. Se on kyllä melkoinen muovihelvetti, mutta sieltä löytyy usein kaikkea tarpeellista, tosin myös ”tarpeellista” :D

 3. Oo, tuo meikkisienen kuljetuskotelo on ihan uutta minulle. BB:llä on oma purnukka, mutta se on sellaista ohutta muovia, ettei se pysy suljettuna täyteen ahdetussa meikkipussissa. Karsisiko sisältöä, vai ostaisiko isomman pussukan, siinäpä pulma. Noita sivellinpussukoitakin voisi seuraavalla Kuopionreissulla hakea. Meikkisiveltimet pysyvät kuosissaan meikkipussin taskussa, mutta pitkäjouhiset kynsisiveltimet tahtovat vähän kärsiä, jos niitä pitää reissuilla kuskata mukana.
  Postaustahdista en osaa sanoa mitään, minä kun olen sitä mieltä, että vaikka blogi on kuinka mukava tahansa lukea, kuten tämä suosikkini, niin blogin takana on ihminen, jolla oletettavasti on muutakin elämää, niin postauksia tulee silloin, kun kirjoittajalla on aikaa niitä kirjoittaa. Yhtä ilolla otan vastaan joka postauksen, tuleepa niitä kerran päivässä tai kerran kuukaudessa.

  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Ja mitä tulee meikkipussin kokoon, niin itsehän varmaan vaan ostaisin sen isomman pussukan ihan suosiolla, etenkin, kun purtiloiden määrä tuntuu vuosien mittaan vaan lisääntyvän:D

 4. Vitsit miten käteviä noi Tigerin pussit! Pakko hakea sellaset :D Mä laitan aina sillon ku lähden johonki ni siveltimet pakastuspussiin ja sitten vasta meikkilaukkuun, mutta ei se suojaa kuin meikkilaukkua sotkeentumiselta. Ei se hentonen pussi niitä siveltimien harjaksia muuten kyllä suojaa yhtään.

  1. Pakastuspussit on tosiaan vähän hentoisia, samoin ne tällä vastaavalla suljinmekanismilla varustetut vähän kalliimmat uudelleensuljettavat muovipussit. Näissä pussukoissa on sen verran tukeva matsku, että se suojaakin siveltimiä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *