Nam nam, Yum Gum

Eilisen illan pikaiset; herkullinen liukuvärjäys Yum Gumilla ja Flashy Fuchsialla sekä kantaa ottavat tarrat.
Aurinko meni tylsästi pilveen kun tänään ehdin kameran kanssa ulos. Eilen sisällä ottamani kuvat eivät olleet esittelykelpoisia joten jouduin ottamaan uudet.
Tarrat ostin Seppälästä joskus talvella jo mutta olin autuaasti unohtanut niiden olemassaolon kunnes ne nyt tulivat vastaan ja ajattelin kerrankin repäistä ikuisten kukkatarrojen sijasta;)

Tajusin vasta kuvista, miten kuivat kädet minulla on:P Pitäisi alkaa rasvailemaan myös päivällä, etenkin noita kynsinauhoja.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Color Club Yum Gum
-Sally Hansen Insta-Dri Flashy Fuchsia
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Lumene Protecting Top Coat -päällyslakka
-tarrat Seppälästä

Muuten ei oikeastaan ole mitään uutisoitavaa joten toivottelen kivaa loppuviikkoa kaikille. Onneksi huomenna on perjantai, väsyttää niin ettei mitään rajaa.

16 thoughts on “Nam nam, Yum Gum

  1. Ihanat! Eipä ole kyllä sulla mitään pahaa noissa kynsinauhoissa vaikka et ookaan pahemmin rasvaillut :D Mä oon öljynnyt kokopäiväisesti ja silti ne pitäs melkeen editoida kokonaan pois kuvista (mitä en edes osaa)… Kauhean kuivat.

    1. Mulla on etenkin oikean käden peukalo ja vasemman heti hyvänä kakkosena semmoiset murheenkryynit, järsin niitä hermostuksissani. Stressitason näkeekin suoraan niistä;)

      Sain kyllä kivoja rasvasuosituksia, pitää ryhdistäytyä

  2. Kääk miten ihanat! Mä en noita tarroja ole jostain syystä hommannut, mutta nyt taitaa olla pakko. Ja se pinkki lakka on pakko saada kanssa. Taidan syyllistyä kopiointiin. Huoh. Mutta muistan kyllä ihan varmasti antaa tästä sitten kunnian sinne minne se kuuluukin. Anteeksi jo etukäteen!

  3. Ihanan herkullinrn liukuväri ja niin söpikset tarrat! Oon himotellut tuota Yum Gumia, pitääpä lisätä heti listalle ettei se (taas) unohdu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *